Închide meniul

Amendă uriaşă primită de Adrian Mititelu, după scandalul monstru făcut de fanii lui FCU Craiova. Decizia Comisiei de Disciplină

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 mai 2024, 18:37

Reclamă
Amendă uriaşă primită de Adrian Mititelu, după scandalul monstru făcut de fanii lui FCU Craiova. Decizia Comisiei de Disciplină

Adrian Mititelu, dezvăluiri explozive după ce a ieşit de la DNA

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu - Antena Sport

Amendă uriaşă primită de Adrian Mititelu, după scandalul monstru din ultima etapă a play-out-ului Ligii 1. Echipa lui, FCU Craiova, a fost sancţionată drastic din cauza incidentelor din meciul cu Hermannstadt. Patronul grupării din Bănie este bun de plată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii au făcut iureş pe finalul partidei. Meciul a fost oprit pentru 10 minute, în minutul 89, după ce din Peluza Sud a oltenilor au zburat scaune şi alte obiecte. Jandarmii au fost trimişi în peluza unde se aflau ultraşii, pentru ca lucrurile să se liniştească. De asemenea, a fost pusă muzică în difuzoare pentru a nu se mai auzi injuriile din stadion.

Amendă uriaşă primită de Adrian Mititelu

La 10 zile distanţă, FCU Craiova 1948 a aflat că a fost amendată cu 22.500 de lei din partea Comisiei de Disciplină din cadrul FRF, ca urmare a incidentelor.

FCU 1948 Craiova vs. AFC Hermannstadt – Incidente – În temeiul art. 82.1 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.d, se sancţionează clubul FCU 1948 Craiova cu penalitate sportivă de 22.500 lei”, este hotărârea Comisiei, potrivit news.ro.

Ultraşii lui FCU Craiova au vrut să intre în vestiare peste jucători, după ce echipa favorită a retrogradat în Liga 2, după ultima etapă disputată în play-out. Nebunia a început pe stadion, dar a continuat şi în afara lui.

Reclamă
Reclamă 4

Conform surselor Antena Sport, cei aproximativ 300 de ultraşi au încercat să forţeze intrarea spre vestiare pentru a le cere socoteală fotbaliştilor pentru momentul ruşinos din istoria clubului.

Totuşi, din fericire, acolo se aflau jandarmii! Din păcate, suporterii au aruncat spre forţele de ordine cu torţe. Situaţia nu a degenerat, dar un jandarm a fost lovit de o torţă în picior şi a acuzat probleme.

Oamenii de ordine i-au împrăştiat într-un final pe suporterii care căutau scandal după retrogradarea pentru care îi consideră vinovaţi pe jucători, dar şi pe patroni.

Reclamă

Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a

Retrogradarea echipei a ridicat foarte multe semne de întrebare legate de o posibilă retragere din fotbal a lui Adrian Mititelu, dar fiind faptul că formația sa a suferit o umilință uluitoare, în cadrul actualului sezon.

Totuși, Adrian Mititelu a decis să îi anunţe pe fani că va continua la echipă și în Liga a 2-a:

NU VOM CEDA! VOM REVENI RAPID ÎN LIGA 1!”, a scris Adrian Mititelu, pe contul personal de Facebook.

De menționat este faptul că, în postarea respectivă, Adrian Mititelu i-a etichetat și pe Adrian Mititelu Jr și Gabriela, copii săi, care sunt acționari la clubul din Bănie.

Astfel, a fost dat de înțeles faptul că decizia de a continua și în Liga a 2-a a fost luată de comun acord.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:41

„Unde e adevărul?” Mihai Stoichiță a răbufnit înainte de România – Ucraina! Comparație între tricolori și naționala Scoției

21:28

Panică pentru Spania, înaintea duelului „de foc” cu Italia! Doi titulari s-au accidentat în victoria categorică cu Croaţia

21:26

Noul antrenor de la Brighton a intrat în istoria Premier League! Recordul fabulos doborât de Fabian Hurzeler

21:24

Italia – Albania LIVE TEXT, ora 22:00. Campioana en-titre îşi începe misiunea infernală de a-şi apăra trofeul. Echipele de start

21:14

România, singura națională care a învins Elveția în ultimele 15 meciuri! Cum arată parcursul selecționatei lui Murat Yakin

20:43

„Eu sunt vinovatul!” Selecționerul Ungariei nu s-a ferit de cuvinte după 1-3 cu Elveția! Ce le-a spus jucătorilor, la pauză

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 5 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 6 FotoImagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!”
Citește și