Închide meniul

FCU Craiova a ajuns ultima clasată în Liga 1, Dinamo a urcat pe loc de baraj! Cum arată acum clasamentul în play-out

Bogdan Stănescu Publicat: 14 aprilie 2024, 20:36

Reclamă
FCU Craiova a ajuns ultima clasată în Liga 1, Dinamo a urcat pe loc de baraj! Cum arată acum clasamentul în play-out

FCU Craiova a ajuns ultima clasată în Liga 1, Dinamo a urcat pe loc de baraj!

Jucătorii de la Dinamo se bucură, în timpul unui meci/ Profimedia Images

FCU Craiova a ajuns ultima clasată în Liga 1, iar Dinamo a urcat pe loc de baraj după meciurile de duminică din play-out. Iată cum arată acum clasamentul în play-out.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a învins-o cu 1-0 pe Poli Iaşi, golul victoriei fiind marcat în minutul 90+3 de Ahmed Bani. FCU Craiova a pierdut cu 4-1, în deplasare, cu FC Botoşani.

FCU Craiova a ajuns ultima clasată în Liga 1, Dinamo a urcat pe loc de baraj! Cum arată acum clasamentul în play-out

Iată cum arată acum clasamentul în play-out:

Aşa arată acum clasamentul în play-out-ul Ligii 1
Aşa arată acum clasamentul în play-out-ul Ligii 1

Dinamo – Poli Iaşi 1-0. Ahmed Bani, salvatorul „câinilor” în minutul 90+3! Dinamo urcă pe locul 7 în play-out!

Dinamo – Poli Iaşi 1-0 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Ahmed Bani le-a adus victoria „câinilor”, cu un gol marcat în minutul 90+3. Dinamo a depăşit-o pe Poli Iaşi în clasament şi a ieşit din zona echipelor care retrogradează direct în Liga a 2-a.

Dinamo a obţinut prima victorie din play-out. 1.213 copii au venit la meci, alături de însoţitorii lor adulţi. Ei au avut parte de o victorie dramatică a lui Dinamo, obţinută în prelungiri. „Câinii” urcă pe locul 7 în play-out.

Reclamă

Dinamo: A. Golubovic – Patriche, Velkovski, Homawoo – De Moura, Pavici, Gnahore, Amzăr – Abdallah, Goncalo, Politic. Rezerve: Răilean, Costin, Ie, Grigore, Bordușanu, Iglesias, Roșu, D. Irimia, Milanov, Neagu, Bani, Selmani. Antrenor: Zeljko Kopic.

Poli Iași: Lung – Samayoa, Bouhenna, Garobbio – Todoroski, Roman, Bordeianu, Mihai, Ispas – Bettaieb, Buș. Rezerve: Ailenei, Martac, Katanec, Fl. Ilie, Itu, Jatoba, Ștefanovici, Gheorghiță, Harrison, Saghiri, Allanzinho, Kabran. Antrenor: Tony da Silva.

Tony da Silva a debutat cu o remiză pe banca lui Poli Iaşi. Noul antrenor al moldovenilor este dezamăgit că tribunele vor fi goale.

Reclamă 4 / 0/3

Vom lupta să câștigăm. Știm că e un meci foarte important, dar nu e decisiv. Băieții s-au pregătit foarte bine. Știm că Dinamo, o echipă de tradiție, e puternică acasă. Din păcate, nu vor fi spectatori, lucru care mie nu-mi place. Pentru ei vor fi două lucruri – nu vor avea spectatori să împingă echipa, dar nu au nici presiune. Cu tot respectul pentru Dinamo, nu ne interesează de ei, ne interesează doar de noi„, a declarat Tony da Silva la o conferinţă de presă.

Reacţia lui Zeljko Kopic după ce s-a spus că s-a bătut cu Adnan Golubovic

Zeljko Kopic a comentat zvonurile că ar fi fost într-un scandal de poporţii cu portarul său de la Dinamo. Antrenorul croat al „câinilor” a negat că ar fi avut un incident violent cu Golubovic, dar s-a ferit să ofere mai multe detalii.

Când primești goluri pe final de meci apar tot felul de povești. Nu e adevărat ce s-a speculat.

Fiecare jucător are stări diferite după fluierul final, iar eu sunt aici să-i protejez, să le fiu alături. Pentru mine, ce se întâmplă în vestiar rămâne în vestiar. Legat de incidentul cu Adnan, nu a fost adevărat ce s-a spus, jucătorii reacționează diferit, eu sunt alături de ei, ce e în vestiar, rămâne acolo, dar nu a fost așa cum s-a scris”, a declarat Zeljko Kopic, în conferinţa de presă premergătoare meciului cu Poli Iaşi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off Vezi toate știrile
Citește și