Închide meniul
Foto

Adrian Şut: „Tavi Popescu este cel mai arătos de la FCSB!” Cine este cel mai fiţos, dar şi cel mai muncitor coleg

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 ianuarie 2024, 9:14

Reclamă
Adrian Şut: „Tavi Popescu este cel mai arătos de la FCSB!” Cine este cel mai fiţos, dar şi cel mai muncitor coleg

Adrian Şut spune că Tavi Popescu este cel mai arătos de la FCSB

Hepta

Adrian Şut a făcut afirmaţii fabuloase despre colegii săi de la FCSB şi a spus despre Tavi Popescu că este cel mai arătos coleg. Mijlocaşul roş-albaştrilor a fost provocat să spună cine este cel mai arătos coleg, cel mai fiţos, dar şi cel m,ai încăpăţânat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şut a răspuns provocării şi a oferit răspunsuri fabuloase despre colegii săi. Dacă despre Tavi Popescu a spus că este cel mai frumos, despre Dawa a afirmat că este cel mai fiţos coleg, scrie gsp.ro.

Adrian Şut spune că Tavi Popescu este cel mai arătos de la FCSB

Cel mai amuzant?
– Coman

– Cel mai fițos?
– Dawa

– Cel mai încăpățânat?
– Olaru

Reclamă

– Cel mai arătos?
– Octavian Popescu

– Cel mai muncitor la sală?
– Ovidiu Popescu

– Cel mai liniștit?
– Udrea

Reclamă 4 / 0/3

– Cel mai bun la sfaturi?
– Radunovic

Octavian Popescu, un romantic incurabil. Şi-a dus iubita în Veneția

Octavian Popescu este un romantic incurabil. „Perla” lui Gigi Becali de la FCSB şi-a dus iubita la Venezia. Chiar dacă s-au ferit să posteze poze împreună, cei doi îndrăgostiţi şi-au trimis mesaje de dragoste. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO CU IUBITA LUI TAVI POPESCU)

Tavi Popescu a fost în lotul lui Emil Săndoi la EURO U21 şi a intrat mai târziu în vacanţă. Se va alătura cu întârziere în cantonamentul din Olanda al FCSB-ului. Se bucură de timpul liber alături de iubita lui, Alina.

Octavian Popescu s-a relaxat la o plimbare cu gondola pe canalele Veneţiei. Iubita lui i-a făcut mai multe fotografii. Şi Alina a postat imagini din concediu, iar la una dintre ele i-a comentat atacantul de 20 de ani.

Iubita mea„, i-a scris Tavi Popescu. Acesta a folosit şi un emoji care înfăţişa o inimă roşie. Răspunsul Alinei nu s-a lăsat mult aşteptat. „Te iubesc„, i-a comentat ea.

Alina este studentă la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine din cadrul Universităţii Bucureşti şi este de mai mulţi ani într-o relaţie cu jucătorul pe care Gigi Becali spera să obţină zeci de milioane de euro.

Octavian Popescu a început sub aşteptări ultima ediţie de campionat şi au existat zvonuri că de vină ar fi fost chiar Alina. De multe ori, Gigi Becali a dat vina pe iubitele jucătorilor în momentul în care aceştia nu mai erau în formă. Cele mai cunoscute exemple sunt Mihai Costea, care a avut o relaţie controversată cu Daniela Crudu, şi Cristi Tănase, care de-a lungul timpului a avut relaţii cu Iulia Tăbăcaru şi Diana Gureşoaie.

Reclamă

El are o relație de doi ani de zile cu fata aceasta, am discutat lucrul ăsta și nu vreau să îl dezvolt. El a jucat bine și când era prieten cu fata asta. Era prieten cu ea și juca bine. Tavi nu fumează, nu bea, nu pierde nopțile. Poate mai există o excepție, dar nu repetate”, a declarat unchiul lui Octavian Popescu, în trecut, la sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și