Închide meniul

„Alo, domnul Feşnic!” Leo Grozavu a „luat foc” după ce a fost eliminat în meciul cu FCU Craiova: „E un campionat viciat!”

Viviana Moraru Publicat: 27 februarie 2024, 19:16

Reclamă
„Alo, domnul Feşnic! Leo Grozavu a „luat foc după ce a fost eliminat în meciul cu FCU Craiova: „E un campionat viciat!

Leo Grozavu a "luat foc" după ce a fost eliminat în meciul cu FCU Craiova

Leo Grozavu, în timpul unui meci/ Hepta

Leo Grozavu a „luat foc” după ce a fost eliminat în meciul cu FCU Craiova. Antrenorul celor de la Poli Iaşi a dezvăluit ce discuţie a purtat cu arbitrul partidei, Horaţiu Feşnic, la pauza partidei, atunci când de altfel a primit şi cartonaşul roşu. Grozavu a avut o reacţie furibundă şi a declarat că arbitrii au viciat campionatul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poli Iaşi şi FCU Craiova au remizat, în această rundă de Liga 1, scor 1-1. Două goluri au fost anulate în repriza a doua a partidei, câte unul marcat de fiecare echipă în parte.

Leo Grozavu a „luat foc” după ce a fost eliminat în meciul cu FCU Craiova

Leo Grozavu a dezvăluit ce discuţie a purtat cu Horaţiu Feşnic. Antrenorul celor de la Poli Iaşi a fost nemulţumit de faptul că arbitrul nu a dictat fault la o fază din timpul primei reprize, moment în care centralul l-a eliminat.

Grozavu a avut o reacţie extrem de dură şi a declarat că Feşnic şi-a bătut joc de el, deoarece nu i-a oferit un răspuns concret, cu privire la nemulţumirea sa. Acesta a mai transmis că arbitrajul video a luat multe decizii în defavoarea echipei sale, în acest sezon.

„Vă relatez exact cum s-au întâmplat lucrurile. La ieșirea de pe teren, i-am solicitat domnului Feșnic să-mi spună de ce n-a dat fault la o fază. Atât. Fără să jignesc. Primul răspuns: ‘Prima oară se zice bună ziua’. În afară de faptul că între mine și domnul Feșnic e o diferență de vârstă și, dacă voia să-mi dea bună ziua, putea să-mi dea el bună ziua, nu să mă provoace… În al doilea rând, i-am zis ‘Nu mă lua pe mine așa’ și a scos direct cartonașul roșu.

Reclamă

Acest domn Feșnic nu e Dumnezeu. Trebuie să înțeleagă că trebuie să vorbească respectuos, că eu nu l-am jignit, nu l-am înjurat. Eu respect oamenii, respect arbitrii. Nu mi-am permis niciodată să înjur arbitrii. Nu spun că nu protestez, asta se întâmplă peste tot.

Dacă pentru ce am făcut, el asta consideră… Înseamnă că-și bate efectiv joc de mine, ca om. Am și eu dreptul la muncă, am dreptul să pun o întrebare. Dacă avea să-mi spună ceva, putea să-mi răspundă respectuos că a fost fault și se închidea discuția.

Domnul Feșnic, eu știu să dau bună ziua, știu ce înseamnă respectul. Dacă dumneata mă iei peste mine peste picior, care ai cu mult mai puțini ani decât mine, deci… Frustrarea pe care o are dumnealui din trecut să nu și-o manifeste pe terenul de fotbal, că nu are sens.

Reclamă 4 / 0/3

Arbitrii își permit să facă orice. Deja acest VAR ne-a fentat de o grămadă de ori. Am spus acum ceva timp că este un campionat viciat de deciziile arbitrilor. Este un campionat viciat.

Domnul Feșnic m-a eliminat de nu știu câte ori. Chiar nu-mi dau seama de ce. În seara asta, m-a provocat.

Alo, domnul Feșnic! Suntem într-un stadion, nu trebuie să vin eu personal la dumneata. Eu îți întind mâna și tu poți să-mi spui bună ziua. Cu ce te-am jignit? Pentru ce am luat cartonaș roșu? De ce să stau eu suspendat? E cuvântul meu contra cuvântului domnul Feșnic, dar am și martori.

Am văzut că a apărut că l-am tras de mână. E neadevărat”, a declarat Leo Grozavu, conform digisport.ro.

Scandal uriaş la Craiova! Leo Grozavu a forţat să intre în cabina arbitrilor la pauză

Scandal uriaş la Craiova, în pauza meciului FC U Craiova – Poli Iaşi 1-1! Leo Grozavu a forţat să intre în cabina arbitrilor la pauza meciului dintre FC U Craiova şi Poli Iaşi. Antrenorul ieşenilor a contestat validitatea golului marcat de olteni în prima repriză.

Leo Grozavu a luat foc la pauza partidei cu FC U craiova. Nemulţumit că Horaţiu Feşnic a validat golul oltenilor, Leo Grozavu a încercat să intre la pauză peste arbitri. Horaţiu Feşnic i-a arătat cartonaşul roşu, iar Grozavu nu a mai stat pe bancă a doua repriză.

Conform celor de la orangesport.ro, Leo Grozavu a fost oprit de forţele de ordine la timp, pentru ca lucrurile să nu degenereze. Arbitrii de la partida FC U Craiova sunt Horaţiu Feşnic, Alexandru Cerei, Ciprian Danşa, Sorin Vădana, Marcel Bîrsan, Iulian Dima, ultimii doi fiind în camera VAR.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și