Închide meniul

Alex Chipciu, primele declarații după transferul la U Cluj: „Mă simt entuziasmat! Vreau să oferim spectacol!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 iunie 2022, 17:51

Alex Chipciu, primele declarații după transferul la U Cluj: „Mă simt entuziasmat! Vreau să oferim spectacol!

Alex Chipciu, prezentat oficial la U Cluj

Alex Chipciu, într-un interviu pentru U Cluj / U Cluj TV

Alex Chipciu a oferit primul interviu în calitate de jucător al celor de la U Cluj. Fostul campion de la FCSB și CFR Cluj are ambiții uriașe la nou-promovată. Jucătorul de 33 de ani a promis spectacol la fiecare meci pe Cluj Arena.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cred că suporterii vor juca un rol important, cel puțin în meciurile de acasă. Știm cu toții ce atmosferă fac și faptul că sunt mulți, cel puțin la Cluj. Va fi un avantaj pentru echipa noastră și sperăm să profităm de acest lucru.

Alex Chipciu, primele declarații după transferul la U Cluj

Nu sunt genul care să transmită mesaje doar de dragul de a le transmite. Îmi doresc doar să avem rezultate bune, să oferim spectacol oamenilor care vor veni să ne susțină și să avem un sezon bun„, a spus Alex Chipciu, conform fcucluj.ro

La U Cluj, Chipciu va fi coleg cu Paul Pîrvulescu, alături de care a mai jucat și la FCSB.

„Am fost în contact cu el în fiecare zi. Am fost coleg cu el la Steaua, suntem prieteni foarte buni de familie, suntem foarte apropiați. Chiar vorbeam și cu soția că am fost ambii la Steaua, iar acum la final de carieră ne regăsim iar. E foarte bine”, a mai spus Chipciu.

Reclamă

Chipciu: „Ce s-a întâmplat la CFR nu mai e interesant!”

Plecarea lui Alex Chipciu de la CFR Cluj devenise numai o chestiune de timp. Așa cum as.ro a anunțat mai devreme în această lună, experimentatul atacant are de primit 300.000 de euro de la campioană, iar din acest motiv va depune memoriu.

„În primul rând nu mai vreau să mă gândesc la ceea ce a fost. Nu mai contează și nu mai e interesant. Mă simt entuziasmat, bucuros și îmi doresc să avem rezultate bune.

Față de anul trecut cred că Liga 1 s-a mai întărit, adică am văzut echipe, cum e și cazul Universității, cu suporteri, cu tradiție și alte echipe care au investit foarte mulți bani. Cred că va fi un sezon mai puternic decât cel de anul trecut„, a adăugat Chipciu.

Reclamă 4 / 0/3

Alex Chipciu va merge în cantonamentul lui U Cluj

Mâine, Alex Chipciu va pleca alături de restul echipei în cantonamentul din pre-sezon. Fostul atacant de la FCSB reprezintă cel de-al 7-lea transfer realizat de nou-promovata U Cluj în această vară, după Baravykas (UTA), Ov. Bic (U Craiova), Briceag (FC Voluntari), Ad. Bălan (Rapid), Pițian (Chindia) și Florin Purece (Farul).

Mijlocaşul de 33 de ani își pierduse răbdarea cu campionii, cei care îi promiseseră că va fi titular la echipa lui Dan Petrescu. Când a venit la CFR Cluj, el a renunţat la un salariu de 450.000 de euro la Anderlecht.

Mai mult, atunci când Marius Şumudică l-a dorit la Gaziantep, turcii i-au oferit 600.000 de euro pe an. De asemenea, el a ales să rămână acasă, la Cluj el având un salariu de 25.000 de euro pe lună.

Alex Chipciu a mai dorit o dată să plece de la CFR Cluj, după ce fusese exclus din lot de Neluțu Varga, pentru că a militat pentru rămânerea lui Marius Șumudică și Marian Copilu.

Recomandări
  • Chipciu a semnat cu U Cluj
  • Prima reacție după transfer

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! Vezi toate știrile
Citește și