Închide meniul

Alexandru Creţu a luat 280.000 de euro în două luni de la Gigi Becali şi e fericit că a plecat de la FCSB: „Cea mai bună decizie”

Bogdan Stănescu Publicat: 4 iulie 2023, 15:48

Reclamă
Alexandru Creţu a luat 280.000 de euro în două luni de la Gigi Becali şi e fericit că a plecat de la FCSB: Cea mai bună decizie”

Alexandru Creţu a luat 280.000 de euro în două luni de la Gigi Becali

Alexandru Creţu, în timpul unui meci pentru Universitatea Craiova/ Hepta

Alexandru Creţu a luat 280.000 de euro în două luni de la Gigi Becali. Ajuns în 2021 la Universitatea Craiova de la FCSB, Alexandru Creţu s-a declarat acum foarte mulţumit că a plecat de la echipa patronată de milionarul din Pipera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Creţu s-a transferat în 2021 la FCSB, în două luni el părăsind echipa lui Gigi Becali. Trecerea la FCSB a reprezentat afacerea vieţii lui, plecând după două luni cu 280.000 de euro. A semnat cu Universitatea Craiova, la care este legitimat de atunci.

Alexandru Creţu a luat 280.000 de euro în două luni de la Gigi Becali

(n.r.: Te feliciți că ai plecat de la FCSB?) Cred că a fost cea mai bună decizie din cariera mea. Acolo trebuie să se dea bani pe tine, să fii tânăr, atunci ei te promovează. Nu vreau să vorbesc despre situația lor. Sunt la Craiova acum, a trecut.

Cea mai grea perioadă a mea a fost cu Neubert la Steaua (n.r.: FCSB), acum 2 ani în vară. A fost horror!”, a declarat Alexandru Creţu, într-un interviu pentru gsp.ro.

Alexandru Creţu a primit de la Gigi Becali 100.000 de euro ca primă de instalare când a semnat cu FCSB. La rezilierea contractului a mai încasat 150.000 de euro. La banii respectivi se adaugă 30.000 de euro, salariul pe două luni la echipa roş-albastră. În total, 280.000 de euro.

Reclamă

Alexandru Creţu are 5 prezenţe în tricoul naţionalei mari. El a jucat timp de 13 ori şi pentru România U21. În afară de FCSB şi Universitatea Craiova, Alexandru Creţu a mai evoluat în carieră pentru Poli Iaşi, Olimpija Ljubljana şi NK Maribor.

Gigi Becali, convins că FCSB – Dinamo se va juca în Ghencea: „Ciolacu le-a dat ordin”

Gigi Becali, convins că FCSB – Dinamo se va juca în Ghencea. Derby-ul este programat în etapa a doua a noului sezon din Liga 1, dar nu se poate juca pe cel mai mare stadion al ţării.

În această vară, Arena Naţională va organiza mai multe concerte, fiind indisponibilă pentru fotbal în perioada 15 iulie – 15 august.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, FCSB trebuie să găsească un nou stadion pentru a evolua în derby-ul din etapa a doua cu Dinamo. Una dintre variante este stadionul Steaua, iar Gigi Becali, patronul roş-albaştrilor, este convins că meciul se va putea disputa în Ghencea şi că nu se teme de incidente între fanii FCSB şi CSA Steaua.

„Eu cred că vom juca acolo. Au tot făcut figuri. N-am vorbit cu Ciolacu, dar îi voi da un telefon să îi mulţumesc. Am şi eu relaţii sus. Ciolacu le-a dat ordin „bă, am promis şi mă ţin de cuvânt. Am promis lui Becali că avem obligaţia să joace Steaua (n.r. – FCSB) pe Ghencea, rezolvaţi problema!”. 100% o să jucăm în Ghencea. Lor le e frică de Talpan. Îţi dai seama în ce ţară trăim, să îţi fie frică de Talpan. Dacă de Talpan ţi-e frică… Cât e Ciolacu, nu îmi fac griji. Unde să joci? O să jucăm în funcţie de meciuri, Ghencea şi Arcul de Triumf. Şi pe Arena Naţională, meciurile de anvergură.

(n.r. – Nu vă e frică de incidente?) Ce incidente? De ce avem miliţia? Miliţia e să stea ca în Franţa. Ce e aia incidente? Eşti cuminte, îţi vezi de treaba ta. Eşti vagabond, miliţia, te arestează, puşcărie! Ce incidente? Mă apuc să fac şi eu incidente. Facem incidente cu toţii. La Peluza Sud, majoritatea sunt băieţii mai educaţi, cu şcoli. Au ei ce au cu mine, dar nu sunt oameni proşti”, a declarat Gigi Becali.

LPF a reprogramat derby-ul FCSB – Dinamo! Programul primelor două etape a suferit mai multe modificări

LPF a reprogramat derby-ul FCSB – Dinamo! Partida care trebuia să se desfăşoare pe 23 iulie a fost mutată cu o zi mai devreme, pe 22 iulie.

De asemenea, mai multe partide din primele două etape ale noului sezon din Liga 1 au fost reprogramate, printre care duelurile dintre Rapid şi Sepsi sau CFR Cluj şi Poli Iaşi, potrivit lpf.ro.

Potrivit gsp.ro, FCSB a cerut reprogramarea meciului cu Dinamo pentru a se putea pregăti pentru meciul cu CSKA 1948 din preliminariile Conference League cât mai bine. Formaţia roş-albastră va juca la Sofia pe 26 iulie partida tur şi ar fi avut doar trei zile pentru pregătirea meciului din cupele europene.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și