Închide meniul

FCSB – Petrolul 4-1! Roş-albaştrii au revenit pe podium! Andrea Compagno, „dublă” de senzaţie! Malcom Edjouma, gol din „foarfecă”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 2 martie 2023, 21:50

FCSB – Petrolul 4-1! Roş-albaştrii au revenit pe podium! Andrea Compagno, „dublă de senzaţie! Malcom Edjouma, gol din „foarfecă

Andrea Compagno, ocazie uriaşă de a deschide scorul

FCSB – Petrolul 4-1, partida din etapa a 28-a din Liga 1, a fost în format live text, pe AS.ro. Roş-albaştrii au revenit pe podiumul Ligii 1, după victoria clară înregistrată pe Arena Naţională. Andrea Compago a reuşit o „dublă”, Malcom Edjouma a marcat din „foarfecă”, totul după ce Adrian Şut a deschis scorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a acumulat 54 de puncte, după victoria cu „lupii galbeni”. Roş-albaştrii s-au apropiat la cinci puncte de cei de la CFR Cluj, şi au ajuns la patru meciuri consecutive fără înfrângere.

FCSB – Petrolul 4-1

Final! FCSB – Petrolul 4-1! Roş-albaştrii s-au impus fără emoţii în partida cu ploieştenii şi revin pe podiumul Ligii 1.

Min. 87: FCSB – Petrolul 4-1! Malcom Edjouma a marcat şi el, cu o execuţie frumoasă, din „foarfecă”! Mijlocaşul roş-albaştrilor a ajuns la opt goluri marcate în acest sezon!

Min. 81: Ocazie FCSB! Vâlceanu a avut o intervenţie fabuloasă la lovitura de cap a lui Joonas Tamm, din centrarea lui David Miculescu!

Reclamă

Min. 57: FCSB – Petrolul 3-1. Andrea Compagno a reuşit „dubla”. Lovitură perfectă de cap cu care l-a egalat pe Marko Dugandzic în topul golgheterilor Ligii 1. Amândoi au 16 reuşite stagionale!

Min. 48: Şansă uriaşă ratată şi de Octavian Popescu. „Perla” lui Becali a reluat din prima din centrarea lui Olaru, dar mingea a trecut milimetric pe lângă poartă.

Min. 47: Andrea Compagno putea reuşi „dubla”. Olaru a centrat perfect, dar lovitura de cap a italianului nu i-a dat mari emoţii portarului de la Petrolul.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 46: A început repriza a doua.

Min. 45: Pauză pe Arena Naţională.

Min. 29: FCSB – Petrolul 2-1! Andrea Compagno a înscris de la 11 metri. A marcat cu un şut în plasa laterală.

Min. 28: Penalty pentru FCSB! Borţa l-a faultat în careu pe Darius Olaru. Mijlocaşul roş-albaştrilor se resimte şi are nevoie de îngrijiri medicale.

Min. 18: Octavian Popescu a fost la un pas să marcheze din lovitură liberă. A trimis mingea peste zid, spre vinclu, dar portarul Petrolului a intervenit spectaculos şi a respins în corner.

Min. 9: FCSB – Petrolul 1-1! Felix Mathaus a reuşit să egaleze imediat după golul lui Şut! Fundaşul ploieştenilor a punctat, printr-un şut din alunecare!

Min. 6: FCSB – Petrolul 1-0! Adrian Şut a deschis scorul pe Arena Naţională! Mijlocaşul a punctat din pasa lui Florinel Coman!

Reclamă

Min. 5: Ocazie Petrolul! Constantin Budescu a fost aproape de gol! „Magicianul” a şutut aproape de poarta lui Târnovanu, din lovitură liberă!

Min. 1: Începe meciul dintre FCSB şi Petrolul!

FCSB: Târnovanu – Sorescu, Tamm, Dawa, Radunovic – Olaru, Șut, Oct. Popescu – Cordea, Compagno, Fl. Coman

Rezerve: A. Vlad, Crețu, Miculescu, I. Cristea, Edjouma, Omrani, Ov. Popescu, Oaidă, Pantea

Antrenor: Mihai Pintilii

Petrolul: Vâlceanu – Papp, Meijers, Mathaus – Borța, Purtic, Jair, Budescu, Țicu – Irobiso, Grozav

Rezerve: Leitner, Doua, C. Achim, Seto, Dumitru, Bratu, Tucaliuc, Rădulescu, Bucur

Antrenor: Florin Pîrvu

De partea cealaltă, Petrolul e pe locul 8, cu 33 de puncte, la cinci lungimi de Sepsi, ultima echipă care merge în play-off. Între ele, se află FC U Craiova 1948, cu 37 de puncte.

FCSB – Petrolul LIVE TEXT. Echipele probabile

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor suspendatului Mihai Pintilii

Gigi Becali a decis şi i-a găsit înlocuitor suspendatului Mihai Pintilii. Patronul lui FCSB a găsit o soluţie „de avarie” după ce antrenorul roş-albaştrilor a fost sancţionat de Comisia de Disciplină şi nu va putea sta pe bancă în următoarele patru etape.

Mihai Pintilii a fost suspedant 4 etape, după se sesizarea făcută de Lucian Burchel. Ratează confruntările cu Petrolul, UTA şi Sepsi, dar şi meciul din prima etapă a play-off-ului.

Absenţa lui Pintilii va fi acoperită de Mihai Stoica. Managerul general al lui FCSB va prelua postul de delegat şi va sta pe bancă în următoarele dispute ale vicecampioanei. El este alesul pentru a da indicaţii de lângă Leo Strizu.

Mihai Stoica, reacție acidă după suspendarea lui Mihai Pintilii

Mihai Stoica a avut o reacție acidă după suspendarea lui Mihai Pintilii. Comisia de Disciplină a FRF l-a suspendat pe delegatul FCSB-ului 4 etape, pentru că a dat indicații de pe margine deși nu deține licența PRO. Mai mult, Pintilii a primit și o amendă în valoare de 6.800 de lei. Și FCSB va fi obligată să plătească 10.000 de lei.

„(N.r. – Anticipaţi suspendarea lui Pintilii?) Da, da, deşi ce a făcut Burchel e inacceptabil din punctul de vedere al clubului nostru, dar asta se va întâmpla… el nu a dat indicaţii.

Una e să dai indicaţii, să fii pe marginea terenului, cum a fost Marius Croitoru, de exemplu, înainte, şi a fost suspendat, şi alta a fost ce a făcut Pintilii.

Dacă te ridici o dată… păi eu, dacă stăteam pe bancă, şi mergeam la marginea terenului… i-am spus o dată unui jucător <<nu mai sta în tuşă, intră în centru ca să îi faci loc ăstuia să urce>>. Ce e asta? Trebuia să fiu suspendat?

(N.r. – De ce spuneţi că e inacceptabil ce a făcut Burchel?) El a trimis fotografii cu Pintilii dând indicaţii. În fotografii să dai indicaţii nu am mai auzit.

Ne aşteptam, dar îmi pare rău că s-a prelungit atât de mult şi va pierde şi un meci din play-off, dar nu e extrem de important, pentru că… am spus-o şi o repet, nu are un rol atât de mare un antrenor pe bancă.

Cel puţin la noi. Ăia care joacă cu 30 sau 300 de spectatori în tribună, da, acolo se aude orice se spune de pe bancă. Dar noi jucăm mereu cu stadion plin. E o vânătoare, a reuşit să pună ţinta pe Pintilii, bravo lui Burchel, felicitări.

Doar că avem un antrenor care e produsul acestei prodigioase şcoli de antrenori din România, Leonard Strizu. El va conduce mâine de pe bancă”, a spus Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și