Închide meniul

Alexandru Bourceanu a reacționat, după declarațiile lui Cătălin Cîrjan. „Nu ai emoții decât dacă ești sociopat”

Alex Ioniță Publicat: 27 iunie 2023, 9:22

Reclamă
Alexandru Bourceanu a reacționat, după declarațiile lui Cătălin Cîrjan. Nu ai emoții decât dacă ești sociopat”

AS.ro LIVE Alex Bourceanu invitatul lui Dan Pavel

Alexandru Bourceanu, în timpul unui interviu pentru AS.ro / Antena Sport

Alexandru Bourceanu a reacționat, după declarațiile lui Cătălin Cîrjan. Fostul căpitan al celor de la FCSB a dezvăluit că un interviu al noului fotbalist de la Rapid i-a atras atenția.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Cîrjan a declarat, înainte de plecarea în cantonament cu echipa antrenată de Adrian Mutu, că abia așteaptă să debuteze la Rapid și că nu are emoții, înaintea start-ului de sezon.

Alexandru Bourceanu a reacționat, după declarațiile lui Cătălin Cîrjan. Fostul fotbalist nu îl crede pe tânărul mijlocaș

Alexandru Bourceanu nu crede că tânărul mijlocaș de la Rapid nu are emoții. Acesta este de părere că fotbalistul împrumutat de la Arsenal are, în realitate, emoții foarte mari, înaintea debutului pentru clubul din Giulești.

„E foarte tânăr și foarte vivace. Ceea ce a rămas din discursul lui este că «Nu am emoții». Avem emoții prin definiție. Nu ai emoții decât dacă ești sociopat sau (cu) două-trei patologii. E clar că are emoții, din modul în care vorbește. Faptul că e combativ, vrea să ascundă asta, dar e greu de ascuns asta. Probabil că acest tupeu e ceva care îl va ajuta pe teren.

Sper să reușească și în primul rând sper să nu se accidenteze, el vine, dacă nu mă înșel, după două leziuni ale ligamentului încrucișat anterior. Până la 19 ani, sunt două accidentări extrem de complicate, chiar dacă e una e complicat, dacă sunt două e foarte complicat pentru el.

Reclamă

Spune ceva despre modul în care a fost antrenat de-a lungul anilor, probabil. Sper să fie în primul rând sănătos. Să fii la Arsenal și să joci la echipa U19 sau U23 e foarte, foarte greu. Cei din Premier League au puterea financiară de a aduce cei mai buni jucători din lume, chiar și la vârstele fragede, și faptul că a reușit acolo, a jucat o perioadă lungă, deși a trecut prin aceste accidentări, spune ceva despre nivelul lui, despre abilitatea lui.

Sper să nu se accidenteze, probabil, dacă nu se va accidenta, mai devreme sau mai târziu, își va arăta adevăratul nivel”, a spus Bourceanu, pentru prosport.ro.

Cătălin Cîrjan a ajuns la Rapid, sub formă de împrumut, de la echipa Arsenal Londra. Acesta a fost transferat de către londonezi în 2019, de la formația ilfoveană Viitorul Domnești. Momentan, mijlocașul nu a apucat să debuteze pentru echipa lui Mikel Arteta.

Reclamă 4 / 0/3

În schimb, acesta a fost pe banca de rezerve, la un meci de UEFA Europa League, din sezonul trecut, câștigat de Arsenal cu scorul de 1-0, în fața formației olandeze PSV Eindhoven.

Declarația lui Cătălin Cîrjan, la plecarea în cantonament

„Toate derby-urile sunt frumoase. De-abia aștept să joc, sunt sigur că va fi un stadion plin, o atmosferă frumoasă, și abia aștept să o batem (n.r. – pe Dinamo)!

Nu există presiune, nu există emoții. M-am apucat de fotbal de plăcere, ăsta e visul meu. Mi-am cunoscut colegii, m-au primit foarte bine. E un grup unit și abia aștept să încep sezonul cu ei. Toți sunt niște băieți extraordinari și încerc să învăț ce pot de la fiecare.

Ieri (n.r. – de centenar) a fost o zi specială, n-am trăit niciodată așa ceva. Abia aștept să aud fanii la primul nostru meci.

Nu mă gândesc foarte mult la obiectivele mele personale. O să dau tot ce am mai bun pe teren și sper să câștigăm titlul. Vreau să demonstrez pe teren ce pot.

Chiar și cei de la Arsenal mi-au spus de domnul Mutu că a fost o legendă. Sper să ajung și eu la nivelul dânsului”, a spus noul fotbalist de la Rapid.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off Vezi toate știrile
Citește și