Închide meniul

Ahmed Bani, după ce a ratat penalty în Dinamo – Universitatea Craiova: „A fost un moment greu pentru mine, dar o să trec peste”

Alex Masgras Publicat: 18 iulie 2023, 9:37

Reclamă
Ahmed Bani, după ce a ratat penalty în Dinamo – Universitatea Craiova: „A fost un moment greu pentru mine, dar o să trec peste

Ahmed Bani, după ce a ratat penalty în Dinamo - Universitatea Craiova

Ahmed Bani, în Dinamo - Universitatea Craiova / Hepta

Ahmed Bani, după ce a ratat penalty în Dinamo – Universitatea Craiova. Echipa lui Ovidiu Burcă a pierdut meciul de revenire în Liga 1, scor 0-2, într-o partidă care s-a disputat pe Arcul de Triumf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânărul de 20 de ani al dinamoviştilor a avut şansa de restabili egalitatea în minutul 61, dar a ratat o lovitură de la 11 metri.

Ahmed Bani, după ce a ratat penalty în Dinamo – Universitatea Craiova: „A fost un moment greu pentru mine, dar o să trec peste”

Bani a fost extrem de dezamăgit şi a fost aproape de a izbucni în lacrimi chiar pe teren. La finalul partidei, tânrăul de 20 de ani a declarat că echipa sa a făcut o primă repriză foarte bună şi că ar fi fost alt meci, dacă nu ar fi ratat lovitura de la 11 metri în minutul 61. De asemenea, el le-a mulţumit fanilor dinamovişti pentru susţinerea din timpul meciului şi pentru faptul că au fost alături de el după ratarea penalty-ului:

„Eu zic că a fost o primă repriză foarte bună a noastră. Ei au dat un gol poate norocos, la acel penalty. Trebuia să ne revenim. Dacă nu ratam eu, zic că era alt meci.

Suntem o echipă foarte bună, am arătat-o și astăzi. Sperăm să câștigăm cât mai multe puncte, să o luăm meci cu meci.

Reclamă

Fanii noștri sunt fantastici. Mă bucur că au fost alături de mine, psihic a fost un moment greu pentru mine, dar o să trec peste.

Am vrut să dau tare, pe colț. El a ghicit colțul și pur și simplu am ratat. Nu contează dacă-mi ies penalty-urile la antrenament, important era să înscriu pe teren”, a declarat Ahmed Bani, potrivit digisport.ro.

Ovidiu Burcă, reacție vehementă după Dinamo – Universitatea Craiova 0-2

Ovidiu Burcă a venit cu primele explicații după partida Dinamo – Universitatea Craiova, scor 0-2, și a avut o reacție vehementă. Burcă a pierdut primul său meci din postura de antrenor al unei echipe din Liga 1. Caută să își ia revanșa chiar în derby-ul cu FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Ovidiu Burcă a avut o primă reacție la finalul meciului de pe stadionul Arcul de Triumf.

„Atunci când pierzi, sentimentul nu este unul plăcut. Dar cred că am făcut un meci destul de bun. A fost și momentul psihologic cu ratarea penalty-ului. Impactul cu prima ligă este unul puternic. Dar trebuie să rămânem calmi, licizi. Sunt mulți jucători noi, cu un decalaj de pregătire.

Ăsta e stilul nostru, filosofia noastră de joc. Din păcate am pierdut astăzi, dar ne arată niște lipsuri. Trebuie să le remediem rapid. Bani este unul dintre jucătorii care a bătut penalty-uri și a marcat. Noi avem o listă de 3 jucători. În general cel care își asumă, ălă execută. Din păcate, Bani în seara asta nu a fost inspirat. Are și el de învățat, poate trebuie să pună mai multă forță.

Avem și un început destul de puternic. Încercăm să facem lucrurile din mers. Nu este cea mai fericită variantă pentru mine ca antrenor. Am încercat să înțeleg clubul, acționarii.

Deocamdată sunt 24 de ore în care trebuie să reflectăm, după care ne pregătim pentru FCSB. O echipă cu ritm, jucători de calitate, poate cea mai talentată echipă din Liga 1. Sper să ne refacem forțele și să arătăm mai bine de la meci la meci„, a declarat antrenorul lui Dinamo la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și