Închide meniul

Andrea Compagno a rămas în vizorul echipei naționale a Italiei! Dezvăluirile impresarului atacantului de la FCSB: „Au venit la București să-l vadă!”

Viviana Moraru Publicat: 28 aprilie 2023, 11:59 / Actualizat: 28 aprilie 2023, 15:01

Reclamă
Andrea Compagno a rămas în vizorul echipei naționale a Italiei! Dezvăluirile impresarului atacantului de la FCSB: Au venit la București să-l vadă!”

Andrea Compagno a trimis mingea în bară în FCSB - Universitatea Craiova

Andrea Compagno / Hepta

Impresarul lui Andrea Compagno a dezvăluit că atacantul de la FCSB a rămas în vizorul echipei naționale a Italiei. Alessandro Pezzoli a declarat că mai mulți membri din staff-ul tehnic al lui Roberto Mancini au venit la București pentru a-l vedea la treabă pe golgheterul roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno a fost inclus pe listele preliminare ale naționalei Italiei, pentru primele dueluri din campania de calificare la Campionatul European din 2024, dueluri ce s-au desfășurat în luna martie.

Andrea Compagno a rămas în vizorul echipei naționale a Italiei! Dezvăluirile impresarului atacantului de la FCSB

Impresarul lui Andrea Compagno „a dat din casă” și a dezvăluit că atacantul de la FCSB rămâne în atenția oficialilor de la naționala Italiei. Deși nu a fost convocat pentru acțiunile din luna martie, vârful roș-albaștrilor este în continuare în vizorul italienilor, aceștia venind chiar pe Arena Națională pentru a-l vedea live, la treabă.

„Andrea este în contact cu Federația Italiană. Oameni din staff au venit la București pentru a-l urmări. Este un jucător la care sunt atenți, după cum a demonstrat și convocarea preliminară din luna martie”, a declarat Alessandro Pezzoli, pentru playsport.ro.

De asemenea, impresarul a mai dat asigurări că mai multe cluburi din Europa îl urmăresc pe Andrea Compagno, însă o decizie legată de viitorul său se va lua la finalul sezonului.

Reclamă
Reclamă 4

Pe de altă parte, Alessandro Pezzoli este la curent și cu starea fizică a atacantului de la FCSB. Impresarul italian știa că golgheterul a fost faultat teribil de Dragoș Grigore în derby-ul din ultima rundă, însă a dat asigurări că vârful se simte bine.

„Andrea e bine după meciul cu Rapid. A fost victima unui atac foarte periculos, dar acum e bine.

Nu e momentul să discutăm de plecarea lui, e abia luna aprilie și perioada de transferuri începe în iulie. E foarte devreme. Momentan, cluburile interesate acumulează informații și îi urmăresc meciurile, asta pot să vă spun”, a mai completat impresarul lui Andrea Compagno, pentru aceeași sursă citată mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

Roberto Mancini, mesaj şi pentru Compagno. Ce trebuie să facă atacantul FCSB pentru a fi chemat la naţionala Italiei

Roberto Mancini a transmis un mesaj care îl vizează şi pe atacantul FCSB-ului, Andrea Compagno. Selecţionerul „Squadrei Azzurra” a dezvăluit ce trebuie să facă fiecare atacant pentru a fi chemat la naţionala Italiei.

„Ei (n.r. atacanții) trebuie să se gândească doar la goluri și vor fi chemați. Convocarea tuturor jucătorilor de naționalitate este ceva ce fac toate reprezentivele, deci este o polemică fără logică”, a declarat Roberto Mancini, potrivit digisport.ro.

Andrea Compagno a fost aproape de a fi selecţionat pentru primele meciuri ale Italiei din preliminariile pentru Euro 2024, cu Anglia şi Malta. Compagno a fost pe lista preliminară, dar în cele din urmă Mancini l-a preferat pe Mateo Retegui, atacant născut în Argentina. În vârstă de 23 de ani, Retegui l-a impresionat pe Mancini cu golurile marcate pentru Tigres, formaţie la care este împrumutat de către Boca Juniors. În 36 de meciuri pentru Tigres, Retegui are 26 de goluri.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
10:11

Mesajul superb al lui Sergio Ramos pentru Real Madrid şi Toni Kroos, înaintea finalei Ligii Campionilor, cu Borussia Dortmund

10:05

FotoFiicele lui Gică Popescu, Ilie Năstase și Adi Ilie au uluit pe toată lumea la o prezentare de modă. Cât de frumoase sunt

9:24

VIDEOFanii lui Al-Hilal au scandat numele lui Lionel Messi în faţa lui Neymar! Cum a putut reacţiona starul brazilian

9:19

„A spus DA!” L’Equipe anunță că PSG a bătut palma cu înlocuitorul lui Kylian Mbappe! Lovitura pe care o dă Nasser Al-Khelaifi

8:47

Meciul Mike Tyson – Jake Paul a fost amânat. Probleme pentru fostul mare campion

8:42

„L-am studiat!” Mihai Stoica, verdict despre atacantul surpriză propus la FCSB. Decizia luată alături de Gigi Becali

1 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 3 FotoRespect total pentru „Regele” Gică Hagi! Cum a apărut Denis Alibec la meciul de retragere al Generaţiei de Aur 4 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 5 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 6 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!”
Citește și