Închide meniul

Ianis Hagi, gata să producă surpriza cu Real Madrid! A dat-o exemplu pe Barcelona înaintea marelui meci: „Am arătat asta!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 decembrie 2023, 12:31

Reclamă
Ianis Hagi, gata să producă surpriza cu Real Madrid! A dat-o exemplu pe Barcelona înaintea marelui meci: „Am arătat asta!

Gestul făcut de Rangers faţă de Ianis Hagi, taxat dur de scoţieni

Ianis Hagi, în timpul meciului Atletico Madrid - Deportivo Alaves / Profimediaimages

Ianis Hagi anunţă că este gata să producă surpriza cu Real Madrid. Internaţionalul român este în faţa unui duel „de foc” în La Liga. Deportivo Alaves primeşte vizita „galacticilor” în etapa a 18-a din campionatul Spaniei. Confruntarea va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă Alaves este pe locul 15 în clasament, Ianis este convins că o poate încurca pe fosta echipă a tatălui său. A dat exemplu meciurile cu Barcelona şi Atletico Madrid, pierdute la limită cu acelaşi scor, 1-2.

Ianis Hagi, gata să producă surpriza cu Real Madrid

„Am arătat în acest sezon că putem concura împotriva marilor echipe din La Liga. Am fost aproape de a obţine rezultate foarte bune împotriva Barcelonei şi a celor de la Real Madrid.

Real Madrid este o echipă completă. Evident, este foarte tehnică şi are în componenţă jucători care stau foarte bine la nivel fizic. Trebuie să îi respectăm, dar avem o ‘casă’ de apărat„, a declarat Ianis Hagi într-un interviu pentru espn.com.br.

Ianis Hagi a fost rezervă în cele două meciuri amintite. Cu Barcelona a jucat 11 minute, iar împotriva lui Atletico a fost introdus de Luis Garcia în minutul 63. Încă este în căutarea primului său gol în La Liga.

Reclamă

Internaţionalul român a fost titular în 6 partide, după împrumutul la Alaves. Este fericit că poate juca în Spania şi nu se grăbeşte să revină în Scoţia, la Rangers.

Dacă este să compar cele două ligi, mă bucur mai mult de La Liga, cred că mi se potriveşte mai bine. În campionatul Spaniei pot să arăt cele mai bune calităţi ale mele„, a precizat Ianis.

Scoţienii, anunţ despre viitorul lui Ianis Hagi: „Asta arată rapoartele din Spania şi România”

Jurnaliștii britanici au vorbit despre situația „Prințului”, care este împrumutat la Deportivo Alaves, în La Liga, de către cei de la Rangers, până la finalul acestui sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit informațiilor apărute în presa britanică, Ianis Hagi se va întoarce la Rangers în vară, atunci când îi expiră împrumutul la Alaves. Chiar dacă au existat zvonuri conform cărora spaniolii ar fi dorit să îl cumpere definitiv, se pare că oficialii echipei din Scoția au alte planuri.

Creatorul de joc a plecat în Țara Bascilor în august, după ce și-a exprimat public frustrările din cauza lipsei minutelor sub comanda lui Beale. Hagi s-a luptat să revină la cea mai bună formă, după accidentarea gravă la genunchi, care l-a lăsat pe margine timp de mai bine de un an.

A optat să facă schimbarea și a ales La Liga, în căutarea minutelor. După două goluri și 14 meciuri în Spania, plus o schimbare de manager la Rangers, viitorul lui rămâne incert. Au existat zvonuri că Alaves ar putea să-l transfere definitiv, dar contractul lui Hagi cu Rangers durează până în 2026.

S-a sugerat, de asemenea, că Phillipe Clement ar dori să se uite atent la mijlocaș. Rapoartele din Spania, dar și din România cred acum că o întoarcere la Rangers devine din ce în ce mai probabilă.

Se spune că Alaves pregătește o ofertă de 600.000 de lire sterline pentru Carlos Vicente de la Racing Ferrol. Spaniolul este văzut ca un jucător cu același tipar ca Hagi, în rolul din spatele atacantului sau aripă dreapta, acolo unde românul a fost folosit și de Luis Garcia”, au notat jurnaliștii de la thescottishsun.co.uk.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” Vezi toate știrile
Citește și