Închide meniul

Adrian Şut, lăudat de Basarab Panduru după evoluţiile de la FCSB din acest sezon: „Îşi vede de poziţie, nu-l fură jocul să apară prin careul advers”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 14 februarie 2023, 10:00

Adrian Şut, lăudat de Basarab Panduru după evoluţiile de la FCSB din acest sezon: „Îşi vede de poziţie, nu-l fură jocul să apară prin careul advers

Adrian Şut, lăudat de Basarab Panduru după evoluţiile de la FCSB

Adrian Şut, în timpul meciului Voluntari - FCSB 1-2 / Hepta

Adrian Şut a fost lăudat de Basarab Panduru după evoluţiile de la FCSB din acest sezon. Chiar dacă jucătorul cotat la un milion de euro nu a marcat la fel de multe goluri precum Malcom Edjouma, jocul său e considerat mai util de către fostul internaţional.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a avut mai multe oferte pentru jucătorul cu două goluri marcate în acest sezon, dar finanţatorul roş-albaştrilor nu s-a mulţumit cu două milioane de euro, cerând dublu pentru fotbalistul de 23 de ani.

Adrian Şut, lăudat de Basarab Panduru după evoluţiile de la FCSB

„Şut e mai disciplinat în poziţia aia, îşi vede de poziţie, nu-l fură jocul să apară prin careul advers. Îşi vede de treabă, dă repede mingea în faţă şi stă tot timpul acolo în fundaşilor centrali.

Şut face şi el un sezon bun, au primit pe el două milioane de euro de la Trabzonspor. Uite că deja ai oferte pentru toată lumea”, a spus Basarab Panduru, citat de orangesport.ro.

Adrian Şut aşteaptă transferul în străinătate

Trabzonspor, Sparta Praga și FC Copenhaga sunt echipele care şi-au manifestat interesul de a-l transfera pe Adrian Şut. Preţul cerut de patronul lui FCSB a fost principala problemă. Şut nu ar fi respins un transfer în perioada de mercato de iarnă.

Reclamă

„Am muncit foarte mult în perioada în care am fost accidentat. Este foarte bine când cineva mă laude. Eu m-am antrenat mereu la fel, am muncit mult şi am încercat să dau tot la meci. Eu nu sunt implicat în discuţii, eu sunt cu gândul aici, mâ gândesc la FCSB. Nu s-a pus problema să plec.

Nu ştiu dacă m-aş vedea în Turcia. Nu depinde de mine. Dacă s-ar înţelege cluburile, atunci da, dar acum mâ gândesc la Steaua (n.r. – FCSB). Mi-aş dori să prind naţionala şi să iau titlul cu FCSB.

Suntem puţini obosiţi, am făcut o pregătire foarte bună şi aşteptăm să începem campionatul. Aşteptăm să câştigăm primul meci. A fost o perioadă de acumulare. Am încărcat foarte mult. Din cauza asta au venit înfrângerile. Nu vă pot spune când se vor vedea efectele pregătirii.

Reclamă 4 / 0/3

Neubert ştie cel mai bine când se vor vedea efectele. Noi sperăm să se vadă de la primele meciuri, să fim victorioşi. Am făcut mai mult cu mingea, au fost diferite antrenamentele”, a spus Şut, la finalul cantonamentului din Antalya.

Gigi Becali l-a pus pe Ilie Poenaru să garanteze pentru Andrei Cordea și Adrian Șut

Recent, Ilie Poenaru a dezvăluit în cadrul emiusiunii AS.ro LIVE că Gigi Becali l-a pus să garanteze pentru Andrei Cordea şi Adrian Şut. Gigi Becali a vrut să se asigure că Șut și Cordea se pot ridica la nivelul investiției. I-a cerut verdictul lui Ilie Poenaru, cel care i-a antrenat la Academica Clinceni. „Mourinho de România” a fost convins încă de la început că cei doi jucători pot deveni titulari la FCSB.

„Pentru Cordea şi Şut, după discuţiile pe care le-am avut cu dânsul, şi eu i-am garantat, că dânsul mi-a cerut garanţii dacă sunt pentru FCSB şi dacă fac faţă. Eu, în momentul acela, i-am garantat că acei jucători vor deveni nişte jucători foarte buni şi jucători foarte scumpi. Ceea ce se şi demonstrează pentru că eu ştiu ce pot ei”, a spus Ilie Poenaru, în exclusivitate la AS.ro LIVE.

Recomandări
  • Adrian Şut e cotat la un milion de euro
  • Mijlocaşul de 23 de ani a marcat două goluri în acest sezon

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Lewis Hamilton, eliminat în Q1 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și