Închide meniul

Cristiano Bergodi, verdict despre o posibilă plecare a lui Albion Rrahmani de la Rapid: „E normal!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 martie 2024, 19:14

Cristiano Bergodi, verdict despre o posibilă plecare a lui Albion Rrahmani de la Rapid: „E normal!

Cristiano Bergodi, verdict despre o posibilă plecare a lui Albion Rrahmani de la Rapid

Albion Rrahmani / Profimedia

Cristiano Bergodi a oferit un verdict despre o posibilă plecare a lui Albion Rrahmani de la Rapid. Antrenorul giuleştenilor a transmis că e normal să existe un interes pentru atacantul kosovar, deoarece acesta a avut prestaţii foarte solide.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Albion Rrahmani a marcat o „dublă” de vis în ultima etapă, în victoria Rapidului cu FCSB. În această rundă, giuleştenii vor primi vizita celor de la Farul, meciul urmând să se dispute vineri, de la ora 20:30.

Cristiano Bergodi, verdict despre o posibilă plecare a lui Albion Rrahmani de la Rapid

Cristiano Bergodi a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Albion Rrahmani, mărturisind că acesta este concentrat pe deplin la obiectivele pe care le are la Rapid. Antrenorul italian a declarat că după ce se va încheia sezonul, există posibilitatea ca atacantul să se despartă de formaţia giuleşteană, fiind normal interesul altor echipe.

„Rrahmani e un băiat cuminte, e cu picioarele pe pământ. Se gândește să facă un play-off bun. după, vom vedea, pentru un jucător atât de bun, e normal să existe interesul altor echipe.

Deocamdată îl avem noi și ne vom bucura dacă va da goluri până la finalul campionatului”, a declarat Cristiano Bergodi, la conferinţa de presă.

Reclamă

Albion Rrahmani a fost convocat şi la naţionala Kosovo, după prestaţiile bune din tricoul Rapidului, din acest an. Atacantul va bifa prima selecţie la naţionala sa, după ce a suferit o accidentare în toamnă, în meciul cu Andorra. Atacantul Rapidului va fi în lotul naţionalei sale pentru duelurile amicale cu Armenia şi Ungaria.

Albion Rrahmani a fost transferat de Rapid la începutul sezonului, de la Ballkani, în schimbul sumei de 600.000 de euro. Acesta a marcat 15 goluri şi a oferit trei assist-uri, în cele 20 de meciuri disputate la formaţia giuleşteană.

Albion Rrahmani, la un pas de super-transferul carierei

Albion Rrahmani este la un pas de super – transferul carierei la finalul sezonului. O echipă de top din Premier League îl monitorizează pe atacantul kosovar.

Reclamă 4 / 0/3

Fanatik.ro susţine că Aston Villa îl monitorizează pe atacantul Rapidului. Rrahmani poate pleca din Giuleşti după doar un sezon. Rapid a plătit în vară pentru Rrahmani suma de 600.000 de euro. Atcantul kosovar are contract până în 2026.

Albion Rrahmani are parte de un sezon de vis la Rapid. În actualul sezon al Ligii 1, Rrahmani a marcat 13 goluri în 15 meciuri. Aston Villa este una dintre echipele de top din acest sezon al Premier League. Se află pe locul 4 şi luptă pentru un loc de Champions League. Echipa lui Unai Emery se află pe locul 4 în clasament, cu două puncte peste Tottenham.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și