Închide meniul

Ivaylo Petev a acuzat arbitrajul după umilinţa cu FCSB: „Arbitrul le-a făcut cadou un gol! Dacă problema e la mine, mâine plec!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 ianuarie 2024, 22:44

Ivaylo Petev a acuzat arbitrajul după umilinţa cu FCSB: „Arbitrul le-a făcut cadou un gol! Dacă problema e la mine, mâine plec!

Ivaylo Petev a acuzat arbitrajul după umilinţa cu FCSB, scor 0-3, şi a făcut un anunţ ferm despre viitorul său

Ivaylo Petev, în timpul unui meci / Profimedia

Ivaylo Petev a acuzat arbitrajul după umilinţa cu FCSB, scor 0-3, şi a făcut un anunţ ferm despre viitorul său. Petev a spus că este dispus să plece, dacă simte că problema la echipă este el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a ajuns la 5 meciuri consecutive fără victorie şi riscă să rateze playoff-ul. Petev nu se teme că ar putea fi demis, dar a precizat că este dispus să renunţe la postul de antrenor.

Ivaylo Petev a acuzat arbitrajul după umilinţa cu FCSB

Eu sunt mulţumit de dorinţa şi străduinţa jucătorilor nosştri. Arbitrul le-a făcut cadou un gol şi noi le-am făcut două. În prima repriză am avut 2-3 situaţii în care puteam să marcăm. Am primit gol în prima şi a doua repriză în cel mai rău moment al meciului. Nu am mai reuşit să marcăm. Având în vedere ce s-a văzut în teren, cred că rezultatul e prea dur. Nu a fost rău, am avut stabilitate.

Cel mai rău a fost că în minutul 50 am primit gol şi a fost greu să mai revenim. Ceea ce s-a întâmplat în toate aceste meciuri a fost o problemă în apărare. Nu, nu mi-e teamă pentru postul meu. Dacă problema e la mine, mâine plec. Fiecare meci e important. Nu e prima dată, bineînţeles că şi arbitrajul a avut un rol”, a spus Ivaylo Petev la digisport.ro.

Universitatea Craiova – FCSB 0-3. Echipa lui Charalambous i-a umilit pe olteni. Miculescu, Coman şi Olaru, show total

Meciul a început cu un incident la tribuna a II-a, acolo unde un suporter al oltenilor s-a accidentat şi a fost nevoie de intervenţia ambulanţei. Pe teren, Târnovanu a intervenit în minutul 25 la şutul lui Mitriţă, iar Băluţă a trimis peste poarta gazdelor în minutul 36. Deschiderea scorului a venit dintr-un penalty acordat de Marcel Bîrsan, după sesizarea VAR, în prelungirile primei reprize. Zajkov a atins balonul cu mâna în propria suprafţă de pedeapsă şi Olaru a marcat cel de-al 14-lea său gol stagional, transformând penaltiul.

Reclamă

FCSB a majorat scorul în minutul 50, prin Florinel Coman, iar Miculescu a profitat de greşeala lui Bancu, din minutul 84, a recuperat balonul, a pătruns şi a şutat din afara careului, stabilind scorul fina. Echipa bucureşteană s-a impus cu 3-0, ajungând la 50 de puncte şi fiind lider detaşat în clasament. Universitatea Craiova este pe locul 5, cu 34 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu 19:20 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor Vezi toate știrile
Citește și