Închide meniul

Alexandru Mitriță și-a pus deja amprenta la Craiova! Fază spectaculoasă reușită împotriva lui Dinamo

Alex Ioniță Publicat: 17 iulie 2023, 23:00

Reclamă
Alexandru Mitriță și-a pus deja amprenta la Craiova! Fază spectaculoasă reușită împotriva lui Dinamo

Alexandru Mitriță și-a pus deja amprenta la Craiova!

Alexandru Mitriță, în timpul unui meci la Universitatea Craiova/ Hepta

Alexandru Mitriță și-a pus deja amprenta la Craiova! Jucătorul Universității s-a distrat cu apărarea lui Dinamo, la revenirea în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Mitriță a obținut penalty-ul din care Andrei Ivan a marcat în poarta lui Dinamo. Fundașii lui Dinamo nu l-au putut opri pe jucătorul echipei din Bănie.

Alexandru Mitriță și-a pus deja amprenta la Craiova! Revenire excelentă în Liga 1

Atacantul celor de la Universitatea Craiova a făcut o fază senzațională în partida cu Dinamo. Mitriță a driblat 4 jucători din lotul lui Ovidiu Burcă și a fost faultat de portarul clubului din Ștefan cel Mare, obținând o lovitură de la 11 metri.

Penalty-ul a fost transformat de Andrei Ivan, care a înscris fără probleme în poarta lui Golubovic. Astfel, oltenii au deschis scorul în partida de pe stadionul „Arcul de Triumf” din București.

Alexandru Mitriță a revenit la Universitatea Craiova, la patru ani distanță după ce era vândut de olteni în schimbul sumei de opt milioane de euro, la New York City. Fotbalistul a renunţat la o sumă uriaşă pentru a se întoarce în Bănie. 3 milioane de euro ar fi primit în următorii 2 ani la Al Raed.

Reclamă

Mihai Rotaru anunţă că vrea să vândă Universitatea Craiova după ce a câştigat palmaresul

„Nu e victoria mea, e victoria Craiovei. Este o satisfacţie, cea mai importantă după câştigarea stemei şi după câştigarea denumirii Universitatea Craiova.

Mi-am depus mandatul. Alţi investitori să vină în locul meu. Să plec acum ar însemna insolvenţă. Eu am reuşit să creez o echipă bună, pe alocuri foarte bună. Nu am reuşit să creez o echipă mare.

Dacă cineva ar veni şi mi-ar spune că ia Universitatea Craiova, va face o echipă mare, dar să las banii investiţi, cei 20 de milioane de euro, aş da-o.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r.: despre posibilitatea ca Şumudică să vină antrenor la Universitatea Craiova) Noi avem antrenor în momentul de faţă. Dar da, cred că la un moment dat Marius Şumudică va antrena şi Universitatea Craiova”, a declarat Mihai Rotaru pentru digisport.ro.

Mihai Rotaru: „Am anunţat partenerii”

”Eu nu iau deciziile importante în funcție de ce se întâmplă azi sau mâine. Eu mi-am depus mandatul. Mi-am propus să stau în fotbal 10 ani. Orașul Craiova merită să aibă o echipă mare. Eu am încercat să cresc o echipă mare la Craiova.

Am anunțat partenerii. Am anunțat că trebuie să găsească alte soluții. Trebuie să avem și soluții. Eu tot timpul voi aduce un aport financiar la club. Un milion pot da oricând. Nu voi lăsa Universitatea Craiova să moară.

Craiova e pe un deficit financiar de 5 milioane de euro anual. Sunt oameni care vor să vină și sigur vor veni. Ca să plec pur și simplu, ar fi însemnat insolvența și, ulterior, falimentul. Nu putem să ne batem joc de suporteri.

Dacă noi am fi luat acel campionat, cred că ar fi schimbat perspectiva. La ce am investit, nu am făcut rezultate. Nu vreau ca Universitatea Craiova să scadă ștacheta. Craiova nu trebuie să aparțină unei singure persoane. Am discuții avansate, să vină fiecare după posibilități, 10 investitori”, a declarat Mihai Rotaru pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și