Închide meniul

Alexandru Băluţă, gata să scrie istorie cu FCSB: „Vrem titlul aşteptat de mulţi ani!” Ce a spus despre antrenamentele lui Neubert

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 1 iulie 2023, 8:28

Alexandru Băluţă, gata să scrie istorie cu FCSB: „Vrem titlul aşteptat de mulţi ani! Ce a spus despre antrenamentele lui Neubert

Alexandru Băluţă, gata să scrie istorie cu FCSB

Alexandru Băluță, în cadrul unei conferințe de presă/ Antena Sport

Alexandru Băluţă, gata să scrie istorie cu FCSB. Noul fotbalist al vicecampioanei s-a declarat surprins de ceea ce a găsit la echipa lui Gigi Becali, dar și de mentalitatea oamenilor de la club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Băluță a fost prezentat oficial recent de către oficialii vicecampioanei. În această vară, FCSB a mai rezolvat încă două transferuri. Este vorba despre Damjan Djokovic, care a fost prezentat oficial și de Siyabonga Ngezana, care urmează să ajungă în cantonamentul „roș-albaștrilor” din Olanda.

Alexandru Băluţă, gata să scrie istorie cu FCSB. Jucătorul a fost pus în dificultate la antrenamente

Noul jucător de la FCSB a vorbit despre cantonamentul „roș-albaștrilor” din Olanda. Acesta a declarat că nivelul antrenamentelor de la echipa pregătită de Elias Charalambous este unul mult mai ridicat decât ceea ce a întâlnit în Ungaria, pe vremea când era legitimat la Puskas Akademia.

„E o perioadă grea, în care acumulăm. Sunt zile cu câte două antrenamente. Nu e ușor nici fizic, nici mental, dar, cu cât e mai greu, cu atât o să fie mai ușor în timpul cantonamentului. M-am obișnuit aici, îmi place foarte mult pentru că se muncește din greu. Echipa are un potențial mare, sunt băieți foarte buni și cred că putem să facem lucruri mari anul acesta.

Din punct de vedere al antrenamentelor nu mi-a fost ușor. E o diferență mare între ce am făcut în Ungaria și ce fac aici. Sunt antrenamente mult mai intense, o mentalitate mult mai puternică aici. D-asta îmi și place foarte mult. Sunt sigur că vom avea realizări mari împreună. Poate tranziția a fost mai ușoară pentru că am mai jucat în Liga 1 și pe majoritatea jucătorilor îi cunosc, astfel că mi-a fost ușor să vorbesc cu ei și să mă înțeleg.

Reclamă

E o perioadă grea, în care acumulăm. Sunt zile cu câte două antrenamente. Nu e ușor nici fizic, nici mental, dar, cu cât e mai greu, cu atât o să fie mai ușor în timpul cantonamentului. M-am obișnuit aici, îmi place foarte mult pentru că se muncește din greu. Echipa are un potențial mare, sunt băieți foarte buni și cred că putem să facem lucruri mari anul acesta.

Din punct de vedere al antrenamentelor nu mi-a fost ușor. E o diferență mare între ce am făcut în Ungaria și ce fac aici. Sunt antrenamente mult mai intense, o mentalitate mult mai puternică aici. D-asta îmi și place foarte mult. Sunt sigur că vom avea realizări mari împreună. Poate tranziția a fost mai ușoară pentru că am mai jucat în Liga 1 și pe majoritatea jucătorilor îi cunosc, astfel că mi-a fost ușor să vorbesc cu ei și să mă înțeleg”, a spus acesta, pentru sport.ro.

Mijlocașul a vorbit despre conflictul cu fanii Universității Craiova

Noul mijlocaș de la FCSB a fost criticat dur de fanii din Bănie, după ce a ales să semneze cu echipa lui Gigi Becali. Acesta a ținut să le transmită un mesaj, în care a menționat că încă îi respectă pe fanii Universității.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu am dat curs la tot ce s-a întâmplat. Eu sunt împăcat cu alegerea făcută. Pentru mine, respectul rămâne același pentru suporterii Craiovei și, de acum înainte, toată răsuflarea mea este pentru această echipă, Steaua (n.r – FCSB). Nu am avut motive să mai vorbesc cu Mihai Rotaru, nu e treaba mea.

Sunt sigur că fanii mă vor primi foarte bine aici. Eu trebuie să răspund doar în teren prin ceea ce voi arăta. Cred că majoritatea mă încurajează și sunt bucuroși că am ales să vin aici”, a mai adăugat Alexandru Băluță, pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
Vezi toate știrile
Citește și