Închide meniul

Alexandru Greab, explicaţie memorabilă pentru gafa uriaşă din FC Argeş – Rapid 1-1: „Eram pe drum!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 decembrie 2022, 10:26

Alexandru Greab, explicaţie memorabilă pentru gafa uriaşă din FC Argeş – Rapid 1-1: „Eram pe drum!

Alexandru Greab, gafă uriaşă în FC Argeş - Rapid 1-1

Hepta

  • Alexandru Greab, explicaţie memorabilă pentru gafa uriaşă
  • FC Argeş – Rapid 1-1

Alexandru Greab, explicaţie memorabilă pentru gafa uriaşă din FC Argeş – Rapid 1-1. Alexandru Greab a făcut o gafă colosală în debutul partidei cu Rapid. Echipa lui Mutu a marcat prin Pănoiu, însă FC Argeş a reuşit să egaleze până la final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Greab a venit cu o explicaţie care a stârnit hohote de râs. Nicolae Dică s-a amuzat teribil pe seama portarului de la FC Argeş.

Alexandru Greab, explicaţie memorabilă pentru gafa uriaşă din FC Argeş – Rapid 1-1

Eram pe drum la gol”, a spus Alexandru Greab după FC Argeş – Rapid 1-1, conform orangesport.ro. Nicolae Dică a avut, imediat, o replică savuroasă.

Reclamă

Era bine sa zică reporterul da unde mergeai?!”, a completat fostul antrenor de la FCSB.

Ce a declarat Marius Croitoru, după FC Argeş – Rapid 1-1

Marius Croitoru a oferit primele declaraţii, după ce FC Argeş a remizat cu Rapid, scor 1-1. Tehnicianul trupei din Trivale susţine că echipa sa ar fi meritat victoria, chiar dacă a fost condusă încă din minutul 2 de către giuleşteni. Marius Croitoru l-a încurcat pe Adi Mutu. FC Argeş a remizat cu Rapid, şi nu le-a dat giuleştenilor şansa de a se distanţa faţă de ocupanta locului 4, Universitatea Craiova. Ştefan Pănoiu şi Ionuţ Şerban au marcat golurile rmeizei din Trivale.

Reclamă

Marius Croitoru susţine că echipa sa a prestat un joc bun în confruntarea cu Rapid. Tehnicianul susţine că golul încasat repede în meci, încă din minutul 2, nu l-a deranjat, deoarece jucătorii au avut timp să se mobilizeze.

În privinţa şanselor la play-off, Marius Croitoru a declarat că nu mai sunt multe locuri disponibile, primele patru echipe din Liga 1 vor fi cu siguranţă clasate în primele şase la finalul sezonului regular. FC Argeş se află în prezent pe locul 10, fiind la 7 puncte distanţă de ultimul loc de play-off, ocupat de Petrolul.

„Putem spune că este un punct meritat, dar dacă ne raportăm la ambele reprize, am pierdut două puncte. Mă gândesc la partida cu UTA, când nu meritam victoria, la meciul cu U Cluj, când puteam să pierdem. Deci există un echilibru în fotbal. Dar uşor, uşor, ne apropiem de ceea ce-mi doresc eu. Am avut ocazii, cel puţin în a doua repriză. Aşa s-a scris acest meci. E mai bine să iau gol în minutul 1, decât în minutul 90. Cred că toţi antrenorii vor să ia gol în minutul 1, după ştii ce trebuie să joci.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii merită felicitaţi, puteam să întorcem rezultatul. Trebuie să facem spectacol, indferent de rezultat, suntem FC Argeş, un club mare. (n.r. şansele la play-off) Sunt 10 echipe care se bat acolo, sunt 4-5 echipe care sunt acolo. FCSB mai are o restanţă, mai rămân libere maxim 2 locuri. Oricum, cele două meciuri rămase din iarnă vor fi foarte grele. Si echipele din partea a doua se vor bate. Va fi un play-out atipic, îşi va controla toată lumea paşii”, a declarat Marius Croitoru, pentru digisport.ro.

FC Argeş – Rapid 1-1. Remiză în Trivale

FC Argeş a terminat la egalitate cu Rapid Bucureşti, 1-1 (0-1), duminică seara, la Piteşti, într-un meci din etapa a 19-a din Liga 1.

Rapid a deschis scorul prin Ştefan Pănoiu (2), la o ieşire greşită a portarului Alexandru Greab. A fost al patrulea cel mai rapid gol din acest sezon al Superligii, după 92 de secunde.

Ionuţ Andrei Şerban (60) a marcat golul egalării, după o minge respinsă greşit de defensiva giuleşteană. Gazdele au trecut pe lângă golul victoriei în min. 90+2, când Bryan Alceus a reluat din 3 metri în portarul Horaţiu Moldovan la centrarea lui Antonio Jakolis.

Cel mai rapid gol al stagiunii a fost reuşit de Alexandru Oroian, după 66 de secunde, pentru FC Hermannstadt, în partida cu Chindia Târgovişte (1-1), din etapa a doua. Al doilea a fost înscris de Vitalie Damaşcan, pentru FC Voluntari, după 67 de secunde, în meciul cu UTA de la Arad (1-1), din etapa a 18-a. Al treilea cel mai rapid gol a fost semnat de malgaşul Dorian Bertrand, pentru FC Argeş, după 79 de secunde în partida câştigată cu UTA (2-0), în prima etapă.

Ambele echipe sunt la al treilea meci consecutiv fără victorie în campionat, două egaluri şi un eşec în ambele cazuri.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu