Închide meniul

Imagini compromițătoare cu Cristi Săpunaru după FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0! Căpitanul rapidist, surprins în timp ce îi scuipă pe fanii olteni

Alexandru Ivan Publicat: 11 septembrie 2022, 12:24

Imagini compromițătoare cu Cristi Săpunaru după FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0! Căpitanul rapidist, surprins în timp ce îi scuipă pe fanii olteni

Cristi Săpunaru e căpitan la Rapid

Cristi Săpunaru, în timpul unui meci pentru Rapid / Hepta

  • Imagini compromițătoare cu Cristi Săpunaru după FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0
  • Căpitanul rapidist, surprins în timp ce îi scuipă pe fanii olteni

Au apărut noi imagini compromițătoare cu Cristi Săpunaru după meciul FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0: căpitanul a fost surprins în timp ce îi scuipă pe fanii olteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noi imagini apărute după meciul de la Târgu Jiu arată că Cristi Săpunaru s-a îndreptat cu furie către galeria lui FC U Craiova 1948 și a scuipat înspre o parte din suporterii olteni.

Cristi Săpunaru scuipă fanii, după FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0

Gestul lui Cristi Săpunaru este reptat de și de portarul de rezervă al Rapidului, Virgil Drăghia.

Reclamă

INTRĂ AICI SĂ VEZI IMAGINIILE COMPROMIȚĂTOARE CU CRISTI SĂPUNARU

Finalul meciului FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0 a produs un scandal monstru. Săpunaru a sărit la bătaie cu un personaj din anturajul lui Adrian Mititelu. Este vorba despe „Poștașu'”, un fan celebru printre suporterii lui FC U Craiova.

Reclamă

Săpunaru s-a încăierat cu persoana respectivă în zona vestiarelor și a fost ținut cu greu de oamenii Rapidului.

Cristi Săpunaru a sărit la bătaie după meci

Conform unor surse Antena Sport, Cristi Săpunaru a fost acuzat că ar fi scuipat copilul suporterului celor de la FC U Craiova 1948.

Conform jurnalistului Silviu Samuilă, Săpunaru s-ar fi bătut cu celebrul suporter „Poştaşu”. „Înțeleg că și-ar fi împărțit pumni cei de acolo. A fost între Săpunaru și Poștașu, suporterul celor de la Craiova. Asta îmi transmit colegii”, a spus acesta la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ultraşii rapidişti nu au suportat că echipa lor pierde derby-ul cu FC U Craiova şi au declanşat nebunia în finalul meciului. Aceştia şi-au ieşit din minţi, au vrut să intre pe teren şi au aruncat cu scaunele pe care le-au rupt.

În puţinul timp rămas până la fluierul final, jucătorii au acuzat unele probleme de respiraţie. Căpitanul celor dela Rapid a avut un duel aprins cu jandarmii. Până la urmă, spiritele s-au calmat iar la final cele două formaţii au cântat alături de galerie.

Adrian Mititelu Jr: „Săpunaru se închipuia Van Damme!”

Adrian Mititelu Jr. nu l-a menajat pe căpitanul Rapidului, după scandalul monstru de la finalul partidei.

Probabil că l-a înjurat Miron Cozma din tribune (n.r. – ironic). Am şi eu nişte filmări cu acest Cristi Săpunaru, care a câştigat Cupa UEFA. Eu îl înţeleg că e supărat când îl bate o echipă de 100 de ori, şi când noi jucăm în 10, şi când ei au nevoie să ajungă în play-off. Eu înţeleg că e frustrat, dar nu poţi să ai reacţii de sportiv de K1, după care să ai pretenţii ca lumea să nu tragă de tine, să nu faci o faptă nebună la vestiare.

Eu nu am voie pe stadion, dar un om cu comportamentul lui are voie pe stadion. El era ţinut de 10 oameni la vestiar, se închipuia Van Damme acest Săpunaru, în loc să fie mai activ pe teren. El e activ la vestiare. Înţeleg că e supărat că l-a bătut o echipă, dar Moldovan iese apoi nervos din vestiar. Să zică mersi că nu l-a dat cineva cu capul de pereţi la vestiar.

După ce vedeţi filmările, o să vedeţi despre ce e vorba. E un comportament total inadecvat pentru un fotbalist. Ştiu că e la modă acea gală de pe tik-tok, poate vrea să se bată cu vreun tik-tok-er în cuşcă. El nu mai e de fotbal, să se lase dacă nu mai poate”, a spus Adrian Mititelu Jr. la Prima Sport.

 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu