Închide meniul

Alexandru Băluţă a dezvăluit marele său obiectiv după meciul cu Hermannstadt: „Acesta este cel mai mare vis al meu!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 decembrie 2023, 22:27

Alexandru Băluţă a dezvăluit marele său obiectiv după meciul cu Hermannstadt: „Acesta este cel mai mare vis al meu!

Alexandru Băluță face apel la calm după Petrolul - FCSB 2-2

Alexandru Băluţă, în timpul unui meci la FCSB/ Razvan Pasarica/SPORT PICTURES/ Hepta

Alexandru Băluţă a dezvăluit marele său obiectiv după FCSB – Hermannstadt 3-0. Acesta a spus că vrea să revină la echipa naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru şi Florinel Coman au făcut show pe Arena Naţională. Căpitanul roş-albaştrilor a reuşit o dublă de senzaţie, iar Coman a marcat golul care a stabilit scorul final.

În urma acestei victorii, FCSB şi-a asigurat primul loc în clasament la finalul anului. Rămâne de văzut care va fi diferenţa de puncte faţă de locul al doilea. FCSB mai are de jucat în 2023 în deplasarea de la Poli Iaşi.

Alexandru Băluţă a dezvăluit marele său obiectiv după meciul cu Hermannstadt

Alexandru Băluţă a contribuit la două din golurile marcate de FCSB şi a dezvăluit că visul său cel mare este să ajungă din nou la echipa naţională.

O gură mare de aer pentru noi. Sunt 3 puncte foarte importante. Am fost uniți astăzi, disciplinați, compacți. Asta cred că a făcut diferența. Hermannstadt joacă fotbal, pasează și mă bucur din suflet că am reușit să câștigăm astăzi. Sunt dezamăgit că nu marchez mai mult, toate la timpul lor.

Reclamă

Mă bucur că reușeșesc să aduc un plus echipei, dar o să mă antrenez mai mult și să fiu mai atent în fața porții. Suntem cu toții uniți și cred că atunci când jucăm ca o echipă reușim să câștigăm. Mă bucur pentru toată lumea și le mulțumesc suporterilor că au fost prezenți.

Cu siguranță, mă gândesc la națională. Este cel mai mare vis al meu și al oricăui fotbalist. Mai este mult până acolo însă. Nu mă preocupă ce face CFR, noi suntem la mâna noastră. Trebuie să rămânem modești, pentru că mai sunt multe meciuri până la final„, a spus Alexandru Băluţă la digisport.ro.

FCSB – Hermannstadt 3-0. Darius Olaru şi Coman au făcut show

FCSB termină anul pe primul loc, după victoria la scor de neprezentare cu Hermannstadt. Bucureştenii au controlat prima repriză a meciului de pe Arena Naţională, chiar dacă Jipa l-a pus la încercare pe Târnovanu încă din minutul 3. Portarul sibienilor, Căbuz, a scos excelent şutul lui Florinel Coman, din minutul 13, dar nu a mai putut face nimic la voleul sub bară a lui Darius Olaru, care a deschis scorul în minutul 22, din pasa lui Alexandru Băluţă.

Reclamă 4 / 0/3

Tot Olaru a înscris şi al doilea gol pentru gazde, în minutul 45. Florinel Coman a făcut 3-0 în minutul 58, iar arbitrul Chivulete a acordat un penalti pentru FCSB în minutul 85, însă decizia a fost anulată după intervenţia VAR şi meciul s-a terminat cu victoria bucureştenilor, 3-0.

FCSB este lider în Superligă, cu 41 de puncte, iar Hermannstadt are 28 de puncte şi se află pe locul 7 în clasament.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și