Închide meniul

Andrea Compagno a egalat din penalty în derby-ul Universitatea Craiova – FCSB, după o fază controversată! VAR-ul a confirmat decizia lui Radu Petrescu

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 septembrie 2022, 22:46

Andrea Compagno a egalat din penalty în derby-ul Universitatea Craiova – FCSB, după o fază controversată! VAR-ul a confirmat decizia lui Radu Petrescu

FCSB a primit penalty după un duel între Andrea Compagno și Nicușor Bancu

Duel între Andrea Compagno și Nicușor Bancu în Universitatea Craiova - FCSB / Captură Orangesport

Andrea Compagno a egalat din penalty în derby-ul Universitatea Craiova – FCSB, după o fază controversată petrecută în careul oltenilor. În minutul 45+2, atacantul italian s-a ciocnit de Nicușor Bancu în momentul în care s-a întors către poartă și a căzut la pământ. La momentul respectiv, scorul era 1-0 pentru Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arbitrul central Radu Petrescu a dictat lovitură de la 11 metri, apoi au început emoțiile. Oficialul partidei din Bănie a așteptat confirmarea din camera VAR.

Andrea Compagno a egalat din penalty în derby-ul Universitatea Craiova – FCSB, după o fază controversată!

Petrescu a discutat aproximativ 4 minute cu arbitrii din camera VAR, iar în cele din urmă s-a decis că Nicușor Bancu a comis fault, iar FCSB a primit penalty.

Duel între Andrea Compagno și Nicușor Bancu în Universitatea Craiova - FCSB
FCSB a primit penalty după un duel între Andrea Compagno și Nicușor Bancu / Captură Orangesport

Același Andrea Compagno și-a asumat responsabilitatea și a executat lovitura de la 11 metri. Italianul l-a învins pe David Lazar cu un șut în dreapta sa. Este cel de-al 7-lea gol marcat de Compagno în actualul sezon din Liga 1. Italianul se află la cea de-a doua reușită în tricoul roș-albastru.

Universitatea Craiova a deschis scorul tot din penalty, în minutul 32, prin Bogdan Mitrea.

Reclamă

Joonas Tamm a făcut un penalty în derby-ul Universitatea Craiova – FCSB

Joonas Tamm a făcut un penalty în derby-ul Universitatea Craiova – FCSB. Fundașul estonian l-a faultat în propriul careu pe Jovan Markovic.

După gafele repetate ale lui Joyskim Dawa, a venit rândul lui Joonas Tamm să o „îngroape” pe FCSB. Fundașul adus de Mihai Stoica a fost păcălit de Jovan Markovic și a faultat în careu.

Tamm a fost depășit de Markovic în duel 1 vs. 1 și a avut o intrare din spate asupra adversarului. Arbitrul Radu Petrescu a arătat punctul cu var fără să stea pe gânduri.

Reclamă 4 / 0/3

La penalty, și-a așezat balonul la 11 metri Bogdan Mitrea. Fundașul trecut și pe la FCSB a șutat imparabil, în plasa laterală.

Joonas Tamm a bifat 14 apariții în acest sezon pentru FCSB, în toate competițiile. A înscris trei goluri pentru roș-albaștri.

Recomandări
  • Andrea Compagno a egalat din penalty în derby-ul Universitatea Craiova – FCSB, după o fază controversată
  • VAR-ul a confirmat decizia lui Radu Petrescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și