Închide meniul

„Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2

Alex Ioniță Publicat: 27 aprilie 2024, 20:58

Reclamă
„Am intrat în vacanță! Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2

Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova - U Cluj 3-2

Ioan Ovidiu Sabău / Profimedia

Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2. Antrenorul „șepcilor roșii” nu s-a ferit de cuvinte, atunci când a vorbit despre prestația elevilor săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida din Bănie a contat pentru etapa cu numărul 7 din play-out-ul Ligii 1. Duelul s-a văzut în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2

Antrenorul de la U Cluj a criticat prestația jucătorilor săi, și a spus că aceștia ar fi trebuit să joace mult mai bine, având în vedere că obiectivul formației este barajul pentru Conference League.

„Nu știm ce înseamnă Europa. Probabil că am intrat în vacanță. Sunt multe lucruri care mă dezamăgesc. Vorbim de Europa. Nu ai voie. Puteam mai mult. Puteam să facem 2-0 în prima repriză.

Lipsesc multe lucruri pentru a spera la mai mult. Probabil că sunt prea pretențions, că am obiective prea mari. Poate ne-am gândit la altceva, dar nu putem. Nu poți să iei atât de ușor goluri. Nu poți să dea gol de lângă tine.

Reclamă

Ai emoții la fiecare centrare în careu, la fiecare fază. Nu e caracteristica noastră să ne luptăm cu ei. Am făcut cinci pase, după am dat mingea la adversari. Le-am dat încredere. Nu suntem capabili să facem pressing.

Nu-i nicio presiune. Ne-am îndeplinit obiectivul. Ne-am salvat de la retrogradare. Ne gândim să fim în primele 10, să jucăm la barajul pentru Conference League. E prea puțin. Trebuie să îți placă meseria asta”, a spus Sabău, la digisport.ro.

Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2

În a doua repriză a partidei, Juan Bauza a scăpat periculos în careul clujenilor și era aproape de a trimite un șut către poartă. Totuși, înainte ca acesta să lovească mingea, Nistor a venit din spate și l-a pus pe jos pe argentinian, iar oltenii au luat „foc!”. Totuși, arbitrul nu a dat penalty, iar Nistor l-a acuzat acum pe Bauza că a căzut mult prea ușor în careu.

Reclamă 4 / 0/3

„La mine nu s-a pus problema de oboseală, poate colegii au fost obosiți. Jucăm din 3 în 3 zile, e greu. Nu trebuie să ne găsim scuze, mergem înainte, au câștigat, asta e.

Sper să scap și de mască cât mai repede, vreau să joc fără ea.

Nu are niciun rost să vorbesc de faza aia. Avem VAR. Ați văzut cum a căzut, trăsnit, parcă l-a împușcat cineva!

Mai avem de luptat, dar la cum am arătat cred că va fi foarte greu să prindem barajul de Conference League.

Va fi un meci important cu Dinamo, vom juca acasă, sperăm că va veni lumea. Vrem să câștigăm.

Ar trebui schimbate multe, dar nu vreau să spun prostii la cald. Mă abțin!”, a spus Dan Nistor, la digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
8
mai
22:26
Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge
8
mai
21:56
Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor
8
mai
21:43
Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere
8
mai
21:02
FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată”
8
mai
20:53
Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3
Vezi toate știrile
Citește și