Închide meniul

Ajax Amsterdam se interesează de doi jucători de la Gică Hagi: „Chiar ieri am vorbit”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 martie 2023, 13:23 / Actualizat: 16 martie 2023, 14:09

Ajax Amsterdam se interesează de doi jucători de la Gică Hagi: „Chiar ieri am vorbit

Jucătorii lui Hagi sunt la mare căutare în Europa

Captură AS.ro

  • Ajax Amsterdam se interesează de doi jucători de la Hagi
  • Anunţul a fost făcut de Ciprian Marica

Ajax Amsterdam se interesează de doi jucători de la Gică Hagi. Anunţul a fost făcut de Ciprian Marica, la scurt timp după ce în spaţiul public a apărut informaţia conform căreia Feyenoord şi Heerenveen au pus ochii pe noua senzaţie din Liga 1, Adrian Mazilu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parcursul fantastic al echipei lui Gică Hagi a atras atenţia marilor cluburi din Europa. Ciprian Marica a dezvăluit că fostul său coleg,  Klaas-Jan Huntelaar, acum la Ajax Amsterdam, s-a interesat de doi jucători de la Farul.

Ajax Amsterdam se interesează de doi jucători de la Gică Hagi

”Chiar ieri vorbeam cu Huntelaar, care îmi trimitea o poză că se uită la meciul Farului. Urmăresc ei acolo doi jucători de la noi. M-a întrebat de doi jucători, dar nu aș vrea deocamdată să le dau numele. Vreau să rămână concentrați și am vorbit cu Gică Hagi pe tema asta, pe jocul de la Farul și să câștigăm campionatul. Sunt discuții și oamenii se uită la fotbal. Huntelaar e director tehnic la Ajax, tot ce ține de scouting depinde de el. I-am prezentat câțiva jucători și când va fi cazul vă voi spune.

Reclamă

Ideea e că singurul, și acum nu că îl flatez pe Gică Hagi, este singurul antrenor pe care l-am văzut că lucrează individual cu atacanți și face finalizarea. Foarte puțini în schimb tratează faza de atac individual. Toată lumea colectiv, cum atacăm în grup, individual, foarte, foarte puțin. Poate de aceea nici nu apar atacanți”, a transmis Ciprian Marica pentru fanatik.ro.

Gică Hagi: „Suntem o fabrică de jucători”

Gică Hagi a avut prima reacţie după meciul Farul – Sepsi Sf Gheorghe, scor 2-0,din etapa a 28-a a Ligii 1. Constănţenii au făcut un nou pas important în lupta pentru câştigarea titlului. Tudor Băluţă a deschis scorul pe stadionul din Ovidiu, în minutul 22, după o fază controversată. A fost nevoie de intervenţia sistemului VAR. În prelungirile primei reprize, Adrian Mazilu a reuşit un nou gol de senzaţie. Puştiul minune de 17 ani a marcat superb.

Reclamă

„Mazilu e pe drumul bun, e un băiat foarte serios, foarte talentat. Uşor uşor se adaptează la nivelul primei ligi. El iese în evidenţă pentru că marchează, îi place golul. Vede poarta, aşa cum şi Denis o vede. De-abia a debutat în prima ligă, trebuie să ştim să gestionăm. E într-o formă foarte bună, jucăm la 3 zile.

Avem un lot foarte bun, fiecare ajută. Jucăm pentru noi, facem pentru noi ca să fim fericiţi şi bucuroşi. Ne plac jucătorii polivalenţi, care ştiu să atace, care ştiu să se apere. Cum am spus în vară, avem o echipă cu mult talent. Chiar şi în poartă, avem un portar foarte bun. De patru meciuri nu am primit gol. Se vorbeşte puţin despre el. Am văzut că s-au făcut statistici despre portar şi cred că e cel mai bun!

CFR joacă în cupele europene, de cinci ani face un lucru extraordinar. La noi, din provincie, e mai greu să ajungem prin Bucureşti. Noi lăsăm faptele să vorbească. Chiar facem treabă foarte bună. O să vedeţi în vară când o să deschidem Academia toată, o să vedeţi fapte. Toate echipele din prima ligă au jucători de la noi. Ianis care a ieşit cel mai bun jucător tânăr de la Scoţia, Răzvan Marin face bine. Sunt mulţi tineri, o să vedeţi, sunt pe piaţă. Asta face Farul, e o fabrică care construieşte jucători.

Reclamă 4 / 0/3

După se duc mai departe şi nu mai răspundem noi. Nu suntem noi de vină că un jucător nu dă randament după. Când e cu noi, ei dau randament. Băluţă a avut ghinion. Cred că e cel mai bun din Liga 1, de departe. Cred că am 3 închizători, cei mai bun din România. La noi se învaţă să jucăm fotbal.

O să fie o luptă frumoasă, nu ne-a băgat nimeni. Credem deja, suntem acolo. Da, e în mintea noastră şi se vede. În ultimele 5 meciuri echipa o face„, a declarat Gică Hagi.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:42
„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România
Comentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid
AntenaPLAY • 27 mart., 17:09
Comentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid: „Un deja-vu!”