Închide meniul

Alex Chipciu, după ce s-a calificat cu U Cluj în semifinalele Cupei României: „Ne-am atins un obiectiv! Acum sper să piardă CFR!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 5 aprilie 2023, 22:02

Alex Chipciu, după ce s-a calificat cu U Cluj în semifinalele Cupei României: Ne-am atins un obiectiv! Acum sper să piardă CFR!”

Alex Chipciu, după ce s-a calificat cu U Cluj în semifinalele Cupei României

Alex Chipciu, într-un meci pentru U Cluj / Profimedia

Alex Chipciu a oferit primele declarații după ce s-a calificat cu U Cluj în semifinalele Cupei României. Fotbalistul ardelenilor s-a declarat mulțumit de jocul echipei și este bucuros că și-au îndeplinit obiectivul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

U Cluj va juca în semifinalele Cupei României cu UTA. Arădenii s-au calificat în penultimul act al competiției după ce i-au eliminat pe cei de la FC U Craiova 1948.

Alex Chipciu, după ce s-a calificat cu U Cluj în semifinalele Cupei României: „Ne-am atins un obiectiv! Acum sper să piardă CFR!”

„Mă simt foarte bine că ne-am calificat. Nu ne-am bucurat așa mult, parcă eram speriați să ne bucurăm. Da, a fost și golul, superb… A fost deviat pe-acolo, dar important e că ne-am calificat și ne-am atins un obiectiv. Să ai șansa să joci pe teren propriu o semifinală, cam rar.

Știm că suporterii vor veni într-un număr mare la un asemenea meci și avem de luat o revanșă cu UTA, nu? Îi așteptăm pe Postolachi, pe Batha, să vedem care-s mai buni acum.

A fost un meci disputat, un meci strâns, am avut două șuturi și am marcat. Meciurile de Cupă chiar sunt diferite, nu e un clișeu. Dai un gol, te-ai calificat.

Reclamă

Thiam e un jucător foarte bun, m-am uitat la CV-ul lui când a venit, a jucat la Nancy, a jucat în Championship. La echipa noastră a făcut diferența, dar fotbalul nu e cu un jucător, toți trebuie să ne aducem aportul. Dacă stai doar într-un jucător, ce faci când nu joacă? Se cam vede când nu joacă, avem probleme.

E senzațional că suntem în semifinale. Eu am mai câștigat cu Steaua o Cupă, am mai avut o finală, am pierdut-o. Am mai avut la Brașov o semifinală, am pierdut-o, țin minte că a dat Dică gol prin minutul 85. Jucam finala cu Dinamo la Brașov.

Sper să piardă CFR în sferturi sau în semifinală, să pot juca și eu dacă ajungem în finală. Mă gândesc prea departe acum, ce va fi, va fi”, a declarat Alex Chipciu, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ioan Ovidiu Sabău, reacţie după ce a calificat-o pe U Cluj în semifinalele Cupei României

Ioan Ovidiu Sabău s-a declarat bucuros după victoria cu Hermannstadt, şi a avut doar cuvinte de laudă pentru jucătorii săi. De asemenea, după succesul cu sibienii lui Marius Măldărăşanu, Sabău a declarat că vrea să-şi ducă echipa până în ultimul act al Cupei României.

„Cred că am jucat bine, de aceea am reușit să revenim. Am avut posesie, am jucat repede. În a doua repriză am făcut niște schimbări. Am reușit să egalăm. I-am recuperat pe Nistor, Thiam, Filip și sper să nu avem accidentați după acest meci. Jucătorii au fost foarte inspirați și au avut încredere că pot întoarce rezultatul.

Noi credem, vrem să jucăm în finală. Este obiectivul oricărei echipe care ajunge până aici. Pentru mine este foarte important, la fel și pentru jucători, suporteri. E mai ușor pentru mine să-i motivez. Ne bucurăm cât trebuie, dar vrem să pregătim următorul meci din campionat”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, conform digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și