Închide meniul

Agentul lui Horaţiu Moldovan, anunţ de ultimă oră despre transferul la Betis. Cum l-a ratat Celtic pe titularul Rapidului

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 ianuarie 2024, 17:11

Reclamă
Agentul lui Horaţiu Moldovan, anunţ de ultimă oră despre transferul la Betis. Cum l-a ratat Celtic pe titularul Rapidului

Agentul lui Horaţiu Moldovan, anunţ de ultimă oră despre transferul la Betis

Horaţiu Moldovan, după un meci al Rapidului / Profimediaimages

Agentul lui Horaţiu Moldovan a făcut un anunţ de ultimă oră despre transferul portarului de 25 de ani al Rapidului la Betis Sevilla. Arcadie Zaporojanu a dezvăluit detalii de la negocieri. În acest moment, o cunoscută firmă de impresariat poartă discuţiile finale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moldovan are o clauză de reziliere de 800.000 de euro, care ar urma să fie plătită de în următoarele zile de gruparea din La Liga. Titular naţionalei României a fost dorit şi de Celtic Glasgow, dar scoţienii au încercat întâi să îl aducă pe ucraineanul Andrii Lunin de la Real Madrid.

Agentul lui Horaţiu Moldovan, anunţ de ultimă oră despre transferul la Betis

Betis pare să fi grăbit negocierile şi este pe punctul de a semna cu Horaţiu Moldovan. L-a tentat cu un salariu de început de 50.000 de euro lunar. Acesta va creşte până la 70.000 de euro, în cel de-al treilea an de contract.

La momentul în care am discutat cu cel de la Betis, Horaţiu avea semnată o autorizaţie cu o importantă agenţie din Europa. Atunci am spus ca să nu ne opunem acestui transfer. La momentul salariului voi reveni eu pe poziţia de agent al lui Horaţiu. Unele cifre nu le-am bătut în cuie, dar i le-am pus în faţă şi se vor respecta.

Eu am cerut de la Betis ca să semneze pe patru ani, e suficient. Nu e nevoie de mai mult. Salariul creşte de la an la an.

Reclamă

Pentru moment rămâne în curs Celtic. Dacă se luftează la Betis Sevilla, atunci Celtic… la ei în pole position este Lunin de la Real Madrid. Real cere 15 milioane de euro şi ei nu îşi permit să plătească atât.

Eu chiar l-am sfătuit pe Horaţiu, în cazul în care se ratează variantele, să stea la Rapid. Se duce la Campionatul European, este titular de drept la Rapid. Nu trebuie să aibă emoţiile unui debut. Eu consider că ar fi chiar mai bine pentru el să rămână. Aceasta ar fi poate varianta cea mai bună. Dacă achită clauza Betis sau Celtic, nu se mai poate întâmpla ceva„, a declarat Arcadie Zaporojanu la digisport.ro.

FC Basel, Dinamo Zagreb, Udinese şi Ludogoreţ sunt alte echipe care şi-au manifestat interesul de a-l transfera în această iarnă pe Horaţiu Moldovan.

Reclamă 4 / 0/3

Portarul de 25 de ani a fost titular în toate meciurile Rapidului din această ediţie a Ligii 1. Moldovan a fost prima opţiune şi a lui Edi Iordănescu şi a ajutat naţionala României să se califice la EURO 2024.

Horaţiu Moldovan a spus totul despre relaţia cu Şucu şi Angelescu

Horaţiu Moldovan a rupt tăcerea după informaţiile apărute în ultima vreme, care susţineau că portarul Rapidului a cerut un salariu de 30.000 de euro pentru a rămâne în Giuleşti.

Sper să fie un an mult mai bun decât 2023, care oricum a fost cel mai bun an din carieră. Sper să fiu sănătos. Nu am stat să am tratative. Nu a fost nicio discuţie cu conducerea clubului. Am o relaţie foarte bună cu cei de la Rapid.

Faţă de domnul Şucu nu am niciun reproş. E cel mai corect om pe care l-am întâlnit până acum. Faţă de domnul Angelescu am cel mai mare respect. Mi-a întins o mână când probabil că nimeni nu mai credea în mine. Nu pot să mă cert niciodată cu clubul Rapid. E perioada de transferuri, dacă va veni o ofertă de nerefuzat, voi face pasul.

Mi-e gândul doar la Rapid, nu sunt disperat să plec. Mă gândesc şi la EURO. Nu poate nici Neuer condiţii să fie titular. Şi aici am o concurenţă bună cu Drăghia. Sunt aici, mă bucur că am venit la reunire. Mă bucur că am ajuns la EURO, nu mă ţine pe loc. Sunt mândru că sunt român.

Dacă vine o ofertă foarte bună, mă gândesc şi la EURO, dar şi la mine. O ofertă foarte bună înseamnă un campionat foarte bun din Europa. Sper să câştigăm titlul. Am mare respect faţă de suporterii rapidişti. Ne bucurăm că sunt alături de noi şi sper la final să arătăm că suntem de neclintit”, a spus Moldovan, la reunirea Rapidului.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și