Închide meniul

Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!”

Alex Ioniță Publicat: 27 aprilie 2024, 19:40

Reclamă
Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!

Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova - U Cluj 3-2

Dan Nistor / Profimedia

Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. Căpitanul echipei antrenate de Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre faza controversată din meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După meciul din Bănie, oltenii au făcut un pas important în lupta pentru salvare. Echipa lui Adrian Mititelu a ajuns pe loc de baraj, și este la doar 1 punct de prima poziție care asigură salvarea de la retrogradare. De cealaltă parte, U Cluj a ratat o ocazie importantă de a ajunge, cel puțin temporar, pe primul loc din play-out.

Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2

În a doua repriză a partidei, Juan Bauza a scăpat periculos în careul clujenilor și era aproape de a trimite un șut către poartă. Totuși, înainte ca acesta să lovească mingea, Nistor a venit din spate și l-a pus pe jos pe argentinian, iar oltenii au luat „foc!”. Totuși, arbitrul nu a dat penalty, iar Nistor l-a acuzat acum pe Bauza că a căzut mult prea ușor în careu.

„La mine nu s-a pus problema de oboseală, poate colegii au fost obosiți. Jucăm din 3 în 3 zile, e greu. Nu trebuie să ne găsim scuze, mergem înainte, au câștigat, asta e.

Sper să scap și de mască cât mai repede, vreau să joc fără ea.

Reclamă

Nu are niciun rost să vorbesc de faza aia. Avem VAR. Ați văzut cum a căzut, trăsnit, parcă l-a împușcat cineva!

Mai avem de luptat, dar la cum am arătat cred că va fi foarte greu să prindem barajul de Conference League.

Va fi un meci important cu Dinamo, vom juca acasă, sperăm că va veni lumea. Vrem să câștigăm.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui schimbate multe, dar nu vreau să spun prostii la cald. Mă abțin!”, a spus Dan Nistor, la digisport.ro.

FCU Craiova – U Cluj 3-2

FCU Craiova – U Cluj 3-2 a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Partida a contat pentru etapa cu numărul 7 din play-out-ul Ligii 1.

„Șepcile roșii” au marcat primul gol al întâlnirii, prin Silaghi, în minutul 16. Oltenii au revenit apoi grație unei „duble” semnate de Baeten, în minutele 55 și 76. Anselmo a restabilit egalitatea în minutul 74. Golul victoriei a fost marcat de preferatul lui Adrian Mititelu, Blănuță, în minutul 76.

Cum arată clasamentul din play-out, după FCU Craiova – U Cluj 3-2:

7. Hermannstadt – 31p
8. UTA Arad – 31p
9. Oțelul – 30p
10. U Cluj – 29p
11. Petrolul – 26p
12. Voluntari – 23p
13. FCU Craiova – 22p
14. FC Botoțani – 21p
15. Poli Iași – 21p
16. Dinamo – 21p

(În Liga 1, departajarea se face în funcție de rezultatele din meciurile directe)

(Pozițiile colorate cu roșu duc la retrogradarea directă în Liga a 2-a, în timp ce pozițiile colorate cu portocaliu duc la baraj)

Reclamă
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:54 „Atitudine incredibilă!” Antrenorul lui Alaves a decis ce urmează pentru Ianis Hagi. Hotărârea luată chiar înainte de EURO 2024 17:43 Decizia luată de galeria Rapidului, după ce Dan Şucu a renunţat la Marius Şumudică. Gigi Corsicanu confirmă: „E datoria noastră!” 17:20 NEWS ALERTMarius Şumudică nu o va antrena pe Rapid! Pe cine va aduce Dan Şucu în Giuleşti: „M-a anunţat că s-a decis” 16:40 „Îmi face toată ziua dosare!” Cum l-a numit Gigi Becali pe Florin Talpan: „Acum o să îmi ceară 50.000 de euro” 16:39 Bayer Leverkusen – AS Roma şi Atalanta – Marseille LIVE SCORE (22:00). Vom afla finalele Europa League şi Conference League 15:41 Irina Begu s-a calificat în turul doi al turneului de la Roma 15:15 Cum arată cotele la câştigarea Balonului de Aur 2024, după calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor 14:27 Diagnostic cumplit pentru fotbalistul care era să îi provoace falimentul lui Dinamo! Jucătorul trece prin momente teribile 14:25 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră după negocierile pentru transferul lui Florinel Coman. Cum poate renunţa la 1.5 milioane 13:55 „Revoluţie” la Dinamo dacă echipa retrogradează! Cine îi vor înlocui pe Zeljko Kopic şi Andrei Nicolescu Vezi toate știrile
Citește și