Închide meniul

Alex Albu, răsturnare de situaţie la Rapid. Decizie finală luată şi cu Andrei Borza: „A fost afectat!”

Publicat: 1 martie 2024, 10:17

Reclamă
Alex Albu, răsturnare de situaţie la Rapid. Decizie finală luată şi cu Andrei Borza: „A fost afectat!

Alex Albu, răsturnare de situaţie la Rapid

Cei doi jucători ai Rapidului au petrecut într-un club de fiţe din Iaşi / Colaj Facebook

Alex Albu a fost în mijlocul unui scandal uriaş, iar acum a avut loc o răsturnare de situaţie la Rapid. Chiar dacă s-a crezut iniţial că mijlocaşul de 30 de ani va pleca cu siguranţă din Giuleşti la finalul sezonului, Victor Angelescu a venit cu detalii surprinzătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Albu a fost scos din lot şi a primit o amendă record după ce a plecat din cantonament cu Andrei Borza. Cei doi au petrecut într-un club de fiţe din Iaşi. Dan Şucu a avut un discurs dur la adresa mijlocaşului care a fost jucător de bază în mandatul lui Cristiano Bergodi.

Alex Albu, răsturnare de situaţie la Rapid

Alex Albu era în negocieri pentru prelungirea contractului, iar primele informaţii au fost că acestea au picat definitiv. La mai puţin de o săptămână distanţă, conducătorii clubului s-au răzgândit şi sunt gata să îi facă o nouă propunere mijlocaşului.

Nu afectează negocierile cu Albu. Suntem în negocieri şi în momentul în care închidem… Deocamdată nu am mai vorbit, dar vom relua discuţia pentru prelungirea contractului.

A greşit, a plătit şi acum ţine şi de el şi evoluţiile lui dacă vom prelungi sau nu. Suntem în nişte discuţii acum şi vedem cum se vom încheia„, a declarat Victor Angelescu la fanatik.ro.

Reclamă

Alex Albu şi Andrei Borza au revenit în lotul lui Cristiano Bergodi şi pot juca în derby-urile cu Universitatea Craiova şi FCSB. Fundaşul de 18 ani a fost marcat de ceea ce s-a întâmplat.

Am avut o discuţie internă. Nu trebuie să ieşim toţi trei în public. Nico a avut o declaraţie din partea conducerii, am transmis prin preşedinte ce era de transmis. A fost o greşeală, au fost amendaţi foarte drastic.

Au fost nişte sume foarte mari. Sunt nişte greşeli din care trebuie să înveţe. Este o sumă record. Cea mai mare amendă. Pentru acest meci au fost scoşi din lot, s-au antrenat cu juniorii.

Reclamă 4 / 0/3

Înţeleg că de azi (n.r. joi), Cristiano Bergodi îi va reprimi. Nu suntem primii, nici ultimii la care se întâmplă azi. Vrem să fim cea mai serioasă echipă. Avem un regulament, cazul este închis.

Problema este momentul în care şi-au ales. Nu suntem împotriva jucătorilor de a merge într-un club sau să aibă o zi liberă. Dar ar fi trebuit să îşi aleagă momentul conform regulamentului, nu în momentul în care sunt în cantonament şi aveam etapă intermediară.

Jucătorii pot să iasă să se distreze, nu suntem închisoare. Dar nu şi-au ales bine momentul. Borza a fost afectat, sper că a învăţat din această experienţă. Cred că nu o va mai repeta. Toată lumea trebuie să ştie regulile de la Rapid„, a mai spus acţionarul minoritar al Rapidului.

Cristiano Bergodi a anunţat ce se întâmplă cu Alexandru Albu şi Andrei Borza

Bergodi consideră că un meci în afara lotului e de ajuns pentru cei doi, care şi-au cerut scuze în faţa staffului şi a echipei, după ce au ales să fugă din cantonament, după prima înfrângere din 2024.

Borza și Alex Albu revin la echipă, și-au cerut scuze în fața colegilor, a staff-ului și a conducerii. Așa am hotărât, eu sunt antrenorul. Au făcut o greșeală.

Am făcut o mică ședință cu ei, de față cu jucătorii, iar de acum ne bazăm pe ei. Andrei și Alex au înțeles că au greșit. Noi suntem un grup, o familie, nu trebuie să îi tratăm ca pe niște interlopi”, a spus Begodi, după Rapid – UTA 4-1.

Albu şi Borza au fost titulari incontestabili la Rapid în această ediţie de camăpionat. Mijlocaşul defensiv a jucat în 25 de partide din Liga 1. Fundaşul stânga de 18 ani, transferat cu 800.000 de euro de la Viitorul lui Gică Hagi, a evoluat în 19 meciuri din campionat şi a oferit o pasă decisivă. El rezovă şi problema jucătorului U21.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-0. Daniel Popa a deschis scorul cu un şut la colţul lung 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor e ACUM, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” Vezi toate știrile
Citește și