Închide meniul

„Am avut jocul la discreţia noastră!” Mihai Stoica ştie unde s-a făcut diferenţa în derby-ul pierdut de FCSB cu Farul

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 februarie 2023, 20:55

„Am avut jocul la discreţia noastră! Mihai Stoica ştie unde s-a făcut diferenţa în derby-ul pierdut de FCSB cu Farul

Mihai Stoica, uluit de ocaziile ratate de Rapid în derby-ul cu CFR Cluj

Mihai Stoica, într-un meci pentru FCSB / Profimedia

Mihai Stoica ştie unde s-a făcut diferenţa în derby-ul pierdut uluitor de FCSB contra celor de la Farul. Managerul general al roş-albaştrilor susţine că dacă golul de 3-1 marcat de David Miculescu nu s-ar fi anulat pe motiv de offsaid, atunci victoria ar fi fost a vicecampionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a pierdut dramatic derby-ul de pe Arena Naţională cu Farul. Pentru roş-albaştrii urmează un nou meci „de foc”, contra lui CFR Cluj.

Mihai Stoica ştie unde s-a făcut diferenţa în FCSB – Farul 2-3

Mihai Stoica a declarat că înlănţuirea de evenimente din partida FCSB – Farul a fost una cum greu de vede. Managerul roş-albaştrilor susţine că echipa a prestat un joc perfect, însă offsaide-ul lui Billel Omrani, precum şi autogolul acestuia, au fost momentele care au schimbat soarta meciului.

„Anul trecut am avut 14 puncte avans, s-au făcut şapte şi au crescut la opt după trei etape (n.r. în play-off). Când CFR câştigă de maniera asta şi noi pierdem la fel, oricând se poate întâmpla şi invers. Ce să reproşez jucătorilor când am avut jocul la discreţia noastră?

Mă uitam la faza golului anulat, golul trei. Omrani, unde se calculează că este în offside, ceva infim, milimeetric, se făcea 3-1 şi cred că meciul se termina. Omrani îşi marchează autogol de pe linia porţii. Unde mai vezi chestii din astea? Se văd foarte rar. Şi la un atacant, să loveşti mingea atât de defectuos”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Mihai Stoica, ultimatum pentru Billel Omrani

Mihai Stoica a transmis un ultimatum pentru Billel Omrani. Managerul general de la FCSB îi cere atacantului de 29 de ani să îşi schimbe atitudinea. Doar aşa va avea o şansă să devină titular la vicecampioana României.

MM a anunţat capitolul la care golgheterul lui FCSB nu are rival. Compagno este un exemplu pentru coechipieri la fiecare antrenament.

„Omrani are evoluții oscilante, el știe de ce. Se luptă pentru postul de titular cu golgheterul campionatului, care e de o seriozitate ieșită din comun. El stă 45 de minute în plus la sală.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii își caută mereu alibiuri, obligatoriu e antrenamentul, după care lucrează fiecare unde consideră, cum consideră.

Eu nu mă rog de niciun jucător ca să facă fotbal de performanță și să facă milioane. Dacă ei nu înțeleg că de la FCSB se pleacă cel mai ușor, dacă ei nu vor, ce să fac. Vitrina încă e luminată la noi„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Mihai Stoica, hotărât să facă ordine la FCSB

Mihai Stoica este hotărât să facă ordine la FCSB. Managerul general al vicecampioanei României este decis să poarte o discuție cu anumiți jucători.

„Eu nu mă rog de niciun jucător dacă ei nu se gândesc că de la FCSB se pleacă cel mai uşor în străinatate, pe cei mai mulţi bani, pe cele mai mari salarii.

S-au întâmplat lucruri pe care nu le pot spune. Mâine voi avea o discuţie cu ei. Eu vorbesc o dată pe an cu ei. Eu vorbesc o singură dată pe an, dar mâine vom avea o discuţie. S-au întâmplat lucruri care m-au determinat să am această discuţie! Am avut şi antrenori care s-au dus la Gigi şi m-au reclamat că am venit în vestiar şi le-am luat personalitatea.

Nu vorbesc de campionat când noi suntem departe şi de locul 2. La unii s-au strâns mai multe. Nu-mi place să vorbesc despre jucători în presă, doar în rare cazuri 1 la 1, ci doar în vestiar, pentru că acolo se iau deciziile. Îmi place să lucrez cu jucători cu personalitate ca să spună şi ei ce au”, a spus Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și