Închide meniul
EXCLUSIV

Anamaria Prodan a făcut anunţul despre viitorul lui Nicolae Stanciu: „E adevărul gol goluţ!”. Ce trebuie să facă Neluţu Varga

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 noiembrie 2022, 16:38

Anamaria Prodan a făcut anunţul despre viitorul lui Nicolae Stanciu: „E adevărul gol goluţ!. Ce trebuie să facă Neluţu Varga

Anamaria Prodan a făcut anunţul despre viitorul lui Nicolae Stanciu

Nicolae Stanciu, în tricoul naţionalei Românie / Profimediaimages

Anamaria Prodan a venit cu lămuriri despre viitorul lui Nicolae Stanciu. În exclusivitate pentru Antena Sport, agentul de jucători a dezvăluit că mijlocaşul de 29 de ani poate reveni în România doar dacă Neluţu Varga nu se uită la bani şi e dispus să plătească o „avere”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stanciu este o prioritate pentru CFR Cluj!„, a dezvăluit patronul lui campioanei României. Anamaria Prodan îl avertizează pe Neluţu Varga că va avea o misiune extrem de dificilă la negocieri.

Anamaria Prodan a făcut anunţul despre viitorul lui Nicolae Stanciu

Chiar dacă în conturile lui CFR Cluj vor intra peste 6 milioane de euro pentru performanţele obţinute în Conference League, gruparea din Gruia are şanse minime de a-l transfera pe Stanciu.

Este foarte greu ca Nicuşor să ajungă la CFR sau la o echipă din România. Datorită transferului care trebuie plătit, datorită salariului pe care îl are. Mi-aş dori foarte tare să ajungă în România, normal, pentru că ridică clar nivelul fotbalului românesc.

Numai că în România se merge pe salarii cât mai mici. Adevărul gol goluţ este că jucătorii care nu au oferte din alte ţări aleg România. Ăsta este adevărul. Foarte mulţi ştiu că nu vor fi plătiţi şi merg la FIFA. Aici a ajuns fotbalul din România„, a declarat Anamaria Prodan în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Dan Petrescu a recunoscut că şi-ar dori ca mutarea să se realizeze. Ar fi transferul iernii!

„(Reporter: Nicolae Stanciu este un jucător care ar putea ajunge la campioana României?) Eu am citit şi mi s-a spus că patronul a declarat. Vă daţi seama, dacă ar veni Nicolae Stanciu pot să zic nu? Doamne fereşte! N-aş zice nu. Dar cred că în China câştigă vreo 2 milioane de euro şi nu ştiu dacă îl lasă să plece.

Se bat la titlu în momentul acesta, sunt pe locul 2. Deci posibil să nu-l lase să plece. Dar dacă ar fi liber, sau împrumut, sau… un jucător ca Stanciu, nu ai cum să-l refuzi. Asta e clar!

Reclamă 4 / 0/3

Încă nu ne-am întâlnit (n.r. cu Neluţu Varga), poate săptămâna asta ne întâlnim. Trebuie să vorbim puţin de ce va fi la iarnă. E clar că mereu ai nevoie de jucători, dar iarna sincer mai greu găseşti jucători care ar putea să ne ajute pe noi. Sigur, un jucător de nivelul lui Stanciu e un jucător interesant pentru noi, clar. Dar nu cred că va fi posibil”, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Patru milioane de euro a plătit Wuhan Three Towns pentru Stanciu, în acest an, pentru a-l transfera de la Slavia Praga. Chinezii sunt dispuşi să îi lase să plece pentru aceeaşi sumă.

Antena Sport a anunţat în exclusivitate, luna trecută, că Stanciu e gata să revină în Europa. Principalul motiv este acela că îşi doreşte să fie o prezenţă constantă la echipa naţională. CFR Cluj ia în calcul să facă o ofertă pentru mijlocaşul de 29 de ani.

Nicolae Stanciu are contract cu Wuhan Three Towns până în 2024. Opt goluri şi şapte pase decisive a reuşit pentru chinezi.

Nicolae Stanciu a marcat unul dintre golurile carierei

Stanciu tocmai a marcat un gol superb, unul dintre cele mai frumoase ale carierei. Mijlocașul român a deschis scorul în confruntarea dintre Wuhan Three Towns, echipa sa, și Guangzhou City.

Românul a înscris în minutul 11 al întâlnirii din etapa a 23-a din campionatul Chinei. Mijlocașul a reușit un șut superb, din interiorul careului. Portarul advers nu a avut nicio șansă în fața execuției de clasă a românului.

Reclamă

Nicolae Stanciu a șutat fără să stea pe gânduri, iar voleul său a fost plasat sub bara transversală, aproape de vinclul porții celor de la Guangzhou City. Golul său l-a uluit și pe comentatorul partidei, care a fost impresionat de execuția românului.

Nu vei vedea multe goluri de asemenea fel. Ce rachetă. A lovit perfect. Nimic nu putea opri un asemenea şut. Portarul nu are nicio vină, nu poate opri un moment de genialitate ca acesta”, a spus comentatorul, după golul de senzație reușit de Nicolae Stanciu.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și