Închide meniul

Andrea Compagno a dezvăluit marele său vis: „Sper să ajung acolo! Are un farmec incredibil”

Cosmin Cioboată Publicat: 4 martie 2023, 9:33

Reclamă
Andrea Compagno a dezvăluit marele său vis: „Sper să ajung acolo! Are un farmec incredibil

Andrea Compagno nu va juca în FCSB - Sepsi

Andrea Compagno / Profimedia

Andrea Compagno a dezvăluit marele său vis. Atacantul italian, în vârstă de 26 de ani, este omul momentului de la FCSB. Compagno este golgheter-ul la zi din Liga 1, la egalitate cu rapidistul Marko Dugandzic, și a primit o veste extraordinară. Vârful roș-albaștrilor a fost convocat de Roberto Mancini pe lista preliminară a naționalei Italiei, pentru meciurile cu Anglia și Malta, din preliminariile EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a fost cel care a făcut marele anunț. „Avem un jucător la naționala campioană europeană en-titre, Compagno la naționala Italiei”, a declarat, entuziasmat, managerul general de la FCSB.

Andrea Compagno a dezvăluit marele său vis: „Sper să ajung acolo! Are un farmec incredibil”

Ar fi o performanță fabuloasă pentru Andrea Compagno să rămână pe lista finală a naționalei Italiei. Atacantul vicecampioanei României a acordat recent un interviu în presa din Peninsulă, în care a vorbit despre cariera și obiectivele sale.

Compagno este îndrăgostit de fotbalul din Serie A și visează ca într-o bună zi să joace acolo. Inter este echipa lui favorită, de care este atașat încă din copilărie.

„Întoarcerea în Italia este un vis!”, a exclamat Andrea Compagno, omul de gol al FCSB-ului. Atacantul de 26 de ani a marcat 16 goluri în actualul sezon din Liga 1 și se luptă pentru titlul de golgheter cu Marko Dugandzic.

Reclamă

Andrea Compagno nu ratează nicio etapă din Serie A și încearcă să trăiască fiecare zi din plin, fără să se lase „furat” de viitor.

„Eram la o răscruce: în copilărie, când joci fotbal, visezi la Serie A. Ei bine, mergând în România m-am gândit că se pot deschide noi scenarii frumoase, imprevizibile. Am făcut un pariu și a mers așa cum am visat.

În acest sezon m-a cumpărat FCSB. Și când un club prestigios te cumpără, îți schimbă cariera. Există mult profesionalism la FCSB. Fanii cer foarte mult, dar ai o senzație grozavă. Este senzația pe care o căutăm în copilărie.

Reclamă 4 / 0/3

Andrea Compagno visează să ajungă în Serie A: „Totul în viața mea a venit pe neașteptate”

Întoarcerea în Italia este un vis. Întotdeauna încerc să confirm, în fiecare weekend. Visez la Serie A și voi cultiva această speranță fără regrete. Echipa mea favorită este Inter. Știu că pentru cineva născut la Palermo este un pic ciudat, dar eu am fost mereu un fan al nerazzurrilor.

Mă uit mereu la Serie A: are întotdeauna un farmec incredibil, dincolo de rezultatele pe care le poate obține echipa națională.

Totul în viața mea a venit pe neașteptate. Trăiesc zi de zi fără așteptări. Nu știu când, dar sper să ajung în Serie A”, a spus Andrea Compagno, potrivit tuttomercatoweb.com.

Andrea Compagno a fost transferat la FCSB vara trecută, de la FC U Craiova 1948. Gigi Becali a plătit 1.5 milioane de euro pentru atacantul italian.

De-a lungul carierei, Compagno a mai jucat în ligile inferioare din Italia, la echipe precum Catania și Pinerolo, și la Tre Fiori, din San Marino.

Italianul a bifat 22 de apariții pentru FCSB, reușind să înscrie 12 goluri.

1.4 milioane de euro este cota de piață a lui Andrea Compagno, potrivit transfermarkt.com.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și