Închide meniul

Gică Hagi, prima reacţie după Farul – Sepsi 2-0. Ce a spus despre Adrian Mazilu: „Suntem o fabrică de jucători”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 februarie 2023, 23:17

Gică Hagi, prima reacţie după Farul – Sepsi 2-0. Ce a spus despre Adrian Mazilu: „Suntem o fabrică de jucători

Gică Hagi este lider în Liga 1 cu Farul

Gică Hagi, bucuros după o nouă victorie la Ovidiu / Profimediaimages

Gică Hagi a avut prima reacţie după meciul Farul – Sepsi Sf Gheorghe, scor 2-0,din etapa a 28-a a Ligii 1. Constănţenii au făcut un nou pas important în lupta pentru câştigarea titlului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tudor Băluţă a deschis scorul pe stadionul din Ovidiu, în minutul 22, după o fază controversată. A fost nevoie de intervenţia sistemului VAR. În prelungirile primei reprize, Adrian Mazilu a reuşit un nou gol de senzaţie. Puştiul minune de 17 ani a marcat superb.

Gică Hagi a avut prima reacţie după meciul Farul – Sepsi Sf Gheorghe 2-0

Farul s-a impus cu 2-0 şi a ajuns la şase meciuri la rând fără înfrângere. S-a distanţat la cinci puncte de principala urmăritoare, CFR Cluj.

Jucătorii au făcut un meci extraordinar, cred că şi noi stafful am ales tactica bună. În prima repriză totul a ieşit la un nivel foarte mare, nu i-am dat nicio şansă lui Sepsi.

N-am fost noi care îmi plăcea mie în a doua repriză. Sepsi joacă un fotbal foarte bun, combinativ, jucători buni. Trebuia să îi punem în criză de spaţiu şi timp.

Reclamă

Mazilu e pe drumul bun, e un băiat foarte serios, foarte talentat. Uşor uşor se adaptează la nivelul primei ligi. El iese în evidenţă pentru că marchează, îi place golul. Vede poarta, aşa cum şi Denis o vede. De-abia a debutat în prima ligă, trebuie să ştim să gestionăm. E într-o formă foarte bună, jucăm la 3 zile.

Avem un lot foarte bun, fiecare ajută. Jucăm pentru noi, facem pentru noi ca să fim fericiţi şi bucuroşi. Ne plac jucătorii polivalenţi, care ştiu să atace, care ştiu să se apere. Cum am spus în vară, avem o echipă cu mult talent. Chiar şi în poartă, avem un portar foarte bun. De patru meciuri nu am primit gol. Se vorbeşte puţin despre el. Am văzut că s-au făcut statistici despre portar şi cred că e cel mai bun!

CFR joacă în cupele europene, de cinci ani face un lucru extraordinar. La noi, din provincie, e mai greu să ajungem prin Bucureşti. Noi lăsăm faptele să vorbească. Chiar facem treabă foarte bună. O să vedeţi în vară când o să deschidem Academia toată, o să vedeţi fapte. Toate echipele din prima ligă au jucători de la noi. Ianis care a ieşit cel mai bun jucător tânăr de la Scoţia, Răzvan Marin face bine. Sunt mulţi tineri, o să vedeţi, sunt pe piaţă. Asta face Farul, e o fabrică care construieşte jucători.

Reclamă 4 / 0/3

După se duc mai departe şi nu mai răspundem noi. Nu suntem noi de vină că un jucător nu dă randament după. Când e cu noi, ei dau randament. Băluţă a avut ghinion. Cred că e cel mai bun din Liga 1, de departe. Cred că am 3 închizători, cei mai bun din România. La noi se învaţă să jucăm fotbal.

O să fie o luptă frumoasă, nu ne-a băgat nimeni. Credem deja, suntem acolo. Da, e în mintea noastră şi se vede. În ultimele 5 meciuri echipa o face„, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Adrian Mazilu, gol fabulos în Farul – Sepsi

Mazilu a înscris superb, în minutul 45+3 al confruntării de la Ovidiu. Fotbalistul de 17 ani a primit mingea în flancul drept, a pătruns pe zonă centrală și a finalizat cu un șut în plasa laterală, de la marginea careului.

Pentru Adrian Mazilu a fost al treilea gol din acest sezon al Ligii 1. L-a depășit deja pe Octavian Popescu, „perla” de la FCSB, care se laudă cu doar două reușite. Mazilu a mai marcat și într-un meci cu Rapid din Cupa României, în faza grupelor.

Mazilu este un alt produs al academiei de fotbal a lui Gică Hagi. Puștiul de 17 ani a fost debutat de „Rege” la prima echipă a Farului în iulie 2022, la meciul cu CFR Cluj, scor 0-0, din Cupa României.

Adrian Mazilu este nelipsit de la naționalele de tineret ale României. Ultima oară, puștiul lui Hagi a fost convocat la selecționata U18, alături de care a jucat mai multe meciuri amicale în toamna anului trecut.

Farul, victorie cu Sepsi Sf. Gheorghe

Farul Constanţa a învins, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia Sepsi Sf. Gheorghe, într-un meci al etapei a 28-a din Superliga.

Reclamă

Farul a deschis scorul în minutul 22, prin Băluţă, gol validat după analiza sistemului VAR. Prima repriză, dominată copios de gazde, s-a încheiat cu golul de 2-0, înscris de tânărul Adrian Mazilu, după o pătrundere şi un şut plasat. Farul a avut un gol anulat, în minutul 59, când David Kiki a înscris spectaculos, dar analiza VAR a relevat că faza pornise dintr-o poziţie de ofsaid. Farul s-a impus cu 2-0, după un meci în care oaspeţii nu au putut emite pretenţii, evoluând foarte defensiv.

Constănţenii sunt lideri, cu 61 de puncte, iar Sepsi rămâne pe locul 6, cu 41 de puncte.

FARUL: Aioani – Boli (Nedelcu 46), Larie, M. Popescu, Kiki (Sîrbu 68) – Artean, T. Băluţă, Grameni – Alibec (Mateus Santos 79), L. Munteanu (Morar 68), Ad. Mazilu (Borza 51). ANTRENOR: Gheorghe Hagi

SEPSI: Began – D. Ciobotariu, Bălaşa, Ninaj, R. Ispas (A. Dumitrescu 75) – N. Păun, Papa (Safranko 46, Francisco Junior 80) – I. Gheorghe (Aganovic 46), Achahbar (C. Matei 47), M. Ştefănescu – Rondon. ANTRENOR: Cristiano Bergodi

Cartonaşe galbene: Artean 75

Arbitri: Adrian Cojocaru – Sebastian Gheorghe, Alexandru Vodă – Iulian Călin

Arbitri VAR: Viorel Flueran – Marius Marchidanu

Observator: Marian Dorobanţu

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:35 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și