Închide meniul

Alex Chipciu a venit cu Vlad Chiricheş la meciul FCSB-ului, iar fanii nu l-au uitat. Ce s-a cântat pe Arena Naţională

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 octombrie 2023, 21:45

Reclamă
Alex Chipciu a venit cu Vlad Chiricheş la meciul FCSB-ului, iar fanii nu l-au uitat. Ce s-a cântat pe Arena Naţională

Vlad Chiricheş şi-a dorit să se retragă, dar a fost întors din drum de Alex Chipciu

Alex Chipciu şi Vlad Chiricheş / Caputură OrangeSport

Alex Chipciu a venit cu Vlad Chiricheş la meciul FCSB-ului cu FC Voluntari, din etapa a 13-a a Ligii 1. Fostul jucător al echipei lui Gigi Becali nu a fost uitat de fanii vicecampioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chipciu şi Chiricheş au stat la lojă alături de soţiile lor. Fundaşul central încă se recuperează după accidentare şi nu a fost apt pentru a reveni pe teren. Din ultimele estimări, ar urma să fie în lot la derby-ul cu Rapid, de pe 5 noiembrie.

Alex Chipciu a venit cu Vlad Chiricheş la meciul FCSB-ului

Ultraşii liderului din Liga 1 au aflat că Alex Chipciu este prezent în tribună şi au început să îi scandeze numele.

Alex Chipciu, Alex Chipciu, ole! Suntem noi, Steaua suntem noi„, au cântat suporterii roş-albaştrilor.

În prezent la U Cluj, Chipciu este în scandal cu oficialii lui CSA Steaua. Jucătorul în vârstă de 34 de ani a avut un derapaj la adresa „militarilor”.

Reclamă

Doamne fereşte! Dacă aici e Steaua, am luat-o razna! Dacă eram copil, nu mai ţineam cu Steaua, dacă asta e Steaua… Cu echipamentul ăla fake şi… Doamne fereşte! Suntem bătaie de joc noi ca ţară oricum.

Am jucat la ultimul meci înainte să plece de aici FCSB. În 2015, nici nu mai ştiu. Într-adevăr, un stadion fabulos, dar parcă nu are nicio legătură cu ideea pe care o aveam despre Steaua când eram mic. Mi se pare ceva fantomă. În acelaşi timp aş spune că Peluza Sud nu îmi e indiferentă, am trăit nişte momente cu ei, chiar dacă m-au înjurat şi m-au făcut sclavul domnului Becali.

Nici nu mă interesează, ei sunt sclavii Armatei. Măcar am câştigat ceva la viaţa mea. Ei sunt sclavii Armatei. Păcat de stema asta, că e frumoasă rău de tot. În rest, sincer, au fost fotbalişti foarte mari aici, domnul Piţurcă, domnul Lăcătuş. Să continui tradiţia asta cu jucători şi cu echipamentul ăla fake. Asta e ce am simţit eu”, a spus Alex Chipciu, după meciul cu CSA Steaua.

Reclamă 4 / 0/3

În cele din urmă, Chipciu a ţinut să îşi ceară scuze. Totuşi, şefii CSA au cerut suspendarea fostului internaţional.

Alexandru Chipciu a fost la un pas de revenirea la FCSB

Alexandru Chipciu traversează o formă de vis în acest sezon. În 13 meciuri bifate la U Cluj, mijlocaşul de 34 de ani a marcat patru goluri şi a oferit şi trei assist-uri.

Mihai Pintilii a dezvăluit că Alexandru Chipciu şi-a manifestat dorinţa de a reveni la FCSB, însă soţia acestuia s-a opus transferului. „Pinti” a declarat că mijlocaşul celor de la U Cluj nu ar fi rezistat însă la echipa lui Gigi Becali, deoarece este greu să colaborezi cu latifundiarul din Pipera.

(Ţi-a părut rău că n-a venit Chipciu la FCSB? MM îl voia) Mă gândesc că-l voia. Şi el voia să vină la FCSB. Doamna nu a vrut. Doamna lui. Avea copiii la Cluj, la şcoală, la grădiniţă. A zis că e greu… .

Şi eu ştiu cum e Chipciu, nu ştiu dacă rezista. E greu să lucrezi cu nea Gigi. Alex e un tip valoros, cu personalitate, cu experienţă. (n.r. – Nu prea poţi să-l scoţi la pauză) Ai văzut? Eu aşa o văd.

Mi-aş fi dorit să vină, pentru că suntem familie. Nu ştiu dacă a luat decizia bună sau nu. Vom vedea. Deocamdată e bine, nu?”, a declarat Mihai Pintilii, conform orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B Vezi toate știrile
Citește și