Închide meniul

„Am o mare rugăminte la Vassaras” Mihai Stoica, reacţie nervoasă după ce FCSB nu a primit penalty: „I-a spart ceasul!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 octombrie 2023, 18:23

Reclamă
„Am o mare rugăminte la Vassaras Mihai Stoica, reacţie nervoasă după ce FCSB nu a primit penalty: „I-a spart ceasul!

Mihai Stoica, reacţie nervoasă după ce FCSB nu a primit penalty

Mihai Stoica, convins că FCSB a fost dezavantajată în meciul cu FC Voluntari / Colaj Orangesport/Profimediaimages

Mihai Stoica a avut o reacţie nervoasă după ce FCSB nu a primit penalty în duelul cu FC Voluntari, scor 0-0, din etapa a 13-a a Ligii 1. Oficialul roş-albaştrilor i-a cerut preşedintelui Comisiei Centrale a arbitrilor, Kyros Vassaras, să intervină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii de la FCSB au cerut o lovitură de la 11 metri în minutul 87, după ce Cristian Paz ar fi comis un henț în careu. „Centralul” Marian Barbu nu a fost chemat de arbitrii din cabina VAR, Valentin Cojocaru şi Mircea Orbuleţ, să vină şi să revadă faza.

Mihai Stoica, reacţie nervoasă după ce FCSB nu a primit penalty cu FC Voluntari

MM e convins că a fost viciere de rezultat şi cere să audă conversaţia dintre Marian Barbu şi asistenţii săi. A dezvăluit şi ce discuţie a purtat Valentin Cojocaru şi team-manager-ul celor de la FCSB, Marius Ianuli.

Am o mare rugăminte la Vassaras, pe care o reiterez, să auzim conversaţiile de la fazele astea care necesită discuţii, controverse, dar asta nu e o controversă, este un penalty clar. Cojocaru a văzut şi a venit la staff-ul nostru, Ianuli l-a întrebat, şi el a răspuns cu o nonşalanţă la cine? (n.r. a fost henţ).

E henţ, poate să zică toată lumea ce o vrea, dar eu văd faza. E henţ. I-a spart ceasul. (n.r. Dacă 10 arbitri din 10 ar da penalty) Cred că da.

Reclamă

La un alt meci cu Voluntari, tot cu Cojocaru, Florin Tănase a fost faultat clar şi el i-a dat galben pentru simulare, iar mai târziu, în acelaşi meci, Armaş a intrat cu cotul şi nu a dat penalty pentru noi.

La Cojocaru nu e vorba despre lipsă de valoare, nu ştiu ce ar putea fi, dar ne dezavantajează pe noi în mod repetat. Cojocaru tot ce face, face împotriva noastră. Şi faptul că e delegat în continuare la meciurile noastre, pe mine asta mă şochează.

Dar şi faptul că întreabă <<la cine a fost henţ?>> sau că <<nu a fost mingea pe poartă>>. Mi-au spus oameni din staff, Marius Ianuli (n.r. team-manager-ul echipei), că aşa a vorbit cu ei.

Reclamă 4 / 0/3

Dar asta e situaţia, nu avem ce să facem. Măcar rămânem pe primul loc. Ăsta e singurul lucru pozitiv”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Adrian Porumboiu a dat verdictul de specialist după ce FCSB a cerut penalty

Adrian Porumoiu asigură că vicecampioana României ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri în meciul cu FC Voluntari. Adrian Porumboiu a explicat și motivul pentru care această decizie ar fi trebuit să fie acordată de către centralul partidei, Marian Barbu.

Este 11 metri, nu sunt prea multe comentarii de făcut. Dacă mâna nu era lipită, atunci mingea avea altă traiectorie. Mâna nu trebuie să fie depărtată un metru de corp ca să fie penalty.

Nu era nici un șut de aproape, să spui că fundașul nu a avut timp să-și tragă mâna. Nu sunt dubii. Mâna era pe lângă corp, într-o poziție caracteristică pentru fazele la care se sancționează hențul. Mingea s-a dus direct în mână. E penalty!

Ca să fac o glumă, vă dați seama că dacă fundașul de la Voluntari avea voie să joace cu ceas la mână, îi spărgea ceasul”, a spus fostul central, potrivit gsp.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! Vezi toate știrile
Citește și