Închide meniul

Alexandru Albu e OUT de la Rapid! Decizia luată de Neil Lennon

Dan Roșu Publicat: 7 iunie 2024, 11:45

Reclamă
Alexandru Albu e OUT de la Rapid! Decizia luată de Neil Lennon

Alexandru Albu e OUT de la Rapid

Alexandru Albu, în tricoul Rapidului - Profimedia Images

Alexandru Albu e OUT de la Rapid! Aceata este o nouă plecare din lotul giuleştenilor, după venirea lui Neil Lennon. Antrenorul a anunţat conducerea că nu se bazează pe serviciile mijlocaşului de 30 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajuns la finalul contractului cu feroviarii, Albu a fost anunţat că va pleca de la Rapid, la această decizie cântărind şi escapada de la Iaşi, după eşecul cu Poli.

Alexandru Albu e OUT de la Rapid! Decizia luată de Neil Lennon

Conform fanatik.ro, cele două părţi au semnat despărţirea vineri, jucătorul fiind de acord să rezilieze contractul care mai era valabil încă o lună. Divorţul a venit de comun acord.

Conform sursei citate, jucătorul cotat la 850.000 de euro ar avea deja patru oferte, din străinătate, fiind dorit în Cipru, Ungaria, Iran şi Arabia Saudită.

Albu reprezintă a patra plecare de la Rapid. Dragoș Grigore, Iulian Cristea și Kevin Soni sunt primii trei jucători care s-au despărţit de echipa lui Dan Şucu. Mai mult, Ermal Krasniqi se va transfera la Sparta Praga, pentru două milioane de euro.

Reclamă
Reclamă 4

Daniel Niculae a plecat de la Rapid

Daniel Niculae a plecat de la Rapid. Giuleştenii au anunţat oficial despărţirea de acesta. Fostul atacant a fost timp de trei ani preşedintele formaţiei de sub Grant.

Victor Angelescu anunţase deja plecarea lui Daniel Niculae de la Rapid, în urmă cu aproape două săptămâni, în conferinţa de presă în care a fost prezentat oficial Neil Lennon.

„Sub conducerea sa, Rapid a cunoscut momente deosebite și a realizat progrese notabile pe toate planurile. Prin munca și viziunea sa, Daniel Niculae a reușit să consolideze spiritul echipei și să apropie și mai mult comunitatea noastră de valorile clubului.

Reclamă

După o analiză atentă și în urma unor discuții deschise și constructive, am ajuns la concluzia că este momentul pentru o schimbare de direcție la nivelul clubului. Această decizie reflectă dorința noastră de a aduce o perspectivă nouă și de a explora noi oportunități pentru viitorul Rapidului.

Dorim să-i mulțumim din suflet pentru toate eforturile depuse și pentru devotamentul de care a dat dovadă în toți acești ani”, se arată în comunicatul emis de Rapid.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36 28 iun.

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12 28 iun.

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06 28 iun.

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49 28 iun.

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34 28 iun.

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08 28 iun.

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024
Citește și