Închide meniul

Anamaria Prodan, atac la Gigi Becali: „Şi-a nenorocit jucătorii!” Cuvinte uriaşe despre Gică Hagi

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 mai 2023, 19:10

Anamaria Prodan, atac la Gigi Becali: „Şi-a nenorocit jucătorii! Cuvinte uriaşe despre Gică Hagi

Ce a putut spune Anamaria Prodan despre Luca, fiul lui Laurenţiu Reghecampf din prima căsnicie

Anamaria Prodan, nervoasă în timpul unui interviu / Antena Sport

Anamaria Prodan a a lansat un atac dur la Gigi Becali, după ce FCSB a rămas fără titlul şi în acest sezon. Anamaria Prodan spune că Gigi Becali „aberează” când visează să vândă jucători pe zeci de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a lăudat proiectul lui Gică Hagi şi a spus că jucătorii de la Farul pot fi vânduţi pe sume mari pentru că au un „potenţial fabulos”.

Anamaria Prodan, atac la Gigi Becali

„Nu, nu am jucători la Gică. Toți jucătorii pe care îi are astăzi merită banii. Toți acești copii merită să fie vânduți pe bani, nu aberațiile lui Gigi Becali de a cere 100 de milioane, 50 de milioane, pentru că și-a nenorocit jucătorii. Însă, adevărul e că pentru tot ce a făcut Gică Hagi merită să îți dai jos pălăria pentru el și pentru ce jucători minunați a promovat. În anii ăștia Hagi a construit ceva minunat, bravo lui. Măcar așa să mai fim și noi mândri, că avem jucători campioni. Au potențial fabulos.

Ciclul ăsta urmează în momentul în care vin jucători. Hagi formează jucători, are un management foarte bun, formează un nucleu bun, vinde, după iar formează. Iar atunci mereu are un echilibru în echipă. Cu siguranță doi jucători va vinde pentru că are. Are niște copii minunați, niște fotbaliști minunați. Gică Hagi chiar, zic eu, poate să facă schimbări, poate să emită pretenții. Dacă avem în România un patron de echipă care poate veni să vorbească tactic și care își permite să facă schimbări și care își permite să vorbească despre jocul unei echipe, acela este Hagi”, a spus Anamaria Prodan pentru playsport.ro.

Gigi Becali schimbă din temelii lotul FCSB-ului

Valentin Crețu, Deian Sorescu, Joonas Tamm, Boban Nikolov și Billel Omrani sunt jucătorii cărora le expiră contractul şi care au fost anunţaţi că nu vor mai continua la FCSB. Gigi Becali a dezvăluit că trebuie să aducă de urgenţă doi fundaşi centrali.

Reclamă

Sunt cinci jucători care o să plece, la care explică contractul. Şi acum avem două soluţii. Nu sunt convins pe care să o aleg. O să vedem. Ori tăiem şi facem şi dregem, ori mai riscăm, investim şi să luăm campionatul la pas

Singurul jucător pe care îl avem noi e unul Coman. Altul nu mai avem. Ce, Olaru, şi el aseară praf! Şi Şut, căruia nu ai ce să îi spui. Nu că a dat gol, a jucat omul. Noi şi la 2-0, şi la 2-1, trebuia să avem un mijlocaş. Ei erau descoperiţi acolo. Noi numai minge lungă, minge lungă, minge lungă!

Nu, tată! Dacă ei sunt descoperiţi aşa 2-3 pase şi le dai gol. Sau mijlocaşi care se duc cu mingea până în poartă. Eu v-am spus că ne trebuie că ne trebuie 2 fundaşi centrali. Aia o să facem, o să luăm 2 fundaşi centrali neapărat”, a declarat Gigi Becali la o conferinţă de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a lăsat de înţeles că nu este dispus să plătească clauza lui Deian Sorescu, de 850.000 de euro, pentru ca împrumutul de la Rakow să fie transformat într-un transfer definitiv.

Recomandări
  • Anamaria Prodan a a lansat un atac dur la Gigi Becali
  • Cuvinte uriaşe despre Gică Hagi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și