Închide meniul

Alexandru Băluţă riscă să rateze U Cluj – FCSB! Ce se întâmplă cu noul favorit al lui Gigi Becali

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 17 februarie 2024, 17:38

Alexandru Băluţă riscă să rateze U Cluj – FCSB! Ce se întâmplă cu noul favorit al lui Gigi Becali

Alexandru Băluţă riscă să rateze U Cluj - FCSB

Alexandru Băluţă, în timpul unui meci la FCSB / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES/ Hepta

Alexandru Băluţă riscă să rateze U Cluj – FCSB! După ce Alexandru Pantea s-a accidentat la antrenamente și ar putea rata întreg sezonul, acum roș-albaștrii au aflat că Alexandru Băluță ar putea absenta de la următorul meci din campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre U Cluj și FCSB este programat luni, pe data de 19 februarie, de la ora 20:30. Partida din etapa cu numărul 26 a sezonului de Liga 1 va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Alexandru Băluţă riscă să rateze U Cluj – FCSB

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, Gigi Becali are o nouă problemă, pe lângă accidentarea lui Alexandru Pantea. Alexandru Băluță nu s-a antrenat cu echipa în zilele de vineri și sâmbătă, din cauza unei răceli.

Astfel, noul preferat al patronului are șanse mici de a juca în partida de pe Cluj Arena. Acum, roș-albaștrii trebuie să găsească noi soluţii în atac.

Băluță e primul, cu el încep echipa, nu cu Florinel Coman. La mine, dacă muncești și nu pierzi mingea… El aleargă, face faza defensivă, îmi place de el atacant, dar problema e că se apară foarte bine acolo în dreapta și îl las acolo.

Reclamă

Are o clauză mică, acolo… 500.000. Nu pleacă el, e prost să plece? Ce clauză să-i pun unui jucător de 30 de ani?”, a spus Gigi Becali pentru sursa citată anterior.

Totuși, cel mai probabil, Elias Charalambous și Mihai Pintilii se vor baza pe David Miculescu, care îi poate lua locul, fără probleme, lui Băluță.

Alexandru Băluță a ajuns la FCSB în vara anului trecut, după ce s-a despărțit de maghiarii de la Puskas Akademia. În actualul sezon a marcat de 4 ori pentru FCSB în 24 de meciuri, în toate competițiile. De asemenea, a oferit și 5 pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3

În momentul de față este cotat la suma de 900.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Alexandru Pantea s-a accidentat la antrenamente

Un titular de la echipa patronată de Gigi Becali poate lipsi pentru o perioadă lungă de pe teren, după ce s-a accidentat la un antrenament al roș-albaștrilor.

Este vorba despre Alexandru Pantea, fundașul care se încadrează la regula U21, fiind souluția lui Elias Charalambous pentru acest post. Acesta a lipsit doar la 5 meciuri ale FCSB-ului, de la startul actualului sezon.

Totuși, potrivit informațiilor oferite de sursa citată anterior, acesta s-a accidentat serios și va efectua un RMN, luni, pentru a se stabili cât va lipsi de pe teren. Totuși, oamenii din staff-ul vicecampioanei se tem că ar fi vorba de o ruptură a ligamentelor încrucișate.

În cazul în care acest scenariu se va adeveri, sezonul lui Alexandru Pantea va fi, practic, încheiat. În medie, recuperarea după o astfel de accidentare durează între 6 și 9 luni.

Singurele două variante pentru regula U21, din lotul obișnuit al roș-albaștrilor, sunt Octavian Popescu și Eduard Radaslavescu, jucători care nu l-au impresionat pe Gigi Becali, în ultima perioadă.

„Perla” patronului a ratat duelul cu Sepsi, încheiat cu scorul de 1-0 în favoarea roș-albaștrilor, din cauza unei dureri resimțite după partida cu Farul Constanța, de pe Arena Națională.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și