Închide meniul

Alexandru Bourceanu, reacţie savuroasă despre incidentele în care a fost implicat Cristi Săpunaru: „E o parte din creierul reptilian, primitiv!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 septembrie 2022, 10:46

Alexandru Bourceanu, reacţie savuroasă despre incidentele în care a fost implicat Cristi Săpunaru: „E o parte din creierul reptilian, primitiv!

Alexandru Bourceanu crede că FCSB nu trebuie să îl vândă pe Andrei Vlad

Alexandru Bourceanu, în timpul unui interviu pentru AS.ro / Antena Sport

Alexandru Bourceanu a avut o reacţie savuroasă despre incidentele în care a fost implicat Cristi Săpunaru la Târgu Jiu. Totul s-a petrecut la finalul meciului FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0, când căpitanul giuleştenilor şi-a ieşit din minţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Săpunaru a sărit la bătaie cu un personaj din anturajul lui Adrian Mititelu. Este vorba despe „Poștașu’”, un fan celebru printre suporterii lui FC U Craiova. Căpitanul giuleştenilor s-a încăierat cu persoana respectivă în zona vestiarelor și a fost ținut cu greu de oamenii Rapidului.

Alexandru Bourceanu, reacţie savuroasă despre incidentele în care a fost implicat Cristi Săpunaru

„Sunt mai multe aspecte care ar putea fi discutate. Primul este acela că nu știm exact ce s-a întâmplat acolo, nu știm cu cine s-a certat și de ce s-a certat. Nu știm dacă are justificare ce a făcut, ăsta ar trebui să fie primul lucru pe care ar trebui să-l înțelegem. Necunoscând asta, nu știu dacă ce a făcut se justifică.

Ce pot să spun e că în momentul în care te enervezi sau te superi sau se întâmplă un eveniment, o traumă, se activează o parte din creier numită amigdala. E o parte din creierul reptilian, primitiv. În momentul în care se activează datorită unor stimuli, inhibă ceea ce ar trebui să folosim în a reflecta asupra lucrurilor, anume cortexul prefrontal. Dacă stimulul este prea mare, ceea ce faci poate părea pentru noi oamenii liniștiți în fața televizorului nejustificabil.

Ba mai mult, Cristi Săpunaru este un lider al Rapidului și, de asemenea, un om din galerie, pentru că are tatuat pe corp semnele Rapidului. Vrea să protejeze Rapidul mai mult decât ar trebui să o facă”, a declarat Alex Bourceanu, potrivit sport.ro.

Reclamă

Cristi Săpunaru l-a făcut praf pe Mihai Stoica

Cristi Săpunaru l-a făcut praf pe Mihai Stoica, după ce oficialul de la FCSB a spus că doar sedat poate fi oprit. Căpitanul Rapidului i-a adus aminte lui Meme de momentul în care acesta a lovit un sporter al Stelei.

În 2005, la un Steaua – CFR disputat pe Ghencea, un suporter al roș-albaștrilor i-a criticat minute în șir pe jucători, iar Stoica l-a lovit cu pumnul în față pe acesta, gest greu de imaginat pentru un oficial.

”Cine, valetul de la Palat, nu? Eu nu vorbesc cu valeții, dacă vrea cineva din cadrul clubului să vorbească cu mine, un jucător, da. Eu nu mi-am bătut niciodată un suporter al meu și nici n-o să fac chestia asta. Mai bine lasă capul jos.

Reclamă 4 / 0/3

Am înțeles că domnul Răducioiu a zis că eu sunt căpitan și că trebuie să îi îndemn la calm. Păi ce să le zic? `Stați liniștiți, să dea cu apă pe voi, stați, băi, să vă scuipe? Stați să vă dea cu sticla în cap?`”, a spus Săpunaru după meci.

Mihai Stoica, răspuns pentru Cristi Săpunaru după incidentele de la FC U Craiova 1948 – Rapid

Mihai Stoica i-a oferit un răspuns lui Cristi Săpunaru, după ce căpitanul giuleştenilor i-a adresat cuvinte grele. Managerul de la FCSB a vrut să lămurească situaţia, şi să reamintească faptul că a plătit pentru momentele în care el şi-a pierdut cumpătul.

Cristi Săpunaru a fost implicat într-un scandal colosal, după meciul dintre FC U Craiova 1948 şi Rapid. Căpitanul giuleştenilor a sărit la bătaie cu un fan oltean, iar pentru acest fapt a fost taxat chiar şi de Mihai Stoica.

„Nu-mi explic de ce, dar am avut mereu o pornire lăuntrică să răspund când sunt întrebat, mi s-a părut că d’aia sunt cuvintele. Ca să nu taci când te întreabă la TV.

În altă ordine de idei, mi s-a reamintit că am lovit un spectator. Nu uitasem. Așa cum n-am uitat că am fost suspendat 1 an pentru asta”, a fost mesajul transmis de Mihai Stoica, pe contul ofcial de Facebook.

Recomandări
  • Alexandru Bourceanu, reacţie savuroasă despre incidentele în care a fost implicat Cristi Săpunaru
  • Ce a spus fostul căpitan de la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și