Închide meniul

Ahmed Bani, eroul lui Dinamo, a dezvăluit după meci cine sunt colegii care i-au spus că va marca împotriva lui Poli Iaşi!

Bogdan Stănescu Publicat: 14 aprilie 2024, 22:08

Reclamă
Ahmed Bani, eroul lui Dinamo, a dezvăluit după meci cine sunt colegii care i-au spus că va marca împotriva lui Poli Iaşi!

Ahmed Bani, eroul lui Dinamo, a dezvăluit după meci cine sunt colegii care i-au spus că va marca împotriva lui Poli Iaşi!

Ahmed Bani, eroul lui Dinamo în meciul cu Poli Iaşi, a dezvăluit cine sunt colegii care i-au spus că va marca în meciul de astăzi al „câinilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bani a spus după victoria foarte importantă a lui Dinamo că Amzăr şi Borduşanu au prezis că va înscrie cu Poli Iaşi. Bani le-a adus victoria „câinilor” cu un gol marcat în minutul 90+3 al partidei cu Poli Iaşi.

Ahmed Bani, eroul lui Dinamo, a dezvăluit după meci cine sunt colegii care i-au spus că va marca împotriva lui Poli Iaşi!

(n.r: Ce înseamnă victoria asta pentru voi în momentul ăsta?) 3 puncte foarte importante în obiectivul nostru de a ne salva de la retrogradare. Sperăm ca şi în următoarele meciuri să câştigăm.

Am trecut printr-o perioadă mai dificilă, dar am înscris şi sper să continui tot aşa.

Nu e niciun mesaj, eu am intrat şi încerc să îmi fac datoria.

Reclamă

(n.r: A simţit cineva că dai gol?) Da, râdeam cu colegii mei, cu Amzăr şi Borduşanu înainte de meci şi chiar s-a întâmplat ceva şi au zis că o să înscriu în seara asta. S-a adeverit. Suntem foarte apropiaţi. Cu toţii suntem foarte apropiaţi, dar cu ei am o relaţie mai specială.

„O să fie un final de foc”

(n.r: Le dedici golul copiilor din tribună?) Bineînţeles. Nu numai pentru ei (n.r.: a marcat), pentru toată suflarea dinamovistă.

(n.r: Cum vezi finalul acesta de play-out?) Unul foarte intens, mai sunt 5 meciuri şi o să fie un final de foc.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r: Simţi presiunea asta din jurul echipei?) Întotdeauna, la Dinamo a fost presiune. Nu contează pe ce loc eşti, în permanenţă e presiune. Toate meciurile sunt decisive.

(n.r: A meritat Dinamo victoria?) Poate n-am prestat cel mai bun fotbal, dar eu spun că noi am avut ocaziile mari.

(n.r: despre copiii, care au susţinut Dinamo) Copiii aduc o energie foarte frumoasă la stadion. Ne pare rău că nu sunt suporterii, dar aceşti copii chiar aduc un spirit frumos.

Sunt meciuri grele. Având în vedere că nici nu avem suporteri, va fi foarte dificil. Dar aceşti copii îşi fac treaba”, a declarat Ahmed Bani după Dinamo – Poli Iaşi 1-0.

FCU Craiova a ajuns ultima clasată în Liga 1, Dinamo a urcat pe loc de baraj! Cum arată acum clasamentul în play-out

FCU Craiova a ajuns ultima clasată în Liga 1, iar Dinamo a urcat pe loc de baraj după meciurile de duminică din play-out. Iată cum arată acum clasamentul în play-out.

Dinamo a învins-o cu 1-0 pe Poli Iaşi, golul victoriei fiind marcat în minutul 90+3 de Ahmed Bani. FCU Craiova a pierdut cu 4-1, în deplasare, cu FC Botoşani.

Aşa arată acum clasamentul în play-out-ul Ligii 1
Aşa arată acum clasamentul în play-out-ul Ligii 1

Dinamo – Poli Iaşi 1-0. Ahmed Bani, salvatorul „câinilor” în minutul 90+3! Dinamo urcă pe locul 7 în play-out!

Dinamo – Poli Iaşi 1-0 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Ahmed Bani le-a adus victoria „câinilor”, cu un gol marcat în minutul 90+3. Dinamo a depăşit-o pe Poli Iaşi în clasament şi a ieşit din zona echipelor care retrogradează direct în Liga a 2-a.

Reclamă

Dinamo a obţinut prima victorie din play-out. 1.213 copii au venit la meci, alături de însoţitorii lor adulţi. Ei au avut parte de o victorie dramatică a lui Dinamo, obţinută în prelungiri. „Câinii” urcă pe locul 7 în play-out.

Dinamo: A. Golubovic – Patriche, Velkovski, Homawoo – De Moura, Pavici, Gnahore, Amzăr – Abdallah, Goncalo, Politic. Rezerve: Răilean, Costin, Ie, Grigore, Bordușanu, Iglesias, Roșu, D. Irimia, Milanov, Neagu, Bani, Selmani. Antrenor: Zeljko Kopic.

Poli Iași: Lung – Samayoa, Bouhenna, Garobbio – Todoroski, Roman, Bordeianu, Mihai, Ispas – Bettaieb, Buș. Rezerve: Ailenei, Martac, Katanec, Fl. Ilie, Itu, Jatoba, Ștefanovici, Gheorghiță, Harrison, Saghiri, Allanzinho, Kabran. Antrenor: Tony da Silva.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și