Închide meniul

„Am fost penibili!” Mario Camora, la un pas să izbucnească în lacrimi după CFR – Hermannstadt 0-1

Alexandru Ivan Publicat: 20 decembrie 2022, 22:34

Reclamă
„Am fost penibili! Mario Camora, la un pas să izbucnească în lacrimi după CFR – Hermannstadt 0-1

Mario Camora s-a prăbuşit emoţional după Sepsi - CFR Cluj 2-1

Mario Camora e căpitanul lui CFR Cluj / Profimedia

Mario Camora a fost la un pas să izbucnească în lacrimi după meciul CFR Cluj – Hermannstadt 0-1, din etapa a 21-a din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Căpitanul campioanei României a fost demoralizat după înfrângerea surpriză suferită de CFR Cluj la ultima partidă din 2022. Camora a spus că prestația ardelenilor a fost „penibilă”.

Mario Camora, la un pas să izbucnească în lacrimi după CFR – Hermannstadt 0-1

„Nu a fost faza golului. Azi am fost penibili! Echipa nu a jucat nimic! Nu puteam să ținem de minge! Nu a fost bine! Nu a fost ziua noastră, a fost foarte greu de digerat. Noi am vorbit și înainte de meci, am studiat adversarul, s-au apărat foarte bine, poate au avut mai multă dorință ca noi. E greu să vorbesc acum, sunt foarte supărat că am pierdut. Voiam să fim pe primul loc de Sărbători, trebuie să ne odihnim acum”, a spus Mario Camora, conform digisport.ro.

Roger: „Nu ne-am gândit la vacanță!”

„Trebuie să fim mai concentrați până în ultimul minut! Nu este ușor să încasezi gol la ultima fază. Nu ne-am gândit la vacanță. Trebuie să fim mai buni în unele aspecte. Jocul a fost greu. Am luat gol din corner. Orice sezon nou este mai greu. Trebuie să devin mai bun și să ajut pe CFR. Am venit aici să ajut. Va fi greu, am pierdut azi, îmi doresc Sănătatea șin binecuvântare pentru toți!„, a spus și brazilianul Roger.

Hermannstadt – CFR Cluj 0-1

FC Hermannstadt a învins-o pe CFR Cluj cu scorul de 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de Bejan, în al patrulea minut de prelungire al reprizei secunde.

Reclamă

În urma acestui meci, Hermannstadt urcă pe locul 6 din Liga 1, cu 33 de puncte obținute după 21 de meciuri jucate.

De cealaltă parte, CFR Cluj rămâne pe locul 2, cu 44 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” Vezi toate știrile
Citește și