Închide meniul

Universitatea Craiova – FCSB 0-3. Echipa lui Charalambous i-a umilit pe olteni. Miculescu, Coman şi Olaru, show total

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 28 ianuarie 2024, 22:00

Universitatea Craiova – FCSB 0-3. Echipa lui Charalambous i-a umilit pe olteni. Miculescu, Coman şi Olaru, show total

Universitatea Craiova - FCSB 0-3. Echipa lui Charalambous i-a umilit pe olteni

Florinel Coman se bucură după golul marcat cu Universitatea Craiova / Hepta

Universitatea Craiova – FCSB 0-3 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Universitatea Craiova şi FCSB s-au întâlnit în etapa a 23-a a Ligii 1, iar duelul de pe „Ion Oblemenco” a fost unul fără istoric, încheiat cu un scor de forfait.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de duelul direct, FCSB era pe primul loc în Liga 1, cu 47 de puncte. „Roş-albaştrii” s-au distanţat la 11 puncte de locul 2, Rapid, care se apropiase anterior la opt lungimi de rivală, după victoria cu Dinamo de pe Arena Naţională, cu 2-1.

LIVE TEXT Universitatea Craiova – FCSB 0-3

Min. 90+4: Fluier final! Universitatea Craiova – FCSB se încheie 0-3! Oltenii, umiliţi la ei acasă de echipa antrenată de Elias Charalambous

Min. 83: Universitatea Craiova – FCSB 0-3! David Miculescu a profitat de gafa lui Bancu şi a marcat cu un şut perfect de la 20 de metri.

Min. 76: Florinel Coman a ieşit accidentat şi a fost înlocuit cu Ovidiu Popescu.

Reclamă

Min. 50: Universitatea Craiova – FCSB 0-2. Florinel Coman a marcat la capătul unui contraatac perfect. Alexandru Băluţă a pasat decisiv.

Pauză

Min. 45+8: Universitatea Craiova – FCSB 0-1! Darius Olaru a executat perfect penalty-ul şi a deschis scorul

Reclamă 4 / 0/3

Min. 45+7: Penalty pentru FCSB! Marcel Bîrsan a arătat punctul cu var după ce a văzut faza pe ecran

Min. 45+4: Posibil penalty pentru FCSB! Marcel Bîrsan s-a dus să urmărească faza pe ecranul de pe teren

Min. 38: Mitriţă a făcut spectacol! Vedeta Universităţii Craiova a luat o fază pe cont propriu, a driblat doi adversari, dar a fost, în cele din urmă, oprit. Faza s-a încheiat cu un şut blocat

Min. 25: Ocazie uriaşă a lui Mitriţă! Atacantul Universităţii Craiova a scăpat singur cu Târnovanu, dar portarul de la FCSB a reuşit să respingă.

Min. 22: Fanii Universităţii Craiova au aruncat cu bani pentru Alexandru Băluţă, cel care a ales să semneze în vară cu FCSB.

Min. 21: Ocazie FCSB! Florinel Coman a fost blocat în ultima clipă de fundaşii Universităţii Craiova.

Min. 8: Ambulanţa a intrat pe teren pentru a-i oferi îngrijiri medicale unui fan. Imagini dramatice cu un fan, care avea faţă plină de sânge. Fanul Universităţii Craiova a fost loovit cu un obiect aruncat din înaltul tribunei.

Reclamă

Min. 6: Ocazie pentru FCSB! Lixandru a reluat peste poartă din câţiva metri.

Min. 5: Alexandru Mitriţă a văzut cartonaşul galben.

Min. 1: Badeji a primit cartonaşul galben în secunde 20, după un fault asupra lui Pantea.

Min. 1: A început partida.

Universitatea Craiova – FCSB – echipele de start

Universitatea Craiova: L. Popescu – Maldonado, Zajkov, Badelj – Soiri, Al. Crețu, Al. Mitriță, Căpățînă, N. Bancu – Cîmpanu, Baiaram

Rezerve: D. Lazar – Vlădoiu, Da Silva, Tomasec, Benga, Mateiu, Lăpădescu, Bana, Danciu, Mekvabishvhili, Koljic, Markovic

Antrenor: Ivaylo Petev

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Ngezana, Radunovic – Olaru, Ad. Șut, Lixandru – Al. Băluță, Luis Phelipe, Fl. Coman

Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Panțîru, Oct. Popescu, Miculescu, Pandele, Ov. Popescu, Alhassan, Radaslavescu

Antrenor: Elias Charalambous

Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT (20:00). Oaspeţii, fără Andrea Compagno

De partea cealaltă, Universitatea Craiova e pe poziţia a cincea în clasamentul Ligii 1, la 13 puncte de FCSB. Oltenii vin după patru etape fără victorie, în care au obţinut doar două puncte.

Andrea Compagno nu va fi în lot pentru duelul dintre Universitatea Craiova şi FCSB. Elias Charalambous a făcut anunţul. Italianul este foarte aproape de despărţirea de FCSB.

„Andrea nu a fost cu noi la ultimele antrenamente, am fost informat că are oferte, cred că nu e nimic concret încă, nu a semnat, dar mâine nu va fi cu noi la meci. Vom vedea ce se întâmplă. Sunt fericit cu lotul pe care îl avem, trebuie să vorbim cu conducerea despre astfel de lucruri, ei decid ce jucători vin.

Orice jucător de calitate care pleacă e o pierdere, dar sunt fericit cu restul jucătorilor pe care îi avem, important e că avem fotbaliști de calitate. Când pierzi un jucător, pierzi”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă.

Gigi Becali cere spectacol la Craiova

Gigi Becali a vorbit înainte de Universitatea Craiova – FCSB, meci ce se va disputa duminică, de la ora 20:00, în cadrul etapei a 23-a din Liga 1. Oltenii sunt la 13 puncte de lider şi vin după patru meciuri fără victorie.

„Vreau să văd cu Craiova, cu Craiova e relevant. Dacă joci cu Craiova și nu depășește cum nu depășesc nici celelalte echipe. Dacă vrei la Liga Campionilor trebuie să nu depășească nici Craiova. Trebuie să o ții numai acolo, atunci înseamnă că ai valoare, până atunci mai vedem.

Dacă vrea Dumnezeu se întâmplă orice, dar de titlu nu îmi mai fac probleme. Acum nu ne culcăm pe o ureche. Sunt 7 puncte la înjumătățire de Craiova, nu mai ai cum. Vreau să văd valoarea echipei, vreau cu Craiova să jucăm așa”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Universitatea Craiova – FCSB | Echipele probabile

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” Vezi toate știrile
Citește și