Închide meniul

Albion Rrahmani s-a despărţit oficial de Ballkani. Atacantul din Kosovo urmează să semneze cu Rapid

Bogdan Stănescu Publicat: 6 august 2023, 16:01

Reclamă
Albion Rrahmani s-a despărţit oficial de Ballkani. Atacantul din Kosovo urmează să semneze cu Rapid

Albion Rrahmani s-a despărţit oficial de Ballkani

Albion Rrahmani, după un gol marcat pentru Ballkani / Profimedia Images

Albion Rrahmani s-a despărţit oficial de Ballkani. Clubul din Kosovo, la care a evoluat în trecut şi Ermal Krasniqi, a anunţat pe Facebook despărţirea de Rrahmani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid face un efort financiar ca să îl aducă pe tânărul atacant din Kosovo. Albion Rrahmani îi costă 600.000 de euro pe giuleşteni.

Albion Rrahmani s-a despărţit oficial de Ballkani

”Despărțirile sunt dureroase, astăzi campionul nostru ne spune la revedere.

Fiecare gol înscris va rămâne în inimile fanilor lui Ballkani, fiecare minut în care ai transpirat în tricoul echipei va fi în memoria noastră, contribuția ta a fost una de mare valoare.

Îți mulțumim pentru comportamentul tău exemplar, pentru dedicarea ta în fiecare meci și în fiecare moment”, a transmis Ballkani, pe pagina oficială de Facebook.

Reclamă

Albion Rrahmani vine în România să semneze cu Rapid! Acord total cu atacantul pe care Dan Şucu va plăti o sumă importantă

Albion Rrahmani vine în România să semneze cu Rapid! Atacantul în vârstă de 22 de ani a fost convins de Dan Şucu şi Victor Angelescu, iar acordul este total. Jucătorul celor de la FC Ballkani îi va face concurenţă lui Marko Dugandzic.

Din informaţiile AS.ro, Albion Rrahmani va ajunge duminică la Bucureşti pentru a parafa înţelegerea. Şefii clubului din Giuleşti vor plăti aproximativ 600.000 de euro pentru fotbalistul din Kosovo.

Reclamă 4 / 0/3

Tânărul jucător este într-o formă de zile mari. Tocmai a marcat în returul cu Larne, din turul 2 preliminar al UEFA Conference League. A ajutat-o pe FC Ballkani să câştige cu 4-1 în deplasarea de la Belfast. Rrahmani îşi trecuse numele pe tabelă şi în meciul tur, câştigat cu 3-0.

Atacantul are o cotă de piaţă de 600.000 de euro şi s-a făcut remarcat şi 2022, în „dubla” cu CFR Cluj. Şapte goluri a înscris, pentru Ballkani, în sezonul trecut din cupele europene.

Victor Angelescu declarase zilele trecute că toate detaliile contractului au fost puse la punct, şi rămâne doar ca atacantul să semneze înţelegerea.

Victor Angelescu: „Suntem înțeleși, mai lipsește să semnăm contractul”

Mai avem un transfer pe care suntem aproape să-l închidem. Suntem înțeleși, mai lipsește să semnăm contractul.

E un transfer. Un străin. Nu prea sunt atacanți la noi în țară. Cred că sunt câțiva. Plătim o sumă importantă. Noi l-am luat și anul trecut pe Emmers (n.r. pe o sumă de bani din străinătate).

A fost vehiculat prin presă (n.r. numele atacantului). Nu este român. Nu pot să vă spun numele”, a declarat Victor Angelescu, pentru digisport.ro.

Rrahmani a avut cifre impresionante la Ballkani, în sezonul trecut. Atacantul de 22 de ani a reuşit să marcheze 30 de goluri în cele 50 de meciuri!

Reclamă

Omar El Sawy (19 ani, Csikszereda), Răzvan Oaidă (25 de ani, FCSB), Christopher Braun (31 de ani, CFR Cluj), Iulian Cristea (28 de ani, FCSB) şi Borja Valle (30 de ani, Cartagena), Claudiu Petrila (22 de ani, CFR Cluj) şi Claudiu Micovschi (24 de an, Avellino) sunt jucătorii transferaţi de Rapid în această vară.

Cristiano Bergodi, reacţie tranşantă despre ultimul transfer de la Rapid

Cristiano Bergodi a fost întrebat despre transferul lui Claudiu Micovschi, şi a oferit răspunsul imediat, declarând că nu el a insistat pentru această mutare. A avut o reacţie tranşantă.

Vom avea un meci dificil împotriva unei echipe care joacă bine, are 6 puncte. Zic că va fi un meci dificil, ca de obicei în SuperLigă. Vom încerca să câștigăm, trebuie să reparăm semieșecul de acasă cu Botoșani. Dar sunt încrezător.

Nu am avut mult timp la dispoziție pentru a regla anumite lucruri, să cunosc bine lotul și nu a fost așa ușor, mai ales că în prima etapă am jucat cu o echipă foarte bună. Apoi am câștigat și a urmat acel pas fals cu Botoșaniul, dar zic eu că vom regla lucrurile, se vor îmbunătăți toate aspectele.

Eu am venit târziu, nu caut alibi sau scuze, sunt încrezător pentru că echipa se antrenează bine. Dar am nevoie de timp pentru a implementa idei noi. Echipa a avut un lot și un sistem de joc diferit anul trecut.

(N.r. Dacă Micovschi a fost adus la solicitarea lui) Nu, pe Micovschi l-a adus clubul”, a declarat Cristiano Bergodi, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Voluntari.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și