Închide meniul

Horaţiu Moldovan a rupt tăcerea! A spus totul despre relaţia cu Şucu şi Angelescu! Aşteaptă transferul în Europa

Dan Roșu Publicat: 3 ianuarie 2024, 10:48

Reclamă
Horaţiu Moldovan a rupt tăcerea! A spus totul despre relaţia cu Şucu şi Angelescu! Aşteaptă transferul în Europa

Horaţiu Moldovan a rupt tăcerea! A spus totul despre relaţia cu Şucu şi Angelescu

Horaţiu Moldovan, în poarta Rapidului - Profimedia Images

Horaţiu Moldovan a rupt tăcerea după informaţiile apărute în ultima vreme, care susţineau că portarul Rapidului a cerut un salariu de 30.000 de euro pentru a rămâne în Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portarul în vârstă de 25 de ani are o clauză de 800.000 de euro şi poate pleca încă din această vară. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au chemat la negocieri, în încercarea de a-i prelungi contractul.

Horaţiu Moldovan a rupt tăcerea! A spus totul despre relaţia cu Şucu şi Angelescu

„Sper să fie un an mult mai bun decât 2023, care oricum a fost cel mai bun an din carieră. Sper să fiu sănătos. Nu am stat să am tratative. Nu a fost nicio discuţie cu conducerea clubului. Am o relaţie foarte bună cu cei de la Rapid.

Faţă de domnul Şucu nu am niciun reproş. E cel mai corect om pe care l-am întâlnit până acum. Faţă de domnul Angelescu am cel mai mare respect. Mi-a întins o mână când probabil că nimeni nu mai credea în mine. Nu pot să mă cert niciodată cu clubul Rapid. E perioada de transferuri, dacă va veni o ofertă de nerefuzat, voi face pasul.

Mi-e gândul doar la Rapid, nu sunt disperat să plec. Mă gândesc şi la EURO. Nu poate nici Neuer condiţii să fie titular. Şi aici am o concurenţă bună cu Drăghia. Sunt aici, mă bucur că am venit la reunire. Mă bucur că am ajuns la EURO, nu mă ţine pe loc. Sunt mândru că sunt român.

Reclamă

Dacă vine o ofertă foarte bună, mă gândesc şi la EURO, dar şi la mine. O ofertă foarte bună înseamnă un campionat foarte bun din Europa. Sper să câştigăm titlul. Am mare respect faţă de suporterii rapidişti. Ne bucurăm că sunt alături de noi şi sper la final să arătăm că suntem de neclintit”, a spus Moldovan, la reunirea Rapidului.

Dan Şucu încearcă o nouă lovitură uriaşă pe piaţa transferurilor

Dacă Moldovan va pleca în această perioadă de mercato din Liga 1, Ionuţ Radu are şanse importante să fie adus în Giuleşti. Cu o cotă de piaţă de trei milioane de euro, portarul de 26 de ani nu mai prinde nici măcar banca de rezerve la Bournemouth. Gruparea din Premier League este dispusă să renunţe la împrumutul românului, care s-ar putea întoarce astfel la Inter.

Potrivit prosport.ro, Ionuţ Radu le-ar fi solicitat celor de la Inter să îl lase să joace la o altă echipă, astfel încât să îşi intre în formă şi să intre în vederile lui Edi Iordănescu pentru EURO 2024. Dan Şucu ar fi intrat deja pe fir şi poartă negocieri pentru a-l aduce la Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Inter l-a tot împrumutat, în ultimii ani, pe portarul român. Acesta a jucat la Genoa, Parma, Cremonese şi Auxerre, înainte să ajungă la Bournemouth. Primul meci din Premier League pentru Radu a fost unul de coşmar. A primit 6 goluri de la Manchester City. El a mai fost titularizat în victoria cu Burnley.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:43 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 22:40 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată Vezi toate știrile
Citește și