Închide meniul

Albion Rrahmani înscrie pe „bandă rulantă” la Rapid! Se luptă cu Florinel Coman şi Darius Olaru pentru titlul de golgheter

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 martie 2024, 22:29

Albion Rrahmani înscrie pe „bandă rulantă la Rapid! Se luptă cu Florinel Coman şi Darius Olaru pentru titlul de golgheter

Benfica, pe urmele rapidistului Albion Rrahmani

Albion Rrahmani, în timpul unui meci la Rapid / Hepta

Albion Rrahmani înscrie pe „bandă rulantă” la Rapid! Atacantul kosovar a punctat în duelul cu Farul şi a ajuns la 14 goluri în tricoul giuleştenilor. Vârful lui Cristiano Bergodi i-a egalat pe principalii marcatori ai Ligii 1, Florinel Coman şi Darius Olaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Albion Rrahmani a fost transferat de Rapid la începutul sezonului, de la Ballkani. Giuleştenii au plătit 600.000 de euro în schimbul atacantul kosovar de 23 de ani.

Albion Rrahmani înscrie pe „bandă rulantă” la Rapid

Albion Rrahmani a marcat din penalty, în minutul 85 al duelului cu Farul, din prima etapă a play-off-ului. Lovitura de la punctul cu var a fost dictată după ce Rivaldinho l-a faultat în careu pe Paul Iacob.

Albion Rrahmani a ajuns astfel la 14 goluri marcate pentru Rapid, şi se luptă cu Florinel Coman şi Darius Olaru pentru titlul de golgheter al Ligii 1. Atacantul kosovar a marcat 14 goluri, în 16 meciuri bifate în Liga 1, reuşind să mai ofere şi alte trei pase decisive.

În startul sezonului, Albion Rrahmani a marcat două goluri şi pentru fosta sa echipă, Ballkani. Acesta a punctat în „dubla” cu Larne, din preliminariile Conference League.

Reclamă

De cealaltă parte, Florinel Coman şi Darius Olaru au marcat câte 14 goluri în 27 de meciuri bifate la FCSB.

Pe locul secund în clasamentul golgheterilor din Liga 1 se află Philip Otele, de la CFR Cluj, care a marcat 13 goluri. De asemenea, Alexandru Mitriţă, Dan Nistor, Alexandru Pop şi Marius Ştefănescu au marcat câte 11 goluri, pentru Universitatea Craiova, U Cluj, Oţelul, respectiv Sepsi.

Cristiano Bergodi, verdict despre o posibilă plecare a lui Albion Rrahmani de la Rapid

Cristiano Bergodi a oferit un verdict despre o posibilă plecare a lui Albion Rrahmani de la Rapid. Antrenorul giuleştenilor a transmis că e normal să existe un interes pentru atacantul kosovar, deoarece acesta a avut prestaţii foarte solide.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Bergodi a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Albion Rrahmani, mărturisind că acesta este concentrat pe deplin la obiectivele pe care le are la Rapid. Antrenorul italian a declarat că după ce se va încheia sezonul, există posibilitatea ca atacantul să se despartă de formaţia giuleşteană, fiind normal interesul altor echipe.

Rrahmani e un băiat cuminte, e cu picioarele pe pământ. Se gândește să facă un play-off bun. după, vom vedea, pentru un jucător atât de bun, e normal să existe interesul altor echipe.

Deocamdată îl avem noi și ne vom bucura dacă va da goluri până la finalul campionatului”, a declarat Cristiano Bergodi, la conferinţa de presă.

Albion Rrahmani a fost convocat şi la naţionala Kosovo, după prestaţiile bune din tricoul Rapidului, din acest an. Atacantul va bifa prima selecţie la naţionala sa, după ce a suferit o accidentare în toamnă, în meciul cu Andorra. Atacantul Rapidului va fi în lotul naţionalei sale pentru duelurile amicale cu Armenia şi Ungaria.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și