Închide meniul
NEWS ALERT

Cătălin Cîrjan a semnat cu Rapid! Arsenal l-a împrumutat un an în Giuleşti

Dan Roșu Publicat: 23 iunie 2023, 13:14

Reclamă
Cătălin Cîrjan a semnat cu Rapid! Arsenal l-a împrumutat un an în Giuleşti

Cătălin Cîrjan a semnat cu Rapid! Arsenal l-a împrumutat un an în Giuleşti

Cătălin Cîrjan, în tricoul lui Arsenal / Profimedia Images

Cătălin Cîrjan a semnat cu Rapid! Mijlocaşul de 20 de ani va fi prezentat astăzi de giuleşteni. Jucătorul lui Arsenal va fi împrumutat pentru un sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cîrjan va fi prezentat chiar azi. Jucătorul este cotat la 250.000 de euro. Mijlocaşul mai are contract cu Arsenal U21 până în 2024.

Cătălin Cîrjan a semnat cu Rapid

„Urmăriţi site-ul nostru azi că urmează un transfer surpriză”, a fost anunţul făcut de Daniel Niculae, fără să spună numele jucătorului care va veni sub comanda lui Adrian Mutu.

Cătălin Cîrjan a fost transferat de către Arsenal în anul 2019, de la formația ilfoveană Viitorul Domnești. Până în momentul de față, tânărul fotbalist nu a apucat să debuteze la echipa mare a „tunarilor”.

În schimb, acesta a fost pe banca de rezerve, la un meci de UEFA Europa League, din sezonul trecut, câștigat de Arsenal cu scorul de 1-0, în fața formației olandeze PSV Eindhoven.

Reclamă

Rapid a transferat cinci jucători în această vară. Omar El Sawy (19 ani, Csikszereda), Răzvan Oaidă (25 de ani, FCSB), Christopher Braun (31 de ani, CFR Cluj), Iulian Cristea (28 de ani, FCSB) și Borja Valle (30 de ani, Cartagena) sunt fotbaliştii care s-au alăturat lotului condus de Adi Mutu. Cătălin Cîrjan este şi el aproape de a fi prezentat la Rapid.

Dan Şucu încearcă să dea lovitura pe piaţa transferurilor

Dan Şucu încearcă să dea încă o lovitură pe piaţa transferurilor din România. Patronul Rapidului încearcă să-l transfere pe unul dintre jucătorii de bază de la CFR Cluj şi din naţionala tricoloră. Andrei Burcă este principala ţintă a giuleştenilor.

Finanţatorul alb-vişiniilor a înaintat deja o primă ofertă pentru fundaşul central care a fost titular în meciurile selecţionatei României cu Kosovo şi Elveţia. Jucătorul în vârstă de 30 de ani are o cotă de piaţă de 3.7 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Şucu este dispus să achite 600.000 de euro pentru Andrei Burcă, anunţă sursa citată anterior. Neluţu Varga nu ar spune nu unei astfel de mutări, dar cere mai mulţi bani pentru a renunţa la fundaşul care a contribuit la câştigarea a trei titluri.

Andrei Burcă ar putea juca la Rapid alături de fostul său coechipier, Christopher Braun. Fundaşul german în vârstă de 31 de ani a semnat deja cu giuleştenii un contract valabil până în 2025. Şefii din Giuleşti au mai ofertat un fotbalist de la CFR Cluj, pe Yuri Matias, dar nu s-au înţeles la bani cu brazilianul.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial Vezi toate știrile
Citește și