Închide meniul

Mitriţă, după Poli Iaşi – Universitatea Craiova 1-4: „E o victorie meritată!” Markovic: „Alex e jucătorul de top al României”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 august 2023, 23:37

Mitriţă, după Poli Iaşi – Universitatea Craiova 1-4: „E o victorie meritată! Markovic: „Alex e jucătorul de top al României

Alexandru Mitriţă a marcat primul său gol de la revenirea la Universitatea Craiova

Alexandru Mitriţă a avut un discurs euforic după Poli Iaşi – Universitatea Craiova 1-4. Mitriţă a marcat primul său gol de la revenirea la echipa lui Mihai Rotaru. De asemenea, Mitriţă a creat faza golului lui Jovan Markovic şi i-a pasat decisiv lui Andrei Ivan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Mitriţă a spart gheaţa în acest sezon la Universitatea Craiova. Acesta a marcat primul său gol de la revenire în partida de la Iaşi.

Alexandru Mitriţă, după Poli Iaşi – Universitatea Craiova 1-4

Update: Şi Jovan Markovic a vorbit despre Mitriţă, despre care a spus că este un jucător de top.

„Ne bucurăm că avem echipă putenică şi am reuşit să întoarcem rezultatul. Am suferit, au intrat ei mai motivaţi, dar după pauză s-a văzut că am intrat montaţi. Aveam timp să mai întoarcem scorul, nu cred că a contat eliminarea. Alex este jucătorul top al României şi ne bucurăm că e la noi. Ne dă încredere la fiecare meci şi asta contează„, a spus Markovic.

„O victorie meritată, am făcut un efort foarte mare, ne bucurăm că am luat cele 3 puncte. Eu cred că am o contractură. În a doua repriză s-a făcut diferenţa, nu după eliminarea lui Roman. Am discutat în vestiar la pauză ce nu am făcut bine. Fiecare jucător îşi doreşte să ajungă la echipa naţională, e o mândrie. Deocamdată este locul 2, campionatul este foarte lung„, a spus Alexandru Mitriţă la digisport.ro.

Reclamă

Craiovenii au avut o ocazie de a deschide scorul în minutul 4, la o cursă a lui Andrei Ivan care a pasat în careu pentru Markovic, aflat în poziţie centrală, însă acesta a pus latul şi a trimis pe lângă poartă. Apoi meciul s-a jucat pe contre, cu faze de poartă pentru embele echipe. Scorul a fost deschis în minutul 44 de gazde, prin Alin Roman, din lovitură liberă uşor deviată.

Partea secundă a adus un pressing al oltenilor şi un cartonaş roşu pentru căpitanul ieşenilor, Alin Roman, care a primit al doilea galben în minutul 58. Craiova a profitat şi Markovic a egalat în minutul 65, cu o lovitură de cap. Oaspeţii au marcat şi golul al doilea, în minutul 78. Pasă lungă a lui Mitriţă pentru Andrei Ivan, care l-a depăşit pe Florin Ilie şi l-a învins pe Ailenei cu un şut la colţul lung. Acelaşi Alexandru Mitriţă a marcat şi golul de 3-1, în minutul 90, iar Roguljic a făcut 4-1 în minutul 90+4, aducând o victorie clară Craiovei, care îi plasează pe elevii lui Reghecampf pe poziţia a doua în clasament, cu 11 puncte.

Cu numai 3 puncte, Poli Iaşi este pe locul 14.

Reclamă 4 / 0/3

POLI IAŞI: Ailenei – Martac, Fl. Ilie, Katanec (Tincu 81), Stefanovici – Jatoba (R. Ion 70), Bordeianu, A. Roman, Luis Phelipe (Vojtus 81) – A. Gheorghiţă (Mogoş 70), Harrison (Itu 61). ANTRENOR: Leo Grozavu

UNIVERSITATEA CRAIOVA: L. Popescu – Ndong (Şt. Vlădoiu 46), Zajkov, Raul Silva (Mateiu 63), Bancu – Al. Creţu (Roguljic 63), Baiaram (Danciu 81), Screciu – A. Ivan, Markovic (Işfan 70), Al. Mitriţă. ANTRENOR: Laurenţiu Reghecampf
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” Vezi toate știrile
Citește și