Închide meniul

Alexandru Ioniţă, dărâmat după Rapid – FC Voluntari 1-2: „Merităm să fim huiduiţi! Nu găsesc răspunsuri”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 decembrie 2023, 23:23

Alexandru Ioniţă, dărâmat după Rapid – FC Voluntari 1-2: „Merităm să fim huiduiţi! Nu găsesc răspunsuri

Alexandru Ioniţă a fost dărâmat după Rapid - FC Voluntari 1-2. Decarul celor de la Rapid cu greu şi-a putut găsi cuvintele după şocul din Giuleşti

Alexandru Ioniță, într-un meci pentru Rapid / Hepta

Alexandru Ioniţă a fost dărâmat după Rapid – FC Voluntari 1-2. Decarul celor de la Rapid cu greu şi-a putut găsi cuvintele după şocul din Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioniţă a spus că îi înţelege pe fani şi că merită să fie huiduit. Rapid a ajuns la 5 meciuri consecutive fără victorie în toate competiţiile.

Alexandru Ioniţă, dărâmat după Rapid – FC Voluntari 1-2

„Sunt mai multe probleme, dar trebuie să le rezolvăm pentru că avem nevoie să ne revenim şi să câştigăm. Într-o săptămână am reuşit să stricăm ce am muncit luni de zile. Nu ştiu ce să zic, nu ştiu să găsesc răspunsuri, sunt foarte dezamăgit. Pe mine mă doare tare, dar suporterii au dreptate. Trebuie să ne ridicăm la nivelul lor şi la ce joacă Rapid.

Nu trebuie să ne mai prezentăm ca la U Cluj şi cu Botoşani. E vorba de forma de moment, de încredere. Suporterii ne-au susţinut, dar când Voluntari avea 2-0 nu mai puteam să alergăm. Aşa simţeam eu. E greu când ai tăi te huiduie, dar merităm„, a spus Alexandru Ioniţă la digisport.ro.

Rapid – FC Voluntari 1-2! Şoc în Giuleşti! Echipa lui Cristiano Bergodi continuă forma slabă

Rapid – FC Voluntari 1-2 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Echipa lui Cristiano Bergodi nu reuşeşte să treacă peste forma slabă din ultima perioadă. Formaţia din Giuleşti nu a mai câştigat de pe 5 noiembrie, atunci când a învins FCSB pe Arena Naţională. De atunci au urmat 3 remize şi 2 înfrângeri.

Reclamă

După o primă repriză fără evenimente notabile, Adam Nemec a deschis scorul pentru oaspeţi din centrarea lui Sigirjonsson, în minutul 69. Golul lui Nemec a fost analizat de VAR, după ce a fost anulat pentru offside în primă fază, dar reluările au arătat că fostul atacant de la Dinamo a fost în poziţie regulamentară. Acelaşi Sigurjonsson a pasat decisiv şi în minutul 66, la golul marcat de Ricardinho.

Fanii lui Rapid, nemulţumiţi de ce au văzut, au început să cânte, în mod ironic, cântecul galeriei celor de la FC Voluntari, dar acest lucru a părut că i-a motivat pe elevii lui Cristiano Bergodi. Jayson Papeau a înscris în minutul 82 cu un şut superb. Nu a fost suficient pentru giuleşteni, care au mai avut o ocazie uriaşă în prelungiri, dar şutul lui Albu a trecut pe lângă poartă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
Vezi toate știrile
Citește și