Închide meniul

Anamaria Prodan a anunțat interesul unei echipe din Emirate pentru o „perlă” de la FCSB. Cum l-a ironizat pe Gigi Becali

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 mai 2022, 13:31

Anamaria Prodan a anunțat interesul unei echipe din Emirate pentru o „perlă de la FCSB. Cum l-a ironizat pe Gigi Becali

Anamaria Prodan îl înfruntă pe Gigi Becali

Anamaria Prodan şi Gigi Becali / Colaj Instagram/Hepta

Anamaria Prodan a anunțat că o echipă din Emirate s-a interesat de un jucător de la FCSB. Celebra impresară l-a ironizat pe Gigi Becali, pentru sumele de transfer pe care visează să le obțină din vânzarea de jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan nu a precizat numele jucătorului de la FCSB care a stârnit interes în Emiratele Arabe Unite, dar le-a transmis șeicilor că e „cel mai bun din România”.

Anamaria Prodan a anunțat interesul unei echipe din Emirate pentru un jucător de la FCSB

Prodanca a avut și un mesaj pentru Gigi Becali. I-a transmis latifundiarului din Pipera că nu va mai vinde vreodată jucători pe sume mari, atât timp cât aceștia nu sunt reprezentați de ea.

„Astăzi m-a întrebat cineva din Emirate despre un jucător care nu e al meu și despre care am spus că e cel mai bun din România. Nu mă întrebați despre cine e vorba, că nu vă spun. E de la FCSB.

(n.r – Reporter: Înseamnă că e Tavi Popescu sau Ianis Stoica) Sunt jucători foarte buni, dar au nevoie de oameni care să-i respecte, să-i încurajeze, să-i susțină.

Reclamă

(n.r – despre milioanele cerute de Gigi Becali) Astea sunt niște aberații. Să vedem când o să mai vândă Gigi Becali fotbaliști cum a vândut în era Anamaria Prodan„, a spus Anamaria Prodan, conform sport.ro.

Cum „s-a rupt” prietenia dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan

Patronul FCSB-ului a recunoscut că avea o relaţie foarte bună cu Anamaria, pe vremea când soţul ei, cu care impresara se află în plin scandal, se afla pe banca formaţiei din Berceni. Lucrurile s-au schimbat însă în momentul în care Anamaria i-a reproşat lui Becali, mai în glumă, mai în serios, că se uita la fizicul ei.

Finanţatorul FCSB-ului a caracterizat-o pe Anamaria Prodan drept o femeie „care ştie să se bage sub pielea oamenilor”, dar a asigurat că impresara nu era pe placul său.

Reclamă 4 / 0/3

„Orice antrenor care a venit la FCSB s-a pus el. M-ați înțeles? A fost 0 în instalarea lui Reghecampf (n.r. – despre implicarea Anamariei Prodan). Nimeni, niciodată nu m-a influențat cu un antrenor. El a reușit la Snagov și l-am pus.

Anamaria are o simpatie aparte și știe să se bage sub pielea oamenilor. Pe urmă, strică tot. Eu o simpatizam. Călca la mine o femeie la palat? I-am zis lui Reghe să nu mai vină, mai râdeam cu ea. După a zis că mă uitam la ea, că ce fizic are, Doamne ferește! Am simpatizat-o, dar eu iubesc numai femei care sunt cu Hristos, călugărițe, frați, călugări. Nu pot să iubesc orice femeie.

Ea, după aia, a stricat totul. Pentru ce? Nu a avut niciun fel de aport. Pe Reghe voiam să-l iau eu. A demonstrat el. Mă știți, nici MM nu poate să mă influențeze să iau un antrenor, doar dacă îl mai întreb eu.”, a spus Gigi Becali, pentru sport.ro.

Anamaria Prodan, „trădată” de Ianis Stoica și Dennis Man

Verii lui Gigi Becali, Victor și Giovanni, au „furat” doi jucători de la FCSB reprezentați de Anamaria Prodan, pe Dennis Man și pe Ianis Stoica. Nervoasă, impresara i-a amenințat pe amândoi cu Tribunalul.

„Să stea legați de cine vor. Îmi canalizez atenția pe alte lucruri. Am compania mare în Dubai, am jucători locali foarte buni. Cine vrea să facă performanță, foarte bine. Cine nu, să fie sănătos. Nu mai stau să pățesc ce am pățit cu Man. Să îl cresc, să îl ajut, să îl tratez ca pe propriul meu copil, iar mai apoi să mă trădeze, să dispară„, a declarat Anamaria Prodan pentru Playsport, în mai 2021.

Recomandări
  • Anamaria Prodan l-a ironizat pe Gigi Becali
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
Vezi toate știrile
Citește și