Închide meniul

Alexandru Chipciu, în depresie după ce Universitatea Cluj a rămas fără victorie în Liga 1: „E greu să găseşti o explicaţie!” Reacţia lui Erik Lincar

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 august 2022, 20:29

Alexandru Chipciu, în depresie după ce Universitatea Cluj a rămas fără victorie în Liga 1: „E greu să găseşti o explicaţie! Reacţia lui Erik Lincar

Alexandru Chipciu, savuros după ce a aflat că FCSB va juca cu Anderlecht

Alexandru Chipciu, într-o conferinţă de presă / Antena Sport

  • Alexandru Chipciu, în depresie după ce Universitatea Cluj a rămas fără victorie în Liga 1
  • Ce a spus Erik Lincar

Alexandru Chipciu, în depresie după ce Universitatea Cluj a rămas fără victorie în Liga 1. Fostul jucător de la FCSB şi CFR Cluj nu a găsit explicaţii pentru eşecul echipei sale cu Sepsi, scor 0-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Cluj a pierdut, pe teren propriu, partida cu Sepsi. Fostul atacant de la CFR Cluj, Mario Rondon, a înscris singurul gol al partidei.

Alexandru Chipciu, în depresie după ce Universitatea Cluj a rămas fără victorie în Liga 1

„E greu să găsești o explicație, suntem toți dezamăgiți. Nu pot să-mi dau seama acum, la cald. Iar mi s-a părut că am avut multe ocazii și nu am dat gol. Nu știu ce se întâmplă. E clar că meci de meci avem aceleași probleme. Probabil soluția ar fi să ne băgăm toți pe 16 metri și să ne rugăm să câștigăm cu 1-0.

Reclamă

Bine, mie nu-mi place fotbalul ăsta, dar în Liga 1 merge asta din ce văd. Ne asumăm și noi, nu spunem că antrenorul e de vină. E frustrant când mă gândesc că suntem acum unde suntem și avem doar două puncte. Mi se pare incredibil, să ai mereu ocazii și să nu dai gol. Se adună presiune, avem niște suporteri fabuloși, păcat…”, a spus Alexandru Chipciu după Universitatea Cluj – Sepsi 0-1.

Reacţie lui Erik Lincar, după Universitatea Cluj – Sepsi 0-1

Erik Lincar s-a declarat mulţumit de jocul echipei sale până în momentul în care a primit gol. Antrenorul Universităţii Cluj a lăsat să se înţeleagă că e dispus să renunţe la post dacă i se va cere acest lucru.

Reclamă

Până la primirea golului, am reușit să-i ducem pe cei de la Sepsi în jocul pe care ni l-am dorit. Nu i-am lăsat să își etaleze calitățile tehnice și să-și creeze ocazii de gol.

În momentul de față, nici nu știu ce să spun. E clar că și jucătorii sunt destul de jos din punct de vedere mental. E a patra înfrângere și speram și eu că odată cu revenirea acasă va veni și prima victorie. Oricum, au muncit mult, au alergat, doar că în fotbal trebuie să profiți de toate situațiile pe care le ai.

(n.r. despre plecarea de la U Cluj) În România se încearcă să se creeze tot timpul anumite presiuni. Din păcate, chiar anumite manipulări, în lumea presei. Chiar nu am avut nicio discuție cu nimeni. Până la urmă, eu mai am de primit bani de la clubul acesta, pentru performanța pe care am făcut-o.

Reclamă 4 / 0/3

Să aduc eu bani de acasă ca să plec, asta ar fi ultima, cum își doresc unii. Trebuie să fiu foarte conștient că în ultimele patru etape am pierdut. Din păcate, nu ne-a ieșit nici azi. Ok, poate e nevoie de o schimbare, nu contest, de o altă energie„, a spus Lincar la digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Propuneri şoc pentru Edi Iordănescu, pentru a rezolva marile probleme de naţională
Echipa naţională • 23 mart., 23:36
Propuneri şoc pentru Edi Iordănescu, pentru a rezolva marile probleme de naţională: „Nu se sperie, are personalitate!”
Darius Olaru, comparat cu Alexandru Chipciu
Liga 1 • 13 mart., 21:41
„Înjura tot timpul, o lua razna!” Darius Olaru, comparat cu Alexandru Chipciu! Ce face căpitanul de la FCSB la antrenamente
Un bărbat a fost condamnat la 3 ani de închisoare după ce l-a şantajat pe Ioan Ovidiu Sabău
Extra • 1 mart., 23:29
Un bărbat a fost condamnat la 3 ani de închisoare după ce l-a şantajat pe Ioan Ovidiu Sabău. Suma de bani cerută
Gigi Becali, ironii pentru parcursul Rapidului
Liga 1 • 19 feb., 23:32
„Mulţi au vorbit de ‘omenie’!” Gigi Becali, ironii pentru parcursul Rapidului: „Sepsi, Mititelu şi Oţelul nu mai fac ‘omenie’!”