Închide meniul

Alexandru Ioniţă şi Alexandru Albu, primele explicaţii după FCSB – Rapid 3-1: „Poate aveam nevoie de această înfrângere” / „Ne-am bătut singuri”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 noiembrie 2022, 23:26 / Actualizat: 8 noiembrie 2022, 21:00

Alexandru Ioniţă şi Alexandru Albu, primele explicaţii după FCSB – Rapid 3-1: „Poate aveam nevoie de această înfrângere / „Ne-am bătut singuri

Alexandru Ioniţă şi Alexandru Albu, primele explicaţii după FCSB - Rapid 3-1

Alexandru Albu, în timpul meciului FCSB - Rapid / Hepta

FCSB a învins-o cu 3-1 pe Rapid, în derby-ul din etapa a 17-a a Ligii 1. Roş-albaştrii conduceau la scor de neprezentare după mai puţin de o oră. Alexandru Ioniţă şi Alexandru Albu au venit cu primele explicaţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul de pe Arena Naţională a început cu patru minute întârziere din cauza torţelor şi petardelor aruncate pe teren de ultraşii FCSB. Jucătorii antrenaţi de Mihai Pintilii, după plecarea lui Nicolae Dică, au obţinut a cincea victorie în ultimele şase etape.

Alexandru Ioniţă şi Alexandru Albu, primele explicaţii după FCSB – Rapid 3-1

Am început bine meciul, am dat şi acel gol, din păcate a fost ofsaid. Apoi am avut două greşeli, în a doua repriză am fost peste adversar. Dar asta este. Au fost nişte greşi clare, trebuie să luăm ca pe un duş rece. Trebuie să ridicăm capul din pământ.

O să analizăm, am început bine meciul, ne-am bătut prin greşelile noastre, ne-am bătut singuri. Este un duş rece. Trebuie să analizăm şi să mergem la luptă.

N-am apucat să vorbim pentru că nici n-am intrat bine în vestiar. În a doua repriză am fost peste ei, am reuşit să înscriem, dar atât„, a declarat Alexandru Albu la digisport.ro.

Reclamă

Un meci slab făcut din partea noastră, din păcate. Trebuie să analizăm mâine ce am făcut greşit, pentru că vine meciul din Cupă cu Farul, după cel la fel de important cu Craiova. Poate aveam nevoie de această înfrângere ca să ne trezim puţin şi să jucăm mai bine în meciurile viitoare. Ne-am dorit foarte mult să câştigăm, îmi pare rău pentru cele trei puncte. Trebuie să acceptăm înfrângerea şi să ridicăm capul pentru că nu am fost noi şi să câştigăm următoarele meciuri.

Suntem o echipă, trebuie să ne susţinem şi să dăm totul pe teren unul pentru celălalt„, a spus şi Alexandru Ioniţă.

Andrei Cordea (14), Andrea Compagno (29) şi Octavian Popescu (57) au marcat golurile victoriei lui FCSB în derby-ul cu Rapid. Pentru Rapid a marcat Dugandzic din penalty, în minutul 76. Peste 30 de mii de spectatori au asistat la derby-ul de pe Arena Naţională.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB s-a apropiat la 3 puncte de Petrolul, echipă ce se află pe locul 6. De cealaltă parte, Rapuid rămâne pe locul 2, dar diferenţa faţă de liderul Farul s-a mărit la 8 puncte.

FCSB are şi două meciuri mai puţin disputate, restanţele cu Botoşani şi CFR Cluj. Etapa viitoare, roş-albaştrii joacă pe terenul lui FC U Craiova 1948, iar Rapid are derby acasă cu Universitatea Craiova.

Junior Morais a văzut direct cartonaş roşu! Gest incredibil făcut în FCSB – Rapid

Junior Morais a văzut direct cartonaş roşu în derby-ul FCSB – Rapid, din etapa a 17-a a Ligii 1. Fundaşul brazilian a făcut un gest incredibil şi a fost eliminat în minutul 69 al meciului de pe Arena Naţională.

Fundaşul stânga al lui Adi Mutu a cedat nervos în momentul în care marea rivală conducea cu 3-0. Aflat în dreptul băncilor de rezerve, Morais l-a pălmuit pe Andrei Cordea.

Morais a fost contrat de Cordea şi a dat o pasă înapoi. Sud-americanul a răbufnit şi l-a lovit pe adversarul său de la FCSB. Gestul său a fost văzut de Sebastian Colţescu, care a intervenit şi a băgat mâna în buzunar pentru a-l avertiza pe fotbalistul Rapidului.

Junior Morais primise „galben” cu două minute înainte şi nici nu a mai stat să vadă culoarea cartonaşului. Colţescu i-a acordat direct cartonaş roşu, moment în care fundaşul de 36 de ani era în drum spre vestiare.

Morais primise un singur cartonaş galben în această ediţie de campionat şi a fost unul dintre remarcaţii echipei din Giuleşti. Sezonul trecut fusese avertizat de 11 ori!

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și