Închide meniul

Anamaria Prodan, răspuns aspru pentru Mihai Stoica: „Cine latră pe câmpuri nu mă interesează! Astea sunt pentru fraieri!”

Viviana Moraru Publicat: 17 ianuarie 2024, 13:27

Reclamă
Anamaria Prodan, răspuns aspru pentru Mihai Stoica: „Cine latră pe câmpuri nu mă interesează! Astea sunt pentru fraieri!

Anamaria Prodan, răspuns aspru pentru Mihai Stoica

Anamaria Prodan şi Mihai Stoica/ Colaj AntenaSport, Profimedia

Anamaria Prodan a oferit un răspuns aspru pentru Mihai Stoica, după ce managerul general de la FCSB l-a taxat pe Thomas Neubert pentru declaraţiile făcute despre Florinel Coman, în podcast-ul impresarei. Anamaria Prodan a dezvăluit că nu este interesată de ceea ce a afirmat MM.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Thomas Neubert a declarat că Florinel Coman a pierdut trei ani din carieră, din cauza stilului de viaţă pe care îl ducea, în urmă cu câteva sezoane. În urma declaraţiilor făcute în podcastul Anamariei Prodan, preparatorul fizic de la FCSB a fost imediat taxat de Mihai Stoica.

Anamaria Prodan, răspuns aspru pentru Mihai Stoica

Mihai Stoica a declarat că Thomas Neubert ar fi trebuit să-i ceară lui voie pentru a merge la podcastul Anamariei Prodan. MM l-a contrazis pe preparatorul fizic al FCSB-ului şi l-a apărat pe Florinel Coman.

În acest context, Anamaria Prodan a oferit o replică acidă pentru managerul general de la FCSB. Impresara a avut doar cuvinte de laudă la adresa preparatorului fizic de la FCSB, subliniind faptul că nici Gigi Becali nu l-a contrazis pe acesta, cu privire la declaraţiile făcute despre Florinel Coman.

„De când mă cunoașteți, m-am uitat vreodată la declarațiile cuiva? Pentru mine, doar oamenii dragi contează. Cine latră pe câmpuri nu mă interesează, nu mă voi uita în spate să văd cine și ce comentează. Thomas este unul dintre cei mai puternici și demni bărbați profesioniști pe care eu i-am văzut vreodată.

Reclamă

Thomas a povestit exact ce a simțit, indiferent dacă vorbea cu mine sau cu altcineva, tot asta spunea. M-a sunat toată presa că s-a supărat Mihai Stoica, dar Gigi a spus că a avut dreptate Thomas.

Thomas știe ce contract are, nu a adus injurii asupra clubului. Dacă o luăm avocățește, nu ai cum să ai în contract așa ceva, astea sunt pentru fraieri”, a declarat Anamaria Prodan, conform playsport.ro.

Mihai Stoica l-a mustrat în direct pe Thomas Neubert

Mihai Stoica l-a mustrat în direct pe Thomas Neubert. Preparatorul fizic al roş-albaştrilor a acordat recent un interviu în care a vorbit, printre altele, despre Florinel Coman, cel mai important jucător al celor de la FCSB în acest moment.

Reclamă 4 / 0/3

„Îmi permit să-l contrazic pe Neubert. În primul rând, ar fi trebuit să-mi ceară permisiunea să meargă. Chiar mă miră, un profesionist german ca el ar fi trebui să ştie asta şi să întrebe dacă are permisiunea clubului. Declaraţiile sunt rupte de realitate.

Declarațiile sunt rupte de realitate, poate el nu reține, dar nu are nicio legătură viața extrasportivă cu cea mai mare accidentare a lui, de la Backa Topola. Era într-o formă extraordinară. El ţinea echipa în spate. A venit bezmeticul ăla şi i-a rupt piciorul, deci nu avea treabă cu viaţa extrasportivă. Dacă noi avem probleme de genul ăsta le discutăm între noi, nu la podcasturi. M-a deranjat foarte tare. Nu are legătură cu accidentarea aia foarte dură.

Dacă te duci undeva trebuie să dai și declarații care să fie preluate. El nu vorbește foarte bine românește, eu nu am vorbit niciodată cu el în română.

Nu a avut permisiunea clubului, nu va păți nimic, dar un reproș i se va aduce. Nu are nimeni un statut aparte față de restul oamenilor din club. Dacă vrea cineva să facă un reportaj sau ceva cu un membru din echipă, acesta trebuie să-mi ceară mie voie”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:40 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man, dar golul nu a fost validat 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” Vezi toate știrile
Citește și