Închide meniul

Alaves – Real Madrid 0-1. Echipa lui Ianis Hagi, învinsă dramatic de noul lider din La Liga! Ianis a jucat în repriza secundă

Alex Ioniță Publicat: 22 decembrie 2023, 0:15

Reclamă
Alaves – Real Madrid 0-1. Echipa lui Ianis Hagi, învinsă dramatic de noul lider din La Liga! Ianis a jucat în repriza secundă

Alaves - Real Madrid LIVE TEXT

Ianis Hagi / Profimedia

Meciul Alaves – Real Madrid 0-1 a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro, de la ora 22:30. Partida contează pentru etapa cu numărul 18 din La Liga. În urma acestui meci, Real Madrid a devenit lider în La Liga, cu 45 de puncte. Tot atâtea puncte are şi Girona, dar madrilenii au un golaveraj mai bun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de acest duel, echipa lui Ianis Hagi era pe 15 în clasament, cu 16 puncte. De cealaltă parte, formația pregătită de Carlo Ancelotti era pe locul al 2-lea, cu 42 de puncte, la două lungimi de revelația sezonului Girona, care a fost acum detronată din poziția de lider.

Alaves – Real Madrid 0-1 LIVE SCORE

Fluier final! Real Madrid câştigă şi devine lider în La Liga

Min. 92: Lucas Vasquez a marcat după un corner! Madrilenii, aproape de o victorie mare în 10 oameni

Min. 75: Rodrygo a fost foarte aproape de a marca! Şutul în forţă al acestuia s-a dus puţin pe lângă poartă

Reclamă

Min. 63: Ianis Hagi a luat o acţiune pe cont propriu, dar apărarea Realului a reuşit să îl blocheze

Min. 59: Ianis Hagi e introdus în teren! Decarul lui Alaves a intrat în locul lui Guridi

Min. 54: Real Madrid rămâne în 10! Nacho Fernández a văzut cartonașul roșu

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: A început partida!

Alaves: Sivera – Duarte, Marin, Abqar, Gorosabel – Guridi, Blanco, Guevara – Rioja, Omorodion, Rebbach

Rezerve: Owono, Maras, Tenaglia, Lopez, Mendes, Alkain, Ianis Hagi, Sola, Benavidez, Karrikaburu, Garcia, Munoz

Real Madrid: Kepa – Vazquez, Fernandez, Rudiger, Garcia – Valverde, Kroos, Modric, Diaz – Bellingham, Rodrygo

Rezerve: Gonzalez, Lunin, Vinicius, Garcia, Paz, Ceballos, Tchouameni, Joselu

Cei de la Alaves primesc vizita echipei lui Carlo Ancelotti după ce, în etapa precedentă din La Liga, au pierdut duelul cu liderul Girona, cu scorul de 0-3. Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 61 al acestei partide, însă nu a reușit să își ajute echipa. La momentul în care mijlocașul a fost introdus pe teren, scorul era deja de 0-3.

De cealaltă parte, „Los Blancos” au câștigat meciul cu Villarreal, din etapa cu numărul 17 a partidei. Duelul de pe „Bernabeu” s-a încheiat cu scorul de 4-1.

Reclamă

Ultimul meci direct dintre cele două echipe a avut loc în luna februarie a anului 2022. La momentul respectiv, Real Madrid s-a impus cu scorul de 2-0.

Ultimul meci câștigat de Alaves, în fața madrilenilor, s-a jucat în luna noiemrbie a anului 2020. Atunci, actuala echipă a lui Ianis Hagi s-a impus cu scorul de 2-1.

Ianis Hagi, gata să producă surpriza cu Real Madrid

Ianis Hagi anunţă că este gata să producă surpriza cu Real Madrid. Internaţionalul român este în faţa unui duel „de foc” în La Liga.

Chiar dacă Alaves este pe locul 15 în clasament, Ianis este convins că o poate încurca pe fosta echipă a tatălui său. A dat exemplu meciurile cu Barcelona şi Atletico Madrid, pierdute la limită cu acelaşi scor, 1-2.

„Am arătat în acest sezon că putem concura împotriva marilor echipe din La Liga. Am fost aproape de a obţine rezultate foarte bune împotriva Barcelonei şi a celor de la Real Madrid.

Real Madrid este o echipă completă. Evident, este foarte tehnică şi are în componenţă jucători care stau foarte bine la nivel fizic. Trebuie să îi respectăm, dar avem o ‘casă’ de apărat”, a declarat Ianis Hagi într-un interviu pentru espn.com.br.

Ianis Hagi a fost rezervă în cele două meciuri amintite. Cu Barcelona a jucat 11 minute, iar împotriva lui Atletico a fost introdus de Luis Garcia în minutul 63. Încă este în căutarea primului său gol în La Liga.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și